Šta je novo?

Gta3-once more

Mx

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
619
Znam da je bilo vec prica na ovu temu,ali arhive koje sam skinuo sa gamecopyworld-a imaju fajlove koji su necitljivi.Skidao sam vishe varijanti fajlova ali nijedan nije hteo da otpakuje fajlove.Poshto se svi skidali te zip arhive,pomozite mi.Imam winrar 2.80 .

Mx je napisao(la):
Znam da je bilo vec prica na ovu temu,ali arhive koje sam skinuo sa gamecopyworld-a imaju fajlove koji su necitljivi.Skidao sam vishe varijanti fajlova ali nijedan nije hteo da otpakuje fajlove.Poshto se svi skidali te zip arhive,pomozite mi.Imam winrar 2.80 .

Sta ti konkretno treba za GTA. Mozda mozemo da ti pomognemo.

Poz! :wave;

Pa kad znas da je bilo price o tome, sto ne potrazis na search, pobogu...(izvini, uvek se iznerviram kad se teme po deset puta ponavljaju...ali se i brzo smirim :) )

Dakle verovatno si skinuo neki fajl zapakovan ili WinRar-om 2.90, koju taj stari winrar ne moze da otpakuje, ili si skinuo .ace arhivu koja se otpakuje sa WinAce-om.
LM, posto WinAce moze da raspakuje sve, i .zip i .rar i .ace, najbolje koristi njega i neces naici nikad ni na jednu arhivu koju neces moci da otvoris. Skini najnoviju 2.20 verziju sa www.winace.com

Re: Re: Gta3-once more

luka.l je napisao(la):
Sta ti konkretno treba za GTA. Mozda mozemo da ti pomognemo.

Poz! :wave;
STANI, STOP, HALT, STOJ ! Nemoj kumim te Bogom da zapocinjes ponovo neku pricu o GTA3 - ne mogu vise da ih gledam ocima.

Sad sam bas iz zezanja udario "gta3" u search i dao mi je ravno 48 (i slovima: cetrdesetosam) thread-ova !!!

Sto je mnogo, MNOGO je ! FX

Hvala,puno.I nemoj da kucash search za gta3 i sve ce biti u redu:p .Pozdrav.:wave;

Re: Re: Re: Gta3-once more

drapin je napisao(la):
STANI, STOP, HALT, STOJ ! Nemoj kumim te Bogom da zapocinjes ponovo neku pricu o GTA3 - ne mogu vise da ih gledam ocima.

Sad sam bas iz zezanja udario "gta3" u search i dao mi je ravno 48 (i slovima: cetrdesetosam) thread-ova !!!

Sto je mnogo, MNOGO je ! FX

Takva igra se javlja jednom svake decenije.... I zasluzuje i vise postova, jedino je zalosno sto skoro niko ne pita nista pametnije od zasto mi ne radi na xxx...

Eto, ja sve Vas pitam, jel uspeo neko da poleti sa aerodroma, ako nije, dajem casove, povoljno....... :)

hrkk :( E, dobro, vidim da je nezaustavljivo krenuo i 49-ti...
Ajd' u cheers ...

Zurück! :D Ma kakve price drapine. U opste nisam zeleo niti imao najmanju nameru da zapocnem 49. Veruj mi, i meni je preko glave. Hteo sam samo coveku da posaljem na mail ako mu treba nesto konkretno a to mozda imam skinuto. Nisam imao nameru da pricam o "neponovljivoj igri" u kojoj je cool ovo, cool ono, a jesi video ono, a tek ovo...

Pozdrav! cheers

Re: Re: Re: Re: Gta3-once more

Mica je napisao(la):
Takva igra se javlja jednom svake decenije.... I zasluzuje i vise postova, jedino je zalosno sto skoro niko ne pita nista pametnije od zasto mi ne radi na xxx...

Eto, ja sve Vas pitam, jel uspeo neko da poleti sa aerodroma, ako nije, dajem casove, povoljno....... :)

ja sam uspeo da poletim,alo ne i da se odrzim u vazduhu ;]

nije nikakaav problem,on kad krene da pada,kad se problozi zemlji sam se podigne,samo je problem shto kad krene da se dize,zakuca se u onaj tunel ili shta je vec...

jednom sam uspeo da se ubudzim izmedju plafona i puta,i krenuo da vozim po gradu :)

Re: Re: Re: Re: Re: Gta3-once more

Evo ga detaljno objasnjeno uputstvo.

Da se vise ne mucite. E, drapine. Oteo se izgleda i 49.

luka,to uputstvo ain't worth shit

ako je to ono shto mislim da jeste,a prilichno sam siguran,onda je to uputstvo za ps2

a chak i kad bi postojalo za pc,i ne znachi ti previshe jer tiionako samo treba vezba,a za vezbu ti treba vreme...pa svaki put kad se srushish i poginesh,morash opet od garaze do aerodroma...vrlo zamorno

Venom je napisao(la):
luka,to uputstvo ain't worth shit

ako je to ono shto mislim da jeste,a prilichno sam siguran,onda je to uputstvo za ps2

a chak i kad bi postojalo za pc,i ne znachi ti previshe jer tiionako samo treba vezba,a za vezbu ti treba vreme...pa svaki put kad se srushish i poginesh,morash opet od garaze do aerodroma...vrlo zamorno

Veruj mi. Nisam ni probao da se cimam oko toga. Probao sam jednom da uzletim. Leteo 6 sekundi i shvatio da je M$ Flight Simulator zakon. :D

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno