Šta je novo?

GTA3 - 'hidden packages' i jedan zanimljiv zadatak

Star Trek je napisao(la):
cisto da se zna:
pastari - talijani
zabari - francuzi
svabe - nemci

Koliko se ja razumem oduvek su žabari bili italijani, nikako francuzi!!!

E,stigao sam do neke misije kod kenji-ja,gde trebam da ukradem Yardie car.sdiguran sam da sam to vozzilo vec vozio,ali sad sam zaboravio kako izgleda :) ako neko moze da mi napise kako izgleda...bio bih mu zahvalan

Laza je napisao(la):
Koliko se ja razumem oduvek su žabari bili italijani, nikako francuzi!!!

Nisu. To je bila velika zabluda. Francuzi jesu zabari a Talijani "Pastari" (zar ti ne zvuci nekako morski?) :D

Pozdrav!

Avijon je napisao(la):
E,stigao sam do neke misije kod kenji-ja,gde trebam da ukradem Yardie car.sdiguran sam da sam to vozzilo vec vozio,ali sad sam zaboravio kako izgleda :) ako neko moze da mi napise kako izgleda...bio bih mu zahvalan

A, kaze ti da ih nadjes u newportu. I mene je to mucilo, ali sam shvatio da ta kola voze oni jamajkanci (banda crnacka sa kovrdzavim kosama crnim) Onako, crvenkast, tamno ljubicast auto (dvoja vrata, dakle coupe) sa braon krovom a iznutra oblozen onom "leopard fulsh" kozom.

Pozdrav!

luka.l je napisao(la):
Nisu. To je bila velika zabluda. Francuzi jesu zabari a Talijani "Pastari" (zar ti ne zvuci nekako morski?) :D

Pozdrav!

Znam da skrećemo sa teme, ali u mom kraju Italijani su žabari. I u svim filmovima koje sam gledao, žabari su isključivo Italijani. Čak i u filmu "Poslednji krug u Monci" Predrag Ejdus ima nadimak Žabac. Ukucaj u nekom pretraživaču žabar i naći ćeš isključivo vezu sa Italijanima. Evo primera
Romeo i Julija
Romeo i Julija su zabari iz Verone i oni se smuvaju.
Medjutim, matorci su im veoma *******i i uopste se ne gotive jer rade isti biznis ali su u razlicitim ekipama (kao Verona i Kjevo). Zent im je da ih ne provale i da im ne ukinu kintu, pa se vidjaju tajno. I tako na 50 strana oni kao nesto kriju i *****ju jedno drugom kako se vole, a ne karaju se. Na kraju, jednom prilikom upadnu u los trip i roknu se.

Što se tiče GTA3 stigao sam do one misije kada trebam da maznem neka kola (a šta bih drugo) dok me juri onaj samoubica. Tu mi je dosadilo, i mislim da je ogromna mana nemogućnost snimanja pozicija uvek, a ne samo posle misija. To je takođe i velika mana kod Hitmana. Uopšte nije u duhu Pc igara.

One ludake treba da ubijas iz kola. Sednes u kola, strikas i rokas ih i njih i kombi pogotovo. Poz!

Pa jesu zabari italijani ali ako su im roditelji francuzi i rodjeni u francuskoj. :D :D

Pozdrav!

luka.l je napisao(la):
One ludake treba da ubijas iz kola. Sednes u kola, strikas i rokas ih i njih i kombi pogotovo. Poz!
jos bolja fora, pobegnes napolje kroz onaj tunelcic, skrenes desno prema podzemnoj garazi, popnes se uz stepenice . tu su iznad ludaka, i rokas ih odatle, niko ti nista nemoze :D

Help

Hvala Luka,presao sam tu misiju,samo si mi bio malo nejasan kada si rekao da su kola crvenkasta,tamno ljubicasta :))))) e sad sam stigao do Asuke,i jedna misija kod nje gde treba da razvalim neke kioske sa espresom.da li moze neko da mi nacrta mapu gde su svi,jer ne stignem sve da ih roknem
JHos uvek nisam naucio da vozim avion,ali,ako neko moze da mi pomogne...uzletim,ali ne mogu da se zadrzim u vazduhu duze od 15 sekundi,uvek se srusim....
Toliko...FX

Re: Help

Avijon je napisao(la):
Hvala Luka,presao sam tu misiju,samo si mi bio malo nejasan kada si rekao da su kola crvenkasta,tamno ljubicasta :))))) e sad sam stigao do Asuke,i jedna misija kod nje gde treba da razvalim neke kioske sa espresom.da li moze neko da mi nacrta mapu gde su svi,jer ne stignem sve da ih roknem
JHos uvek nisam naucio da vozim avion,ali,ako neko moze da mi pomogne...uzletim,ali ne mogu da se zadrzim u vazduhu duze od 15 sekundi,uvek se srusim....
Toliko...FX

Tih kiosaka imas dosta. Za mapu bas ne znam ali imas blizu donaldove love zgrade, 2 komada imas isto tu u okolini, jedan u parku, ali imas jos 4 komada. 2 su u portlandu. Jedan kod salvatorea a jedan ne znam tacno gde i u shoreside valeu imas ja mislim jos dva. Sta da ti kazem. Juri 50 puta i sticices.

Sto se aviona tice evo ti ga thread gde sam odgovorio.

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=10278

Pozdrav svima.
:wave;

Nazad
Vrh Dno