dusko94
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.11.2008
- Poena
- 309
U Batman Arham City imam veo malo GPU usage, zbog čega je užasno igrati. Oseti se baš dobro cepkanje u određenim trenutcima. Nekada kada letim i kada mi onaj nešto priča baš se čuje kako i zvuk zapinje, a ne sam slika, znači kao da se baguje. Ne mogu posatviti snimak gameplay jer mi je jako slab upload pa će trajati jako dugo. Potrudiću se da objasnim što bolje.
Znači ovaj problem imam samo u BAC. U BF3 i Skyrim mi je gpu usage 99, što će te moći videti na slikama.
Instalirani si poslednji nvidia WHQL drajveri 296.10. Instalirao sam Update 1 za Batman AC. Sve druge nepotrebne aplikacije sam iskljulim, čak i avast i comodo firewall isključim. Low GPU usage imam pod svim vrstama podešavanje grafike igrice. Znači i najslabije podešeno, opet imam low gpu usage.
Evo screenshotov-a da vidite.
Sa default podešavanjima:
LOG:
Postaviću u Attachment txt dokument pojedinih frejmova da vidite tačan gpu usage za ova podešavanja, staviću naziv "default".
Evo sada sa FXAA na High:
txt dokument sam slušajno obrisao, dovoljno je što se vidi na slici.
Samo da kažem da početnih 90 % usage je u meniju igrice, takođe i poslednjhi 90%
I da, kada radim neku misiju u nekoj zatvorenoj prostoriji, kao da se malo poveća GPU uage. Zapravo sam to skontao zato što sam igrao malo duže jednu u nekoj zgradi, i tempa grafe mi je bila 68-69, a kada sam izašao napolje i malo leteo pala tempa na 61, 62. Što je stvarno nepodnošljivo, jer se vidi baš kako zasecka u nekim trenutcima.
Evo da vidite kako je lep GPU usage u BF3 i Skyrim:
Ako neko zna zbog čega je ovo bio bih mu zahvalan da mi kaže.
Mašina je iz opisa ako neko sumnja u nešto drugo.
Hvala.
Znači ovaj problem imam samo u BAC. U BF3 i Skyrim mi je gpu usage 99, što će te moći videti na slikama.
Instalirani si poslednji nvidia WHQL drajveri 296.10. Instalirao sam Update 1 za Batman AC. Sve druge nepotrebne aplikacije sam iskljulim, čak i avast i comodo firewall isključim. Low GPU usage imam pod svim vrstama podešavanje grafike igrice. Znači i najslabije podešeno, opet imam low gpu usage.
Evo screenshotov-a da vidite.
Sa default podešavanjima:
LOG:
Postaviću u Attachment txt dokument pojedinih frejmova da vidite tačan gpu usage za ova podešavanja, staviću naziv "default".
Evo sada sa FXAA na High:
txt dokument sam slušajno obrisao, dovoljno je što se vidi na slici.
Samo da kažem da početnih 90 % usage je u meniju igrice, takođe i poslednjhi 90%
I da, kada radim neku misiju u nekoj zatvorenoj prostoriji, kao da se malo poveća GPU uage. Zapravo sam to skontao zato što sam igrao malo duže jednu u nekoj zgradi, i tempa grafe mi je bila 68-69, a kada sam izašao napolje i malo leteo pala tempa na 61, 62. Što je stvarno nepodnošljivo, jer se vidi baš kako zasecka u nekim trenutcima.
Evo da vidite kako je lep GPU usage u BF3 i Skyrim:
Ako neko zna zbog čega je ovo bio bih mu zahvalan da mi kaže.
Mašina je iz opisa ako neko sumnja u nešto drugo.
Hvala.