Calibra 4WD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2002
- Poena
- 680
Probaj Demo pa ces videti! Meni na Xp2000+ 512MB Rama i GF 4 TI 4200 ide na Spa oko 40-50frejmova u 1280*1024
driver je napisao(la):Ja skinuo demo sa gamershella, i ne radi![]()
driver je napisao(la):Odvozao sam sat vremena i ne vidim skoro nikakvu razliku u odnosu na proshli demo...Za nivo tezine ima arcade i semi-pro, a sada je moguce voziti ceo 'dan', practice, warmup, i race...Ne znam da li moze protiv vishe kola, mrzelo me trazim, ja vozio protiv jednog u race...
fanatic je napisao(la):Ljudi, daj da nekako narežem ili neko da mi nareže sve te modove da i Ja malo vozim prave vožnje !!!Skidao bih ja to sa net-a ali 33.600 VS 220 MB Gubim borbu odmah !!
Ajde ako je neko raspoložen od Vas trkača da mi nareže ovo dajem na 1CD narezan dva prazna bez problema.
Pozdrav
Calibra 4WD je napisao(la):Pa zar nisi ti uzeo modove pre par meseci?
fanatic je napisao(la):Jesam, ali samo SCC i dobio sam live for speed i još jedan extra filmić sa BMW-om i turbo suzukijem !!!.
drapin je napisao(la):LFS je komercijalna voznja, ne vazi isti tretman kao za F1C modove ! Trazenje "resenja", narezivanja full verzije i sl. predstavlja pirateriju...prema tome obrisano sve sto ima veze sa tim !
Boris Lozac je napisao(la):I kakav je novi GTR demo....?? kakvo je kretanje, jel pogorsano, poboljsano, kakav je fazon sa protivnicima na stazi...??
Jeste videli da nema Simulation mode, ali ima neka fora da namestis da ima....
Nije samo stvar da li ce morati stvar je sto dosta nas ce zeleti da ima original. Najvise zbog toga sto SIGURNO nece moci da se igra online ako nemas legalnu kopiju na Simbin serverima gde ce se svi okupljati. Verovao ili ne nekolicini nas ce to biti vazno posto se prica da ce igra imati dobar net cod.driver je napisao(la):Ma ne verujem da ce igra morati da se kupuje, odakle vam taj info ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari