Ako je u potpunosti ispravna uzmi je.
Napajanje bi trebalo da izdrzi bez problema, mislim da je ono u rangu sa nekim LC-Power napajanjima..
Zameni pastu kad je uzmes obavezno. I da te sluzi![]()
Prodata je ta za 8000. Ja htedoh da uzmem za cimera koji već ima jednu da napravi SLI, ali nisam bio dovoljno brz. Čisto savet za dalje kupovanja grafika na oglasima, javi se i kaži da uzimaš, ali uzmi i zovi ljude na telefon kako ti ne bi slučajno dali negativnu ocenu. Inače za ljude koji se razmišljaju da uzmu GTX470 u budućnosti, to je ista karta kao GTX560Ti core 448 samo sa sporijim klokovima.
Sa nekim dobrim Aftermarket(Zalman VF3000, Accelero Xtreme, Prolima MK13) može da se overclockuje na 800 i kusur(neke i na 900MHz) i pritom su brže od GTX570.
Mogao bi u razmatranje da uzmeš onaj GTX470 sa Zalmanom za 110e, čini mi se kao dobar dil, iako nema garanciju, samo je pitanje jel je taj lik stavio VRM hladjenje jer je crna varijanta tog Zalman hladnjaka za GTX2xx seriju što znači da bi morao VRM hladjenje da nabavi od negde drugde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari