Nuclear
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.11.2006
- Poena
- 320
волео бих да знам да ли други власници ове картице имају следеће проблеме: у свим (скоро) играма, долази до појављивања артифаката, затим кочења игре (док музика наставља у позадини) које се након алт цтрл делете одблокира и наставља нормално...
инсталирао сам евга прецисион, којим повећавам брзину кулера на 70%, и више, температура картице не прелази 70 степени у току игре...
рецимо мас ефект 1, имао сам проблема са тим блокирањем константно, сад ми се јавило и у двојци.
за авп3, иако је температура графичке била 60-70 степени, појавили су се артифакти и морао сам да ресетујем, и после је радило нормално неколико сати
и да не набрајам игре даље...
драјвери најновији, са нвидиа сајта.
да ли је проблем само код мене (у том случају, да видим да је вратим и узмем другу карту, исти модел), или се то дешава свима?
перформансе су феноменалне, на то немам примебде али није све у томе.
инсталирао сам евга прецисион, којим повећавам брзину кулера на 70%, и више, температура картице не прелази 70 степени у току игре...
рецимо мас ефект 1, имао сам проблема са тим блокирањем константно, сад ми се јавило и у двојци.
за авп3, иако је температура графичке била 60-70 степени, појавили су се артифакти и морао сам да ресетујем, и после је радило нормално неколико сати
и да не набрајам игре даље...
драјвери најновији, са нвидиа сајта.
да ли је проблем само код мене (у том случају, да видим да је вратим и узмем другу карту, исти модел), или се то дешава свима?
перформансе су феноменалне, на то немам примебде али није све у томе.