Šta je novo?

gta vice city problem

OZZY1983

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2004
Poena
604
Problem je kada padne mrak i odjednom boje pocinju da se tripuju. kao da sam u diskoteci. ima li neki crack koji ovo resava? napominjem da mi se ovo desavalo i u postal 2
imam nvidia gf2 mx400 sa 64 rama. da mi nije crkla graficka?
pomagajte
hvala

Problem solved! prosta reinstalacija drivera i direct x-a je resila stvar!

ja sa tom istom karticom igram sve ...

Da se nadovezem na istu igru sa relativno slicno tupavim problemom, naime:
graficka je FX 5200 128 MB, 512 MB ram-a, XP 2000+, Windows XP, radi igra fenomenalno, ali! ponekad kada prilazim nekoj zgradi, ona je providna, kao da je nema, kada ocu da prodjem kao kroz nju, zakucam se u istu, iskuliram par sekundi i tek onda se pojavi tekstura, nekad se desi ista stvar sa sitnijim objektima kraj puta (saksije sa palmicama, znakovi i slicno...) ne dogadja se cesto, ali malo me tripuje....
Drajvere sam uzeo koje sam dobio uz graficku, instaliraju se isto kao detonatori, a cini mi se da su novijeg datuma od onih koje ja imam (40.72 cini mi se....)

Postoji patch 1.1 koji resava probleme sa grafikom pa pokusaj sa njim. citao sam po stranim forumima da u 98 posto slucajeva taj patch resava problem!

zverkons je napisao(la):
kartica ti "malo" stara za novije igre :)

za vice city sigurno nije... nešto si propustio :)

pošto ste vi rešili svoje probleme da iskoristim ovaj thread da iznesem svoj... nije vezan za grafiku nego moje sposobnosti, pošto već 4 (četiri) dana poqšavam da predjem onu fucking misiju "dildo dodo", sa avionom iz filmskog studija... koliko sam video ima oko 6 onih čekpointa a ja sam posle 4 dana i dalje srećan kada uspem i prvi da odradim, jednom sam stigao do drugog... pošto nisam toliko loš igrač (sve do ove misije sam prešao za 2 dana, doduše, baš su lake) već lagano mislim da sam nešto propustio?! da nema još nekih komandi osim gore dole levo desno?!? probavao sam doduše svašta i mislim da nije to... ali...
dajte neki tip, kojim redom da ih kupim, na koju stranu da polećem, blabla... već sam ispizdeo :mad:

komande aviona su WSAD + 9 i 6 na numerichkoj za gore/dole.. ja sam nakon poletanja skrenuo za 180 stepeni, pokupio checkpoint kod sportske hale a onda sve ostale koji su se nekako logichno redjali..

probaj da vezhbash letenje pre nego shto prodjesh kroz prvi checkpoint, a mozhda je pametno da odvezesh par puta trku aviona na daljinski.. da bi to uradio, idi u garazhu kod trzhnog centra, na gornjem spratu u coshku je parkiran kombi, trka se startuje kad udjesh u njega..

vozio sam i trke i sve, ali ono što će mi pomoći su faking 9 i 6 na numeričkoj, za to nisam znao!!!!
jedva čekam da probam :)

kiza ns je napisao(la):
vozio sam i trke i sve, ali ono što će mi pomoći su faking 9 i 6 na numeričkoj, za to nisam znao!!!!
jedva čekam da probam :)

Pa lepo pise u controls :)

A posle se lepo vrati na GTAIII i probaj avionom da predjes iz treceg u drugi pa onda iz drugog u treci grad... E to je zakon :D

POMAGAJTE!!! napravio sam katastrofalnu gresku!!! :wall:
Naime, snimio sam patch koji omogucava da igrate igricu bez diska i tu nastaje problem! u prethodnim porukama sam pominjao 1.1 patch koji resava probleme sa grafikom, i konacno sam ga nasao! ALI..!!! posto sam sa onim patchom koji omogucava igranje bez cd-a overwrite-ovo originalan exe fajl, 1.1 patch ne moze da provali koju verziju imam i nece da se instalira. Ako bilo ko zna gde mogu da nadjem originalan exe fajl ove igre MOLIM ga da mi pomogne
Hvala!!! :wall: :wall: :wall:

kod prijatelja se javljao isti problem na fx5200, posle par minuta igranja sve teksture pobrljave...problem je resen instaliranjem najnovijih nvidijinih drajvera, i to je najelegantnije resenje...

Koliko ja znam to su 53.03? Ima li neko pocetni exe fajll!!!!!!?
help! :wall: :wall:

LOWRENCE je napisao(la):
Pa lepo pise u controls :)

A posle se lepo vrati na GTAIII i probaj avionom da predjes iz treceg u drugi pa onda iz drugog u treci grad... E to je zakon :D
A gde tamo ima aviona?

dardza je napisao(la):
A gde tamo ima aviona?

Pa imas aerodrom u trecem gradu... Preletis sa njime u drugi i onda ga parkiras u garazu... Ostalo je istorija :)

LuxoR je napisao(la):
Da se nadovezem na istu igru sa relativno slicno tupavim problemom, naime:
graficka je FX 5200 128 MB, 512 MB ram-a, XP 2000+, Windows XP, radi igra fenomenalno, ali! ponekad kada prilazim nekoj zgradi, ona je providna, kao da je nema, kada ocu da prodjem kao kroz nju, zakucam se u istu, iskuliram par sekundi i tek onda se pojavi tekstura, nekad se desi ista stvar sa sitnijim objektima kraj puta (saksije sa palmicama, znakovi i slicno...) ne dogadja se cesto, ali malo me tripuje....
Drajvere sam uzeo koje sam dobio uz graficku, instaliraju se isto kao detonatori, a cini mi se da su novijeg datuma od onih koje ja imam (40.72 cini mi se....)
Reci mi nesto... jel' koristis originalnu verziju igre ili si instalirao "Modern Mod" preko nje?

au ljudi pomagajte vec sam sve nerve izgubio! :mad: :mad: :mad: kako da resim misiju sa budjavim bajkerima?! kao treba da izvedem neku zescu rokacinu...ali ja pobijem pola grada ali i onda ne mogu da stignem na vreme da popunim onu skalu! pomoc!!!

OZZY1983 je napisao(la):
au ljudi pomagajte vec sam sve nerve izgubio! :mad: :mad: :mad: kako da resim misiju sa budjavim bajkerima?! kao treba da izvedem neku zescu rokacinu...ali ja pobijem pola grada ali i onda ne mogu da stignem na vreme da popunim onu skalu! pomoc!!!

Treba samo da rasturis 2-3 police helikoptera i to je to :) Najbolje da se odmah popnes pored bara na one merdevine/stepenice i odatle da ih sve rokas polako :type:

CAR je napisao(la):
Reci mi nesto... jel' koristis originalnu verziju igre ili si instalirao "Modern Mod" preko nje?

what d fak je "Modern mod" ?!? najnormalnija igra, verovatno je fora sa drajverima sto rece neko... samo jos da ih nabacim pa da probam... a koji su datum ti najnoviji drajveri ??

Thanx Lowrence! :banana: Btw, jel moze choper da se skine sa m4?
As to se tice drajvera, meni problemi prave 53.03 (oni flashevi sa grafikom) tako da sam instalirao 40.72 i sve radi savrseno!!! :crash:

LuxoR je napisao(la):
what d fak je "Modern mod" ?!? najnormalnija igra, verovatno je fora sa drajverima sto rece neko... samo jos da ih nabacim pa da probam... a koji su datum ti najnoviji drajveri ??
"Modern Mod" je, kao sto mu ime kaze, mod sa normalnim automobilima... Porsei, mecke, BMW... ne ono Banshee, Infernus i slicne gluposti.
Dakle, normalna kola, kakve vidjas po ulici... a normalni su i nazivi, nisu ostali stari (kako bi bilo kada bi sam ubacivao modele... a nemas odgovarajuci tool da promenis i nazive automobila).

Inace, nakon instalacije tog moda, desavaju se problemi sa texturama (texture nestanu, pa se naglo pojave kada im pridjes - ili se, verovatnije, zakucas u njih i sl...) ... ali to je do samog moda. Ipak je jos uvek Alpha verzija.

I provereno je do njega, jer se i sto desava i kod ortaka na njihovim masinama... a pre toga je sve bilo savrseno, sa originalnom igrom. I nikakvi drajveri tu ne pomazu.

Vrh Dno