Šta je novo?

Gta Vice City

nippon

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2002
Poena
604
Postovani igraci,
Zanima me jako jedna informacija...S obzirom (na zalost) da sam se zaposlio i radim po ceo dan, a samim tim i ne stizem da pratim sta se desava u svetu igara, interesuje me da li se pojavio neki dodatni disk za VICE CITY koji sam zavrsio jedno 50 tak puta, pa reko da proletim jos kroz neki gradic:)

Pozdrav

Pravi se neki nastavak koji je naravno igra za sebe, kao sto je i Vice City (zaboravih kako se zove), ali je za sada predvidjen samo za konzole. Naravno, valjda ce posle nekog vremena doci i za PC, kao i prethodni delovi.
Eh... kad se setim da je GTA poceo od PC-a, a sada moramo da cekamo da se smiluju :(

U igraonici sam igrao neki GTA VC ULTIMATE.To je isto kao stari VC samo ima automobila iz NFS undergrounda,TAXI-ja 3...Misije su (nazalost) ostale iste.

Kad vec pominjete GTA, jel zna neko da li postoji i koji GTA moze da se igra u mrezi? :type:

beshtija je napisao(la):
Kad vec pominjete GTA, jel zna neko da li postoji i koji GTA moze da se igra u mrezi? :type:

Igrao sam ja preko neta letos neku modifikaciju ali je server dosta nestabilan i to uopste nije to, npr likovi klize po ekranu, nema lepo d se krecu, onda grad je prazan, imas samo vozila i likove koji igraju sa tobom... Znam da je bilo dosta servera i da je bilo dosta modifikacija... I takodje znam da su dosta najavljivali, da ce biti chat i slicno, sve u sklopu igre, dodatne misije, takmicenja ali iskreno od tada nisam ni gledao sta se sa time desava :) Probaj na google, GTA MP kucaj :)

Ma ja sam to cula da je bilo u nekoj igraonici, ali mislim da nije bilo preko neta...

Prvi i drugi deo GTA imaju multiplayer koliko se ja secam :)

Interesuje me, posto sam cuo od nekih ljudi da postoji mogucnost ubacivanja pesama u mp3 formatu koje vi zelite, koje ce se kasnije pustati na radio stanicama koje ste odabrali. pa me interesuje da li neko zna kako se ovo radi?
Hvala :guitar:

iskopirash audio direktorijum sa drugog diska u GTA3 direktorijum, i onda radio-stanichne pesme zamenish svojima...

davno sam to igrao, ali koliko se secam, sav zvuk je u WAV formatu (valjda, nisam siguran)...
u tom sluchaju rekompresuj svoju muziku sa nekim programom koji podrzhava RIFF-WAV-ove... dobicesh mp3 fajl, ali sa WAV zaglavljem i .wav ekstenzijom, pa ce ga igra svirati kao, pogadjash, wav :)

ma bree :) nema potrebe ni za kakvim budzhenjem, igra sasvim legalno podrzhava dodavanje sopstvene muzike.. zaboravio sam sad kako to tachno radi, al pishe u readme-ju gde treba iskopirati svoju mp3 fajlove, i onda u igri menjate stanice (R na tastaturi po difoltu) dok ne nadjete jednu koja se zove "mp3 player" :)

Opet sam se zaglavio! naime, posto se predje misija trojan horse (treba da se digne u vazduh neka fabrika droge) nemam vise ni jednu da izaberem. presao sam citav grad, ali nista!
Pomoc! :wall: :banana:

Imas ukupno u gradu 15 gradjevina da kupis i u svakoj imas zadatke.

pa registrovala sam se jos iz prve...samo nije to u pitanju nego nemam pojam shta... "Initiating Download: MTAInstall-0.2.0.exe... " e samo to stoji....:type:

Poslednja izmena:
Svi koji su zainteresovani za snimanje multiplayer moda za vice city, mogu ga preuzeti ovde
:wave:

Prilozi

• MTAInstall-0.2.0.zip
    530.5 KB · Pregleda: 63
OZZY1983 je napisao(la):
Svi koji su zainteresovani za snimanje multiplayer moda za vice city, mogu ga preuzeti ovde
:wave:

Jos su na 0.2.0 verziji... Lose, to je staro jedno 7-8 meseci, znam da je jos onda najavljivana 0.3.0 verzija koja je trebala da razbija... Steta...

Nadam se da ce novi GTA da ima multiplayer, smesno je da je to samo 500kb i da oni to sami nisu mogli da odrade... A + se produzava vek igre dosta... Mada mozda njima i odgovora da se igra kratko pa da svakih 6 meseci izdaju novu verziju...

Opet mi treba pomoc! :D
Naime, radi se o drugoj misiji posto se kupi onaj beach club! treba da se trkam sa nekim debilom, ali....! iako ga pobedim, ali i ako izgubim, u oba slucaja je misison failed! sta treba da se radi?
Hvala

Zaboravite prethodni post, presao sam!
ali... :D ! presao sam ceo malibu club i celu misiju sa onim debilom na otpadu! presao sam ceo grad i nisam video nijednu gradjevinu da se kupi, a samim tim nema ni misija! pomagajte!

OZZY1983 je napisao(la):
Zaboravite prethodni post, presao sam!
ali... :D ! presao sam ceo malibu club i celu misiju sa onim debilom na otpadu! presao sam ceo grad i nisam video nijednu gradjevinu da se kupi, a samim tim nema ni misija! pomagajte!

imas recimo filmski studio na jednom severnom ostrvcetu izmedju 2 glavna velika, imas stampariju na zapadnom ostrvu, imas salon automobila kada krenes prema aerodromu.. necu tacno da ti objasnjavam bas tacno gde je sve to, potrudi se malo sam jer je tako interesantnije :smoke: a i pronacices verovatno i jos neke stvari usput :type: :p

Voodoo_NBGD je napisao(la):
iskopirash audio direktorijum sa drugog diska u GTA3 direktorijum, i onda radio-stanichne pesme zamenish svojima...

ma samo iskopiraš mp3-ojke, u gta direktorijumu ima dir mp3...

OZZY1983 je napisao(la):
Opet sam se zaglavio! naime, posto se predje misija trojan horse (treba da se digne u vazduh neka fabrika droge) nemam vise ni jednu da izaberem. presao sam citav grad, ali nista!
Pomoc! :wall: :banana:

jesi kupio studio?

Presao sam jeee!!!
Odsada samo dajem savete
Pozdrav i zahvaljujem na svoj pomoci! :smoke: :banana: :banana: :guitar:

Poslednja izmena:
Da li postoji neka sifra za prelazak faze.Nikako da predjem onaj deo kada za 5 minuta trebas da porazbijas one lokale u poslovnom centru.Kako to da predjem. :wall: :wall: :wall: :wall: :crash: :crash: :crash:

Redefinisi kontrole kako ti odgovaraju i kreni od gornjih spratova ka donjim, lakse je! Uzgred, ovo je najgluplja misija u igrici! :laugh:

ja sam upao motorom u trzni centar kako ne bi morao da trcim kroz njega jer to oduzima najvise vremena
probaj :type:

ja sam upravo kupio salon automobila i završim race1 kao prvi, odem tamo i opet mi daje da vozim istu trku??? jel se desilo nekom??

Nazad
Vrh Dno