Šta je novo?

GTR Hot laping i jos po nesto!

MarkoJ.

Slavan
Učlanjen(a)
24.06.2004
Poena
319
Pozdrav svima!
Evo da ne mesamo rbr sa gtr-om , evo i jedan novi thread!
Naime ako postavljate vremena recite koja klasa,staza,setup..!
Evo nakon malo mucenja i mog dvodnevnog iskustva sa gtr-om vreme magny couse(france) klasa ngt+-450ps , auto porshe , a vreme 1:41.9** :D (stanadard setup)
Pozdrav!

1:41.639/Magny Course/NGT/Modena 360

Francuska 1:41:845
SPA 2:20:930

Sve je Lanmborgini GT Klasa

Sutra postavljam brze krugove 100%. Evo bas sad cekam Borisa da mi se javi. Picimo GTR preko modema. Dojaja je, strava radi ma da posle pola sata do sat zna da pukne veza pa moramo opet da se konektujemo ali zato kidamo. Strava su uradili kada je online, moze i live chat... bas super.

Meni je sa onog Press Demo-a, bio rekord na Spa 2.18.8, sa Lister Storm-om a sad od kako sam instalirao Full veriziju od pre par dana mi je 2.23 sa Lamborgini-jem mada nisam nesto puno igrao, osim sa Bojanom preko modema, a tu nikako da spojimo dva kruga a da se neko ne okrene(obicno ja, zato sto Bojan igra sa svim mogucim pomocima ;) , a ja samo sa kvacilom automatskim), ili da se cuknemo, tako da nije to bas za postizanje rekorda.. nisam vozio jos ono kao da se bas potrudim za neke rekorde, a ni staze nisam igrao osim Spa i Monze....
Koja je jos dobra staza, da nije preteska, da moze da se prestize, da pikamo ja i Bojan preko modema...??

Poslednja izmena:
A sto se ne prikljucite ovde:
http://www.nacionalnaklasa.com/forum/viewtopic.php?t=499
da nas bude vise. Ja skoro svako vece hostujem sa 512K konekcijom i vecina usera se konektuje preko dial-up. Mislim, niko vam nece nista reci ako ste sporiji ili nemate volane, zgodno je za razmenu iskustva i saveta a i bude lepih duela. Znaci onako neobavezno.

Evo ja cu dolaziti,cim nabavim diskove.

Da bi i ja dolazio , da li moram imati instalirani patch 1.2?Posto ga nemam a i imam dial up , pa mi i nije bas skidanje patch-a neka lakoca!

Da, igra se 1.2.3 verzija. Ako nekom treba nesto da se nareze trazite sve moze da se organizuje.

Poslednja izmena:
Koji hardver treba za tu igru da bi se igrala normalno? Vec neko vreme se preganjam malo da vozim, pa da znam shta da sastavim za igranje ;)..

Potrebno:
Pentium III/1.2 GHz
384 MB RAM
Grafička DirectX 8.1 kompatibilna, 32 MB AGP

Poželjno:
Pentium 4/2 GHz
512 MB RAM
Grafička DirectX 8.1 kompatibilna, 64 MB AGP

Psle duzeg igranja sa borisom uspeo sam da postavim novi rekord.
Monza 1:46:80
Moze to jos mnogo nize ali boris je polako poceo da se buni na svoj setup tj default setup za monzu i morali smo da prekinemo. No nema veze bice jos voznji.
Ajmo ljudi. Sto niko ne posvecuje malo vise paznje ovoj temi.

Kako da dodjem do igrice (Novi Sad i okolina)???

Naravno setup za kvalifikacije, za trku obavezno naprijed medium, pozadi hard. Barem sa ovim setupom, jer poslije 3 do 4 kruga voznje na limitu, sa ovim diferencijalom gume pozadi vise ne postoje. Mozete korigovati diferencijal ili preload za trku, ali sa tim jos nisam eksperimentisao.

Prilozi

• mugelo kvalifikac.rar
    781 bajta · Pregleda: 63
Ajde da vratim ovo medju zive, marko mi se nesto ucutao, izgleda da mu auto ide (kliza) ko podmazan :D.
Spanija: GT/SALEEN 1.41.585
Naravno Setup za spaniju, samo sam smanjio Radiator Oppening na 2
Ajmo ostali gde ste ;).

Spanija: GT/SALEEN 1.39.5xx sa stock setupom i smanjenim radiatorom na 2

Francuska:
GT/Saleen 1:38:567

Mada izgleda da ja ovde pricam sam sa calibrom.
Ovaj Marko se us*ro zadnje vuce, Boris se ne slaze sa time sto auto od nekoliko miliona dolara ne ulazi u krrivinu od 90 stepeni sa 120km/h. ;) ;)
Nego Borise da te pitam, posto po ceni odredjujes preformanse automobila, aj da mi napisemo peticiju SimBinu da u buducim verzijama izdaju podesavanje automobila po ceni... znas onako imas skroll bar i ispod cifru (u dolarima) i kako taj skroll bar vuces tako je auto skuplji i brze ulazi u krivinu... moze? :D

Istina je da ne volim zadnju vucu ,
Ali ipak mogu da odvozim po koji krug , naime isto kao Bojan Francuska GT/Seleen standard setup(soft kume) 1:37.423!?!?!
Bojane lepo ih isprebijaj na takmicenju , a kad se vratish ocekuj "sukob" u gtr-u i rbr!

Sve je to lepo ali mi rally najvise lezi!
Poz..

Pa vidim da ti i ovo poprilicno lezi, mislim da je ovo rekord...
Sumnjivi su mi nesto ti tvoji rekordi... ;)

Boris Lozac je napisao(la):
Pa vidim da ti i ovo poprilicno lezi, mislim da je ovo rekord...
Sumnjivi su mi nesto ti tvoji rekordi... ;)

Ciji rekord?
Od nas ovde nekoliko , mozda!
valjda je ostao replay u comp-u ne-znam!
Zasto sumnjivi , pa sa gt autima je to normalno vreme!

Da se nadovezem u replay menu u gtr-u imas gt demonstraciju i komp je odvozio 1:46.813!
Tako da kad odvezem(ako budem imao volje) brze od comp , smatracu da sam postavio rekord u igrici ali nikako u pravom smislu reci "rekord"
Poz..

Marko iz back! ;)
Nakon puno problema sa mojim volanom(momo) , gas pedala mi je vecito gubila osetljivost , sto sam resavao stekanjem i isekavanjem usb-a , jutros sam reinstalirao volan i pre toga ga podesio u win! Za sada radi , koliko ce ne znam! :trust:
Uspeo sam postaviti i ovde u gtr-u jedan rekord!
1:41.051/magny couse/NGT/ Porsche 911 GT3-RS!!!!! :banana:
Do sada sam samo isao na open practise i drive!Samo sam namestao na soft gume!
Sada sam ne znam zasto ucitao fabricki setup gt3 schnell i stavio soft gume,radiator na 2 i to je to!Vozim na simulation , bez ikakvih pomoci osim kvacila!
Poz..

p.s. ako mi volan bude jos s**o moracu traziti strucnu pomoc! :crash:

Jos jedno poboljsanje
France/GT/Seleen/1:37.085!!!
Bojane nisi valda batalio rbr , sad ces izgleda pokusavati u gtr-u da me stignesh!
Znao sam ja jos pre da nesto samnom nije u redu , ali sad to jos bolje vidim!
Moracu da se uclanim u neki klub da ove nase reliste oduvam malo!
Poz..

P.S Bojane kako proslo takmicenje?

Takmicenje nisam ni radio jer mi je u subotu urastao nokat u palac. Spremao sam se od proslog aprila za ovo takmicenje i dan pred takmicenje sam bio onesposobljen. jebi ga...

A pocheli ste malo da vozite GTR :)
Evo i mene:
01:37.832/MAGNY-COURS/GT/Lister
01:37.050/MAGNY-COURS/GT/Saleen

Samo GTR ipak i pored teme topica nije predvidjen za hot laps, to je grehota voziti na taj nachin. Meni cesto ni sekundu bolje vrijeme na kvalif. nije pomoglo u trci u LAN ligi. Prave trke su jedno, a hot laping drugo.

Sorry ljudi ali morao sam!
Bojane,Borise sada u pravom smislu reci "RECORD"
Sve isto kao i pre GT/Seleen/Magny Course/ 1:36.281!!!
Malo sam se oslobodio i kocio kasnije i eto!
Imam replay i motec file , pa ko hoce..?
Poz..

p.s. Vip to stoji za hotlaping i race! U hot lapingu potrebna je tehnika i preciznost dok u trci najvise koncentracija!Morao sam pokazati ljudima da znam jos nesto da vozim pored rbr !

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno