Šta je novo?

Gtr

vip

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2004
Poena
309
Pa dobro momci da vidimo ima li na ovom sajtu neko ko voli da vozi prave simulacije. Te nfs ove ostavite mladjim sestrama. Bez uvrede, ali svima vam je jasno da to nema veze sa ozbiljnom simulacijom. Sve to lijepo izgleda, zabavno je, ali...
Prema tome da vidimo igra li GTR ko i koja su mu vremena na Spa recimo. Ako ima dovoljno zainteresovanih na sajtu NK postoji mogucnost (za sada dobra volja) da se napravi jedan GTR rank gdje bi se upload ovali fajlovi telemetrije na osnovi kojih bi se naravno provjeravala ispravnost kruga.
Za sada toliko, vi ste na potezu...

http://www.gtr-game.com/index.php?page=frontpage0

Izgleda da sam ja trebao da napisem ime topica, da li je iko igrao ili cuo za GTR? To je moj zakljucak na osnovu odziva ljudi, jer se radi o trenutno najboljoj simulaciji voznje. Ili barem medju 3 najbolje do sada uradjene.
Nisam bas inspirisan da pisem o igrici, ali lako se mozete informisati na netu, u svakom slucaju vrijedi truda. I ne radi se o demou ako neki misle, vec o kompletnoj igri.

Koga zanima izasao je i drugi oficijelni patch ver 1.2 u kome je dodata mogucnost voznje punih 24h na stazi SPA sa sve dnevnom i nocnom voznjom. Takodje je i po prvi put u ovom enginu implementirana mogucnost snimanja trenutne pozicije radi kasnijeg nastavka, sto je bilo neophodno za duge trke. Takodje su dodatno popravljene multiplayer mogucnosti.
Patch je 149 Mb
Evo linkova za one koji eventualno poseduju igru.

http://www.3dgamers.com/dlselect/games/gtr/gtr_update_1200_de.exe.html
http://195.140.143.41/~checksix/adonf/gtr/patchs/gtr_update_1200_de.exe
http://www.heterijst.nl/gtr_update_1200_de.exe
http://www.delmes.com/dl/gtr_update_1200_de.exe

thanks to Drapin

nfs underground 2 je arkada, tako da nikako nemoze da bude simlacija

Dark_Angel je napisao(la):
nfs underground 2 je arkada, tako da nikako nemoze da bude simlacija

Dobro, utvrdili smo to, kao i da si jako simpatican. Idemo dalje...

vip je napisao(la):
Dobro, utvrdili smo to, kao i da si jako simpatican. Idemo dalje...

ima ovde par tema koje se bave ovom igrom tako da slobodno mozes da se posluzis opcijim search i da napises nesto u nekoj bez obzira na to sto se nalaze na drugoj ili trecoj strani....

:wave:

Ser_Zile je napisao(la):
ima ovde par tema koje se bave ovom igrom tako da slobodno mozes da se posluzis opcijim search i da napises nesto u nekoj bez obzira na to sto se nalaze na drugoj ili trecoj strani....

:wave:

Ne pada mi na pamet. Thread je ispunio svoju svrhu, dobio sam informacije koje su mi bile neophodne. Pitao sam se zasto clanovi NK ne post uju na ovom sajtu ove teme, a odgovor je da ljudi jednostavno nisu zainteresovani za ovaj zanr i ja to prihvatam. Mislio sam da ce se jos neko zainteresovati za moj prijedlog, ali sam pogrijesio.

vip je napisao(la):
Pa dobro momci da vidimo ima li na ovom sajtu neko ko voli da vozi prave simulacije. Te nfs ove ostavite mladjim sestrama. Bez uvrede, ali svima vam je jasno da to nema veze sa ozbiljnom simulacijom. Sve to lijepo izgleda, zabavno je, ali...
Prema tome da vidimo igra li GTR ko i koja su mu vremena na Spa recimo. Ako ima dovoljno zainteresovanih na sajtu NK postoji mogucnost (za sada dobra volja) da se napravi jedan GTR rank gdje bi se upload ovali fajlovi telemetrije na osnovi kojih bi se naravno provjeravala ispravnost kruga.
Za sada toliko, vi ste na potezu...
Kako to mislish da li ima nekoga ko vozi prave sim?(RBR,GPL,..)Ako mislish na simulacije te vrste voznje tipa lemans i 24h supercar , onda nema posto koliko ja znam ovo je jedina voznja tog tipa u poslednje vreme(1-2god)
Probao sam gtr i igrao ga par sati i onda uninstall!Zasto?
E pa evo zasto:nisam do sada vozio te super aute ali mislim da fizika nije bas skroz uradjena kako treba , neznam ali prednji tockovi nemaju apsolutno nikakav grip na podlozi cak ni pri 100km/h(nije bas apsolutno ali...) i one pomoci koliko se secam jer sam je davno igrao , vozim stazu i ulecem u krivinu maksimalno koliko prednjica dozvoljava i polako ispadam iz krivine i upalim ai i on lepo smota volan i skrene kao ono sta je bilo!Naravno kada sam je instalirao
odma na simulation i njakanje veliko,prebacish na semi ili arcade i pravish 20sec bolja vremena!
Na koje ti vreme mislish?
Zvuk je dobar samo kada palish auto,grafika nista specijalno, i jedino ai je vodjen po perfeknoj putanji bez gresaka i nemoguce je tako voziti primera 1-2h a ne 24h!

Priznajem da je ime thread- a nedovoljno precizno, pa da ti pojasnim. Nemam uopste namjeru da razvlacim o igri, njenim kvalitetima is slicno. Prijedlog je bio konkretan pa procitaj jos jednom.
Vremena se odnose na simulation mod sa iskljucenim svim pomocima sem kvacila. Vec postoji medjunarodni GTR rank, ali je konstatovano da za razliku od FTL nema provjere ispravnosti krugova. Odatle ideja da se oformi nas rank koji ce biti realan, odnosno sa ispravnim krugovima.

Moje vreme (na spa)ce biti za nekih 2-3dana dok prodje bozic i instaliram igru ponovo!

Vidi ga boske shto smara :)
Jes ti sine probao Gran turismo 4 ? :D

He he, a jes' ti prob'o Hondu NSX-R :?d
Ne volem te tvoj zutace, pa gdje god da ih nakalemis ;)

driver je napisao(la):
Vidi ga boske shto smara :)
Jes ti sine probao Gran turismo 4 ? :D
Gde ga nadje kad jos nije izasao!
Pogledaj na gt4ever.com ima dobrih stvari!

Sto se tice gtr-a mislim da ce mu popularnost porasti kada izadje na engleskom!

Danas skinuo negi GTR press demo1 i u instalaciji mi traži password. Jel ga zna neko ili šta ?

fanatic je napisao(la):
Danas skinuo negi GTR press demo1 i u instalaciji mi traži password. Jel ga zna neko ili šta ?

Pa koliko se ja sjecam to ti je lozinka: GTR_press_demo1
pazi da ti je GTR velikim slovima.Idi na sajt www.nacionalnaklasa.com malo razgledaj, pa navrati na forum, pa procitaj, pa ako se malo informises mozes doci do nekih jako zanimljivih stvari koje su rezervisane za ljubitelje simulacija koji se registruju.

fanatic je napisao(la):

Pass je GTR_Press_Demo. Mada ti bas i nije neophodan. Lepo se registruj na tom forumu koji ti je predlozio VIP, malo razgledaj i tamo trazi od nekog da ti nareze sve sto ti je potrebno.

@Marko J.: kad ponovo instaliras GTR posveti mu malo vise vremena. Neces zazaliti. Ipak je to hard-core simulacija i trazi dosta vezbe, navikavanja na setup-e, ucenja staze. Ma da skratim. Registruj se i ti na Nac.Klasi pa pogledaj koliko truda i vremena smo ulagali u dosadasnje simulacije. A ako te zanima mozes dobiti i snimljene replay-e dosadasnjih trka pa da vidis da je moguce jako dugo voziti na idealnoj putanji i jos se uz to trkati(sa ljudima ne sa botovima). To su trke u malo starijem modu-u (SCC) nego sto je GTR. Tu ce biti jos bolje jer ima jos bolju fiziku a i force-feedback je 4X (ne preterujem) bolji nego u dosadasnjim simulacijama.

MarkoJ. je napisao(la):
Gde ga nadje kad jos nije izasao!
Pogledaj na gt4ever.com ima dobrih stvari!

Postoji 5 demoa pa se moze probati ;)
A inache sam pogledao sve shto ima na netu u vezi GT4, izmedju ostalog i taj sajt ;)

vip je napisao(la):
Pa koliko se ja sjecam to ti je lozinka: GTR_press_demo1
pazi da ti je GTR velikim slovima.Idi na sajt www.nacionalnaklasa.com malo razgledaj, pa navrati na forum, pa procitaj, pa ako se malo informises mozes doci do nekih jako zanimljivih stvari koje su rezervisane za ljubitelje simulacija koji se registruju.

Tačno sam znao da ne treba da idem na taj forum !!! ;) ;) Opet sam se naložio na trke. Imam 33 godine i lutam po forumima i tražim staze, set up-ove itd ... VIP, Drapin, CALIBRA i ostali zaslužni za naionalnuklasu pa krvi ću Vam se napiti !!!! :-devil-: :-devil-: :-devil-: :smoke: :smoke:

fanatic je napisao(la):
Tačno sam znao da ne treba da idem na taj forum !!! ;) ;) Opet sam se naložio na trke. Imam 33 godine i lutam po forumima i tražim staze, set up-ove itd ... VIP, Drapin, CALIBRA i ostali zaslužni za naionalnuklasu pa krvi ću Vam se napiti !!!! :-devil-: :-devil-: :-devil-: :smoke: :smoke:

Da ne grabimo lazne zasluge. Ja sam skoro kao i ti novajlija, tacnije receno pridruzio sam se u oktobru i ucestvovao u jednoj SCC ligi.
Pored ljudi koje si ti nabrojao ima njih jos puno jako zasluznih.
Sto se tice godina-uklapas se u prosjek :d

Ne da se uklapa nego je tacno na proseku ako sam ja dobro izracunao. Ma salim se, malo si mlad :D :D
Dobrodosao

fanatic je napisao(la):

OPAAAA!!!

Sto volim ova przenja. :banana:
Welcome!!!

:guitar:

Ma super ste vi ljudi , ali kako da vam se ja prikljucim kad sam iz Sombora!?
Oce li biti nesto od tog gtr-a?
Poz...

MarkoJ. je napisao(la):
Ma super ste vi ljudi , ali kako da vam se ja prikljucim kad sam iz Sombora!?
Oce li biti nesto od tog gtr-a?
Poz...

Za sve koji navrate na forum, neka znaju da je trenutno pauza, prethodna liga je zavrsena. A i dolaze praznici...a zasto ja ovo pricam? Da neko ne bi pomislio da je na nasem forumu "tiho" kao sto je trenutno. Znaci sve je on standby dok se ljudi malo ne odmore i zavrse sa ostalim obavezama.
Gtr je definitivno simulacija koja je rezervisana za sledecu ligu ako ne bude nekih problema.
A sto se tice tvoga pitanja, ne znam kako stojis sa internetom, odnosno kakva ti je veza posto ce biti organizovane i trke online. Na kraju krajeva tako je sve i pocelo-trkama online.

Nazad
Vrh Dno