Šta je novo?

GTS450 problem

lemmy sixx

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2008
Poena
304
Imam Palit GTS450 DDR5 1GB.Sve je radilo normalno do danas.Upalim racunar,u BIOS-u i na logon screen-u za maticnu crvene tackice i linije i uzasna slika.Takodjer i u windows-u kada se digne,sa rezolucijom 800x600.U device manageru u properties od display adaptera stoji sledece:

"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)"

Pretpostavljam da nije do drivera,posto se u tom slucaju problem ne bi odrazavao i na BIOS i startovanje.Svejedno,probao sam reinstalaciju drivera,ali naravno nikakva korist od toga.Sta moze biti problem?Da li se u BIOS-u nesto pojebalo ili je graficka riknula?

Da,koristim windows 7 64bit.Da li je moguce da je doslo do nekog problema prilikom update-a sistema?

Poslednja izmena:
Do graficke kartice je. Ako imas garanciju pravac na reklamaciju.

Imam garanciju,kupio sam je pre 3 meseca u emmi-u...i vec riknulo...divota.

Mozda je memorija na njoj ili nesto... Za svaki slucaj nosi ti to na reklamaciju.

Nosicu...zapravo,poslacu...'bem ti kupovanje preko neta,koliko prednosti toliko i mana.

Najlakse je uvaliti nekom nesto preko internet kupovine, nemas nacin da se prvo licno uveris u to da li je pakovanje otvarano itd...

Pod jedan nije ni do neta ni do prodavca nego do brenda, a pod dva net i sluzi tome da nam olaksa zivot a samim tim i kupovinu.

Niko ne kaze da net ne olaksava kupovinu vec je najlakse uvaliti nekom nesto kad mu posaljes a taj vidi tek nakon plati kuriru sta je stiglo.
Postoji jako mnogo eksponata artikala, nekih drugih koje korisnici vrate jer nisu zadovoljni, takvi artikli se ne bacaju vec se lepo spakuju pa se recimo bas putem interneta valjaju dalje...

Ma nikakav problem.Poslao sam im karticu nazad,utvrdili su kvar,i za tri dana mi poslali novu.

Nek te lepo sluzi nova karta, e**i kao i uvek do sad misli na svoje kupce kako nove tako i stare , +1 za njihovu politiku poslovanja.

Svaka im cast, i na ekspeditivnosti i na korektnosti. Ja sam imao do sada dva slucaja neispravnosti (ne mislim na graficke), poslao im sitijem i vratili mi nove posle nekoliko dana. Taman sam ustedeo akanje do BG-a.

Svaka im cast, i na ekspeditivnosti i na korektnosti. Ja sam imao do sada dva slucaja neispravnosti (ne mislim na graficke), poslao im sitijem i vratili mi nove posle nekoliko dana. Taman sam ustedeo akanje do BG-a.

Da ti ne radiš u emmi-ju? 🙂

Nazad
Vrh Dno