Šta je novo?

GTX 460 SLI, Iskustva !!!

gliga79

Slavan
Učlanjen(a)
06.03.2009
Poena
319
Da li neko poseduje ove graficke acceleratore uparene u SLI?
Molio bih clanove koji imaju ovakav set up, da iznesu iskustva.
Kako rade igrice i da li se javljaju neki problemi?
Hvala !

Mene više zanima da li se javlja low gpu usage...

Da li neko poseduje ove graficke acceleratore uparene u SLI?
Molio bih clanove koji imaju ovakav set up, da iznesu iskustva.
Kako rade igrice i da li se javljaju neki problemi?
Hvala !

Ako planiras da dodas jos jednu u tu masinu iz potpisa, zaboravi...

Poslednja izmena:
Kao što PLAYBoY reče, bolje zaboravi GTX460 SLI u kombinaciji sa tom mašinom iz potpisa, ne zbog napajanja (850W je više nego dovoljno) nego će ti CPU biti usko grlo pa samim tim i dobici minimalni, neisplativi ulaganja u još jednu GTX460.

Kao što PLAYBoY reče, bolje zaboravi GTX460 SLI u kombinaciji sa tom mašinom iz potpisa, ne zbog napajanja (850W je više nego dovoljno) nego će ti CPU biti usko grlo pa samim tim i dobici minimalni, neisplativi ulaganja u još jednu GTX460.

Ne planiram da ubacim kod mene i onako mi ploca ne podrzava dve kartice, ali postoje ljudi koji su zainteresovani, pa sam na neki nacin i postavio temu u njihovo ime.
Naravno konfiguracije su ok i nece biti problema.
Ali me zanima da neko iznese misljenje i iskustvo ko ima ovaj set up, sa naravno min i5 ili neki Phenom x4

Nemoguće da niko nema 460 SLi na forumu. Sećam se da je jedan user čak uzeo Asus Top 1GB SLi kad se pojavio...

A koji SLI uopste na INTEL P43 chipsetu?:d:smoke:
Jedino da ima LGA 775 sa nVidia chipsetom ,sertifikat za SLI pa da vozi dve karte .
A cak i tad svakako bi mu Q6600 bio usko grlo pogotovu na tako niskoj frekvenciji!

@Daum
SLI sam probao i mogu ti reci da brije kako radi.Znaci brutalno_Ovih dana cu se poigrati jos malo i bacicu koji shoot!Mozda izbacim i ceo test review!

sad sam i ja u dilemi i mene interesuje sli kombinacija mislim da sam se pripremio za to mozda napajanje bude slaba tacka ....?
elem gtx 570 i dalje drzi jaku cenu prakticno mogu uzeti polovnu gtx 460 za manje para nego prodati moju i uzeti gtx 570
problem je sto nema bas talonca nego uglavnom hawk-a razlika izmedju te dve kartice postoji ne znam da li bi valjala ta kombinacija??
znam da bi dva talonca bila jaca i od gtx 580 ali interesuje me iskustva sli kombinacije znam da ima korisnika koji imaju dve gtx 460 pa neka iznesu svoja iskustva
ili mozda nece???

Ta na na NAA!!! :D

Prilozi

• DSCN4160.JPG
    DSCN4160.JPG
    305.4 KB · Pregleda: 97
  • DSCN4161.JPG
    DSCN4161.JPG
    317.5 KB · Pregleda: 61
Jeste, GIVE A MAN A CIGGAR! :D
Zato što tvoja ima belu tračicu dole na PCBu, a moja ima natpis diretkno na PCBu :D

Očekujte rezultate za par dana kada provrtim dovoljnu količinu naslova :)

P.S. Testiraću samo u FULLHD rezoluciji, jer nema smisla terati ovo na manjoj.

Jeste, GIVE A MAN A CIGGAR! :D
Zato što tvoja ima belu tračicu dole na PCBu, a moja ima natpis diretkno na PCBu :D

Očekujte rezultate za par dana kada provrtim dovoljnu količinu naslova :)

P.S. Testiraću samo u FULLHD rezoluciji, jer nema smisla terati ovo na manjoj.

Eeeeeeeeeeeeee, pogodak :crash:
Nisam prepoznao po tome, nego sam prepoznao ovu drugu po toj svetlucavoj prasini, a znam da sam svoju prebrisao magicnom krpom kuci pre slanja, pa sam prema tome odlucio ;)
Inace ok je u punoj rezoluciji da se testira.
Samo bih te zamolio da obratis paznju kako se ponasaju gpu - i, i da li se javlja onaj problem sa LOW GPU usage-om, kad su vezane u SLI.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Bravo Villy..Da vidimo sta kazu te dve ljute guje..
Evo mali doprinos i od mene ;)

talonatacksli.png

Mislim da će biti problema sa napajanjem, ali odradićemo test u svakom slučaju

naravno da ne, čeka se Metatron ;)

Eh sad..Sto ne uze od nekog?Nemoj posle da bude pad performansi usled trotlovanja karti :-devil-::D

Provalio si me, to mi je bio cilj, namaži nV SLI performanse :-devil-:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno