Šta je novo?

Gta Vice City

Mislim da kada pogledas u mapu sa trkama(sa enter valjda), koristis levo desno da promenis mapu. Probaj, ako se secam imas 3-4 trke od kojih je svaka sledeca duza od prethodne.

čim stignem kući ima da padne igranja :)

I kada zavrsis tu misiju (najtezu stazu) obavezno procitaj tablu na garazi pored. pise da treba nekoliko kola da maznes i da im doneses! kada uradis to ima da dobijes na poklon jako dobru makinu!

Pozdrav Wakizashiju, kralju GTA VC:)

Eto razloga da @Sgt. Major navali opet.:)

Pretpostavljam da neće imati prevod van misija, npr. kad pešaci komuniciraju među sobom? Ima tu zanimljivih dijaloga. Sećam se jednom kad sam zaradio tri zvezde i počeli panduri u civilu sa uzijem da me love (VC Squad in Cheetah car)... Dosadilo mi da ih više izbegavam i ignorišem, okrenem se i izbušim ih. Kako počeh da im skupljam ono malo para što im ispade, Tomi se oglasi: "Is that all you have, cheapskate?" Tako iznenada i ton glasa Reja Liote, prosuo sam se.

Naravno da nije, bilo bi to previše. Kad pređeš igru uvek tražiš nešto više posle, neke zanimljivosti. Dijalozi van misija nisu loši, mnogima promaknu, bar da imaju titl...

Neke sonijeve igre imaju prevod na Srpskom po difoltu.
Bilo bi lepo kada bi tako bilo i za buduci gta 6.

Nazad
Vrh Dno