Šta je novo?

GTA3 - 'hidden packages' i jedan zanimljiv zadatak

Ji 4Tze

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
09.04.2001
Poena
845
-I- koliko ste skupili? ja sam stigao do 80 (poslednji sam nasao na nekom ostrvcetu) i muchim muku da dodjem do ostalih.
-II- u 3. delu grada, blizu brane i prekoputa farbare ima jedna garaza u koju treba da isporuchite 15-ak raznih automobila...kad sve skupite, dobijate 200.000$ (dvesta hiljada) i mozete svaki put da podignete auto koji vam odgovara od svih onih koji ste isporuchili.
-III- kakav vam je stats kod pandura, meni je ~2500 - assasin :p

p.s. ako neko nije uspeo oko ovog II, recimo, 'BF injection' je onaj auto sto lichi na bagi, a nalazi se samo u prvom delu grada, kod onog telefona (Diablos) gde se uzima zadatak - trka kola kroz grad...i tamo je jedino oko 22-02 h

poz

Ala se neko zaaaaaluuudeoooo igricom umesto da uci za fax i da radi korisne stvari na kompu :D :D :D

ja sam nasao oko 20ak paketa, mada ih nisam ni trazio nesto preterano.

48 paketica i nemogu vise buaaaahhh...
Koja je tacna suma za prelazak u drugi deo grada--- ja nisam primetila kolko sam para imala kad sam usla---bila sam u istrazivackom duhu...
Jel ste videli kolko vremena za vozenje auta onom jakuzi---sramota!

Vocko je napisao(la):
Ala se neko zaaaaaluuudeoooo igricom umesto da uci za fax i da radi korisne stvari na kompu :D :D :D

ja sam nasao oko 20ak paketa, mada ih nisam ni trazio nesto preterano.

pazi kad sam se malo i smorio...doduse kad mi se smuchi spremanje ispita, iz garaze izvezem tenk i pravim ****** po gradu :p
A paketici su bitni jer se na svakih deset skupljenih dobija neko oruzje koje stoji kod 'prebivalista' u sva tri dela grada
10 - pistolj
20 - uzi
30 - bombe
40 - shotgun
50 - shtit
60 - molotovljev koktel
70 - kalash ak47
80 - snajper
90 i 100 ne znam sta donose, zato ih i jurim, mada je jos samo ostao m16, bazuka i bacach plamena

za deset ubijenih vigilante-a (uzmes pandurski auto i juris kriminalce) dobijes zvezdu (smanji ti za 1 onaj wanted level)

Koja je fora sa tim skrivenim pakovanjima? Tek sad sam poceo da ih skupljam, kad sam prositao thread. Skupio sam i svega 6, a imam sva ona oruzja do bazooke.???

Zasto najmladji moraju sve da rade :D :D

GANDALF je napisao(la):
48 paketica i nemogu vise buaaaahhh...
Koja je tacna suma za prelazak u drugi deo grada--- ja nisam primetila kolko sam para imala kad sam usla---bila sam u istrazivackom duhu...
Jel ste videli kolko vremena za vozenje auta onom jakuzi---sramota!

Pa nije vise kao u prvom i drugom delu da ti trebaju pare da bi isao do drugog dela grada, vec te vodi prica igre odnosno misije.

Pozdrav!

ja sam sjebao svog blindiranog patriotu :),prevrnuo se i zapalio

shmrc

Venom je napisao(la):
ja sam sjebao svog blindiranog patriotu :),prevrnuo se i zapalio

shmrc

Zato ja vise volim da vozikam pozajmljena kola nego svoja.
Ja svog patriotu blindiranog *ubedljivo janbolja kola u celoj igri - stabilna, dovoljno brza, jaca od ostalih, ma milina prava.... * vozim iskljucivo kad treba da kupir recimo oruzije kod AmmuNation ili kod onog badze sa patrljkom. Ovako se sluzim sa prvim sto naidje.

Pozdrav!

Da ne bi otvarao novi thread ja cu da postujem ovde:
Naime, moj problem je sledeci.

Trenutno stagniram na misiji za Asuku kada treba da uzmem camac i da sacekam valjda neki avion i da nesto pucam i pokupim u nekom zalivu ali tamo gde mi mapa pokazuje da idem na vodi stoje neke cevi i ne mogu da idem dalje, a ako se priblizim cevima pojavi se fatal error i prsne igra!

Dal' bi to popravio patch? :( boom FX

Ji 4Tze je napisao(la):
-I- koliko ste skupili? ja sam stigao do 80 (poslednji sam nasao na nekom ostrvcetu) i muchim muku da dodjem do ostalih.
-II- u 3. delu grada, blizu brane i prekoputa farbare ima jedna garaza u koju treba da isporuchite 15-ak raznih automobila...kad sve skupite, dobijate 200.000$ (dvesta hiljada) i mozete svaki put da podignete auto koji vam odgovara od svih onih koji ste isporuchili.
-III- kakav vam je stats kod pandura, meni je ~2500 - assasin :p

p.s. ako neko nije uspeo oko ovog II, recimo, 'BF injection' je onaj auto sto lichi na bagi, a nalazi se samo u prvom delu grada, kod onog telefona (Diablos) gde se uzima zadatak - trka kola kroz grad...i tamo je jedino oko 22-02 h

poz

xaxaxa kakav amater:

1. executioner 3893 poena
2. 89 paketa
3. 19 skokova
4. 20 rampages-a
5. nekoliko oborenih helikoptera
6. "ponosni" vlasnik FBI auta :)
7. kad se sve zvezde upale vijaju te NATIONAL GUARD (oni shto vischu "hat, hat, hat ,hat"-film Braca Bluz

proveri dokove u prvom delu grada tamo treba da isporuchish teretni program + DODO (avion) koji se moze naci samo u trecem delu grada + sladolezija ostalo je lako sve je u okolini.

1. gde da nadjem tenk?
2. ja imam 94 paketa, 20 jumps i 20 rapmage :p
3. imam sve zavrsene misije osim zadnje a i dalje mi pokazuje da imam 64 od 73 misije.....znam za onak patriot u parku na 3 ostrvu, ali je mnogo tezak.....gde je ostalih 7 misija ??????

4. nasao sam na internetu (sada me mrzi da ponovo pretrazujem) mape celih gradova sa oznacenim paketima, jumpovima i rapmageima.....
udarite search, mislim da je na nekim od gaming sajtova....

ajde pa da mi neko kaze kako da vozim tenk.....please.....necu da radim sr#$a, obecavam :cool:

Star Trek je napisao(la):
1. gde da nadjem tenk?
ukrades od vojske
3. imam sve zavrsene misije osim zadnje ...
kad zavrsis zadnju, na onom skladistu (kod onog lika sa jednom rukom) gde mozes da kupis shotgun, m16 i bazuku....tu ti je parkiran tenk kad zavrsis sve glavne misije (ne racunam telefonske i rampage misije)

btw, FBI auto je ***** zivo...yakuza stinger i cheetah rulzaju

Ji 4Tze je napisao(la):
ukrades od vojske

kad zavrsis zadnju, na onom skladistu (kod onog lika sa jednom rukom) gde mozes da kupis shotgun, m16 i bazuku....tu ti je parkiran tenk kad zavrsis sve glavne misije (ne racunam telefonske i rampage misije)

btw, FBI auto je ***** zivo...yakuza stinger i cheetah rulzaju

Kao sto rekoh, PATRIOT RULZ! ali ako cete brzinu i stabilnos, Yakuza stinger je stvarno prava stvar, mada se brzo izaka tako da je najbolje voziti neko sto vece vozilo.

PozdraV!

luka.l je napisao(la):
Kao sto rekoh, PATRIOT RULZ! ali ako cete brzinu i stabilnos, Yakuza stinger je stvarno prava stvar, mada se brzo izaka tako da je najbolje voziti neko sto vece vozilo.

PozdraV!

bash ste gomila amatera najauto je:

1. BANSHEE (i to po kishi) aka Viper
2. INFERNUS aka Lamborghini
3. Sentinel (i to mafija model) aka Maserati
4. Stallion aka Mustang (isto po kishi)
5. Diablo stallion

ostalo je za amatere :)

El Pancho je napisao(la):

5. Diablo stallion

slazem se sa tobom, ali de nadje Stalliona - zivo njesra... umesto njega ja bi stavio onaj Police car.

Inace Viper je stvarno najbolji (i po kisi i bez nje)

slazem se sa tobom, ali de nadje Stalliona - zivo njesra... umesto njega ja bi stavio onaj Police car.

Inace Viper je stvarno najbolji (i po kisi i bez nje)

PATRIOT!

5. Diablo stallion

najauto :)je Stinger a.k.a nemam pojma
na grugom mestu mi je Cheetah a.k.a. isto nemam pojma :)

tvoja prva dva su OK,i brza su od mojih,ali su totalno neupravljivi pri velikim brzinama

konkrerno Banshee pri upotrebi ruchne se pri vecoj brzini okrene za 180 stepeni,dok sa Stingerom i u najvecoj brzini opushteno mozesh da skrecesh kako hocesh

Venom je napisao(la):
konkrerno Banshee pri upotrebi ruchne se pri vecoj brzini okrene za 180 stepeni,dok sa Stingerom i u najvecoj brzini opushteno mozesh da skrecesh kako hocesh

mislim da je zato El Pancho stavio da su ostali za amatere - treba znati kontrolisati Banshee-a :cool: :cool: :cool: :)

Ljudi, sta su te rampage? Jel' to ona mrtvacka glava kad se pokupi pa za neko kratko vreme treba da se poubijaju ljudi ili da se uniste kola?
I gde ste sve izvodili te skokove? Ja sam u drugom gradu skocio sa vrha garaze i dobio 10000$ za skok isto sam skocio negde u 3. gradu za 5000 ali recimo u prvom gradu nisam nesto video ta mesta za skokove.

mislim da je zato El Pancho stavio da su ostali za amatere - treba znati kontrolisati Banshee-a :cool: :cool: :cool: :)

bravo zvezdani, banshee je ne upravljiv na malo loshijim GK igrao sam GTA3 na GTSu medjutim kad sam promenio kartu hmmmm druga pricha.....BANSHEE rulz, najbrzi i najjache kochnice shto STINGERU i Chiti i nije neka odlika, ali ubedljivo "NAJSKOCKANIJI" je MAFIA SENTINEL mmmm kakva lepota (ma zabari su chudo) :)

BANSHEE rulz, najbrzi i najjache kochnice shto STINGERU i Chiti i nije neka odlika...

ovo jeste,banshee i infernus koche skoro u mestu :)))

ali mnogo su slabi,par puta ih chuknesh i odmah se zapale,i zato mislim da je stinger[pogotovo yakuza stinger] najbolji...

(ma zabari su chudo) :)

cisto da se zna:
pastari - talijani
zabari - francuzi
svabe - nemci

toliko o pogrdnim imanima.. :p

ali mafia sentinel je stvarno najbolji kada si na prvom ostrvu, ali kasnije izgubi primat.....

uzeo sam tenk, i dosao da 95 hidden package...

Cisto da se zna da sam presao igru i da sad mogu da se vratim na programi-******! :D Htedoh reci programiranje. :D Zadnju misiju sam prelazio 9 puta. Oni latina pe#eri bas rokaju sa m16. Kako god udjem u hidro centralu tako poginem iz prve. Ubitacno. Za razliku od vas (ne kazem da ste vi nesto losi) ja se nisam izivljavao, nisam cak ni gazio ljude itd. vec sam bio u fazonu "nikad ne gadjaj zene i decu". Ko je gledao film zna o cemu govorim. Lepo sam isao samo na misije bez tog ludiranja i pucanja u ljude. (mislim, ovo rekoh zato sto imam 1500 poena i presao sam igru).

Pozdrav!!!

Samo da kazem da ona misija sto mi je bagovala, nisam ni znao da je pretposlednja! :) Uspeo sam da stignem da je predjem al kopnenim putem. Malo je kraj igre nekako s brda, s dola ali nije lose. Mislim, ipak se na kraju smuvas sa nekom pravom ribom. Ne ostanes samo na onim "alkama profesionalkama" :D (Aplaudiram na jednu pevacicu) :D

Pozdrav!!! cheers

ali mafia sentinel je stvarno najbolji kada si na prvom ostrvu, ali kasnije izgubi primat.....
daj bre, jes ti vozio banshee-ja? auto je ubedljivo najbrzi a stabilnost mu je na visokom nivou...

moj favorit je ipak jakuza stinger ali na zalost on je tek na drugom ostrvu

Nazad
Vrh Dno