Šta je novo?

GTA4 masive multiplayer : COD4 masive multiplayer

• Začetnik teme Začetnik teme Doktor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Doktor

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2006
Poena
660
Prva je da se od vec popularnog COD4, napravi masive multiplayer
(razvojni tim je spominjao tu mogucnost).

Druga varijanta je da se iskoristi popularni i fenomenalni GTA i pretvori u GTA masive multiplayer (mislim da je ovo jedna od retkih igara, koja bi mozda mogla da skine WOW sa trona). Vec sa multiplayer opcijom u 4 delu ce biti stvarno cudo. U GTA 4 ce biti oko 16 modova za multiplayer i modovi su stvarno fenomenalni.

Ali napraviti GTA masive multiplayer. Mogu samo da zamislim. Mogucnost pravljenja klanova, korupcija, osvajanje teritorija i jos milion stvari.

Baza igraca koji igraju GTA i koji vole taj serijal je ogromna, tako da bi je igralo ko zna koliko ljudi.

GTA4 masive multiplayer e to bi bilo ludilo :d

Ideja za GTA je odlicna, samo pod uslovom da ne zanemare single player, odn. izdaju zasebno MMO izdanje. Ali ne znam koja je poenta COD4 MMO, mislim na koji fazon bi se igranje odvijalo?

Ideja za GTA je odlicna, samo pod uslovom da ne zanemare single player, odn. izdaju zasebno MMO izdanje. Ali ne znam koja je poenta COD4 MMO, mislim na koji fazon bi se igranje odvijalo?

Pa ima tu milion mogucnosti, od toga da postoji nekoliko strana, da pocinjes kao prasinar i tokom igranja skupljas poene i cinove, i skill ti raste. Pa onda usko specijalizovanje za pojedina oruzja, mogucnost da te iznajmi i plati odredjena grupa za neki zadatak, a od dobijenih para moguce je kupiti nova oruzja. Samo sto postoji tu jedan problem koji treba da rese. Grafika je ovde najmanji problem. Samo strimovanje sa servera i toliki broj igraca sa tolikom mapom (npr, jedan ceo kontinent), malo je *******o napraviti. Jedino da se ucitava iz delova, ali je to bezveze. Fora je da bude kao EVE(ni oni nisu to uspesno resili), svi na jednom serveru.

Pa ima tu milion mogucnosti, od toga da postoji nekoliko strana, da pocinjes kao prasinar i tokom igranja skupljas poene i cinove, i skill ti raste. Pa onda usko specijalizovanje za pojedina oruzja, mogucnost da te iznajmi i plati odredjena grupa za neki zadatak, a od dobijenih para moguce je kupiti nova oruzja. Samo sto postoji tu jedan problem koji treba da rese. Grafika je ovde najmanji problem. Samo strimovanje sa servera i toliki broj igraca sa tolikom mapom (npr, jedan ceo kontinent), malo je *******o napraviti. Jedino da se ucitava iz delova, ali je to bezveze. Fora je da bude kao EVE(ni oni nisu to uspesno resili), svi na jednom serveru.

Bas zbog tog nedostatka sam postavio pitanje. Na kraju bi se sve svelo na isti nacin igranja samo sto statistika ide u veliku zajednicku bazu podataka sa malo vise varijacija u nacinu napredovanja.
Mada i Inf. Ward filozofira. Nek izbace par oficijalnih map packova (eventualno expanziju) za cod4 i ja cu biti zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno