Šta je novo?

GTA V

Pa jel postoji razlika izmedju onicnog online i tog rp 🤣

Danas izlazi Tuners update za gta online, malo su okasnili ako mene pitate, nekih 5 godina 😅

Opet imam problem o kome sam već pisao, na 12 kompova ne radi igrica, neće jednostavno da se nakači na social club, krene da učitava ono slovo R i onda samo izbaci neki error i to je to.

Načisto da odlepiš, igra se igrica dosta, a ne znam šta da kažem ljudima.

To izgleda kao neki problem sa CGNAT-om. Zakupi statičku, ako provajder neće da reši problem ili pređi na drugog ako imaš mogućnosti.

Nema šta drugo da bude

da da nece u rockstar club da se loguje, probaj da tetherujes net sa mobilnog i videces da ce odma da se uloguje. do neta je

To izgleda kao neki problem sa CGNAT-om. Zakupi statičku, ako provajder neće da reši problem ili pređi na drugog ako imaš mogućnosti.
Ako ti nije problem, prevedi mi ovo na Srpski, u čemu je konkretno problem, tj šta treba da oni urade da to prestane? Čitao sam nešto oko NAT-ovanja i pomišljao sam da to može da bude problem, ali nisam iskreno u potpunosti skontao šta je to.

Da li si siguran da bi statička IP adresa pomogla?

Uskoro prelazim na 350mb/s paket, i mislim da mi je drugar rekao da te pakete ne bi smeli da drže pod NAT-om.

Hvala puno, tebi i svima, ovo mi je veliki problem i moram da ga rešim :)

Grub i netacan opis ali ces lako razumeti:
Imas 12 kompova koji preko tvoje interne mreze/rutera idu na net pod jednom ip adresom ka tvom provajderu. Tehnicki ti imas svoj interni nat, gurnuo si 12 kompova na jednu ip adresu.
Isto to rade i provajderi da bi ustedeli i naplacivali ogranicene ip4 adrese - gurnu hiljade korisnika pod svoju internu mrezu i svi imaju istu ip4 adresu na izlazu ka internetu. Neki serveri/servisi to ne tolerisu.
Resenje su zakup staticke ip adrese, eventualno probaj vpn.

Mozes sa ProtonVPN koji je besplatan, samo ti treba nalog, ide do 40Mbit a ping do 30-40ms sto nije strasno za GTA V. Ja sam imao taj problem sa Supernova kablovskom i resili posle prijave na MTS chat na FB posle 7 dana.
Na temu:

Sta sve nece da smisle.

Mozes sa ProtonVPN koji je besplatan, samo ti treba nalog, ide do 40Mbit a ping do 30-40ms sto nije strasno za GTA V. Ja sam imao taj problem sa Supernova kablovskom i resili posle prijave na MTS chat na FB posle 7 dana.
Na temu:

Sta sve nece da smisle.
Kako, konkretno, su ti rešili?

Da budem iskren ne znam ni ja, prijavio na Supernova chat i oni nisu nista uradili mesec dana skoro, onda je Supernova presla u MTS i onda prijavio opet na njihov chat ovde:
I reseno u roku od 7 dana, nije promenjena IP adresa, sad mi i Team Viewer radi koji me je inace izbacivao na 15 sekundi. Verovatno im je nesto lose bilo podeseno da CMTS-u, ruteru ili je spoljna IP adresa sada drugacija pa zato radi. Prijavi kod svog provajdera, ne mozes sam nista da resis, VPN ti je samo resenje dok oni ne srede to da mogu da igraju.

Jel znate s kakvim bi kontrolerom mogao da se igra GTA V? Imam neki Havit, generički, od oko 1000 dinara, i njega izgleda igra ne prepoznaje...

Sad, negde su mi preporučivali X-Box kontroler (može i od drugih proizvođača), negde Logitech...

instaliraj xbox360ce i mapiraj taj gamepad moglo bi da radi, izguglaj malo xbox360ce

Jel znate s kakvim bi kontrolerom mogao da se igra GTA V? Imam neki Havit, generički, od oko 1000 dinara, i njega izgleda igra ne prepoznaje...

Sad, negde su mi preporučivali X-Box kontroler (može i od drugih proizvođača), negde Logitech...
Marka Genesis, cena oko 3000. Mnogo bolje nego li da koristiš xbox360ce i jeftine gamepadove. Nikakva podešavanja za Genesis, samo uključiš igru i možeš da voziš.

Ako ne želiš da daš pare onda poslušaj post iznad :)

Hvala na odgovorima. Onda sam za ovo drugo, toliko definitivno vredi platiti dodatno.

To je znači kontroler koji je to kao po X Box fazonu, samo što nije original, a dovoljno dobar?

Nisam do sad ni znao da ima to takvih tih razlika između kontrolera...

da si ziv i zdrav ima milion kontrolera, svaki koji nije bio xboxov ili ps nije trajao duze od god dana, sem logitecha on je trajao 2 god. imam groblje od 20ak gamepada u rancu...i svi ti jeftiniji su manje vise isti

Da to, jasno za razlike u kvalitetu, ali sam mislio da su svi isti u smislu kompatibilnosti.

Naručio online kontroler Logitech F310, pa da mogu i da ga vratim ako slučajno ne bi radio kako očekujem (out of the box). Držim palčeve da bude dobar. 😎 Javljam posle još i kakvi su utisci, hvala na pomoći.😃

Ako je za PC radiće kao zmaj, bez ikakvih podešavanja, imam ja f310, jako sam zadovoljan, izdržljiv je kao magare

Šta je tačno GTA Online: The Contract? DLC za GTA V? Heist u GTA V Online?

Vrh Dno