Šta je novo?

gtalk i push notifikacije

milika

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li je iko iskopao normalan neki client za gtalk sa push notifikacijama?
Ne tipa skype, da program mora biti u backgroundu, neg ko normalan Yahoo! IM gde te lepo ostavi on line, a spuca push kad ti neko posalje poruku...

poz

Ja koristim na androidu IM+(tako da sigurno ima i za iOS push), a može i Beejive.

Ima i posebna aplikacija beejive for gtalk

Reliable Network Connections
Move from cellular and wifi connections seamlessly. Stay connected after you close the application and be notified when you get a new message through push notifications. After being out of coverage BeejiveIM for GTalk will automatically reconnect and pick up where you left off.

Poslednja izmena:
Evo i izvestaj, im+ je nista posebno, to Beejive radi savrseno, push notifikacije i sve. Jedino se ne moze sa njim zvati voice, ali ima drugih klijenata za to.
To je znaci 90% od potrebe, kad bi se nashao neki klijent koji radi push kao beejive a ima i voice to bi bilo 100%

fring mislim da moze to, nisam probao jer mi nije trebalo.
Beejive je i po meni najbolji i najbrze se konektuje, njega koristim.

Fring na zalost zvuci ok, ali je razbijen na iOS-u tj bilo koje advance features...
GTalk voice ima, radi uzasno, ne razumem zasto.
Push kao ima, ali samo kad je app u backgroundu, opet beskorisno...

Opet sam danas lovio razne gtalk klijente, ima ih 200, ali ja ili ne mogu ubosti neki da ima sve ili ga i nema :D

Ja nemam push notifikacije kada koristim Beejive....i vrlo cudna stvar je uopste sa notifikacijama, nekada mi rade, nekada ne, a ne znam od cega to zavisi....(npr whatsapp nekada obavestava, nekada ne, isto vazi i za FB i ostale)..mislim, sorry ako sam otisao u off topic :(

gtalk plus

radi mi internet sve vreme (ili 3G ili wifi)

aktiviran sa originalnom karticom

instalirao sam iPusher, i vec neko duze vreme mi stoji Please wait...

iPusher zeza nesto. Imao sam i ja isti problem sa njim, samo mi tako stoji. Skini sa AppStore Push Notification Test i testiraj sa njim kako ti radi push.

iPusher zeza nesto. Imao sam i ja isti problem sa njim, samo mi tako stoji. Skini sa AppStore Push Notification Test i testiraj sa njim kako ti radi push.

Probao sam ovo, timed push test ne uradi nista...local push test mi da notifikaciju, a delayed push test nista (jer kaze da se ubije aplikacija)

Ma bre jb telefoni moraju instalirati certifikate tj Push Doctor, Push Fix ili nesh slicno. Skroz nevezano za topic, koji nismo uspeli bash zakljucit.

Inace najbolja app na app storu za gtalk komunikacije (sans push) meni je Talkonaut, namestanja su stvanro dobra, iako je app neki sklep..

@priest77 Vtok je za google voice cini mise, ne gtalk, ali cu ponovo instalirat i proverit...

Poslednja izmena:
Vtok radi za gtalk, ali nema push, iako pishe da ima na reklami, kakav bad marketing, garant placaju kineze da im ostavljaju dobre reviewe...

Ma bre jb telefoni moraju instalirati certifikate tj Push Doctor, Push Fix ili nesh slicno. Skroz nevezano za topic, koji nismo uspeli bash zakljucit.

Najbolja je aktivacija, ako vec nema originalnu karticu preko SAM. Push doctor i push fix nemaju trenutno bas sve sertifikate.

Vrh Dno