Šta je novo?

GTA V

jedno pitanje u vezi GTA Online i ove verzije za dz sa EPIC-a.
da li se dobija 1000000$ u GTA online? ja nisam dobio, a negde sam citao valjda da sa free Premium verzijom dolazi i taj novac za Online. to se odmah dobije ili treba nesto da odradim da bih dobio?

Meni je stiglo posle dan ipo, i po sledecem logovanju u igru docekace te poruka da si dobio pare.

A za ostale stvari morate da budete 5 lvl u igri i da sacekate da vas Simeon pozove i da vam kaze da ima poklon za vas e tek tada mozete da pokupite free Maze Bank, Bunker, neke kuce i kola i ne znam jel jos nesto ima da se dobija free.

Lele koja navala, jedva se ulogujem na Rockstar Social Club, ne znam sto nisu uradili da sve to mozes iz Epic Launchera, kad je vec igra uzeta odatle...

mi smo sinoc pa bar jedno sat vremena probali na gta online, nista nije moglo, kasnije ne moze ni social club i odustali. Prslo sve...

Ja sam samo SP hteo, ali sam imao velikih muka da se ulogujem, jos ona verifikacija sa slikama... jedva sam nekako uspeo posle pola sata zezanja...
Prilicno zahtevna igra, ja sam mislio da ce mi sad raditi kad sve napucam na max, ali djavola... moracu sad da spustam, verovatno je msaa 8x previse zahtevno...

pa pise da je klokovan na 4.3 ghz, smanjucu msaa i videcu grass i shejdere, i post fx za koji kazu da su najzahtevniji.

Biraš gde želiš da se instalira (promeniš slovo sa C na D ili koji već želiš disk/particiju).

Evo stavio sam primer Z i tu će kreira folder:

z3eFn01.png

Ostavite taj auto update ili ga isključite

Jel' ti CPU zakucan na 100%? Mislim, njemu je 9 godina. To je 4/4 CPU. Outdated za gotovo bilo šta. Ja sa svojim 3570K na 4.5GHz nisam 4K video mogao gledati.

GTA5 je odlicno optimizirana igra ali treba biti realan sa postavkama. Ide na svakoj kanti.

Bez gpu akseleracije? Pretpostavljam? Posto 4k celeroni reprodukuju ivy bridge :)

Ne koci, vec pada do 30 fps...
sigurno je do ovih 8x msaa, kad spustim na 4x ili 2x, sigurno ce se duplirati fps, ako se dobro secam, a tako mi je bilo i u Tomb Raideru ako se dobro secam...

Taj i5 je bas veliki bottleneck za GTX 1070, pogotovo za GTA V. Ja sam MSAA ugasio skroz na mojoj masini jer ne moze da ide glatko na 1080p a sve ostalo je do kraja.

Gura ovaj proc i 4K video i skoro sve igre bez problema, ovde sam preterao sa podesavanjima i to je to, jos igram u 2560x1080.
Ne isplati mi se samo njega da menjam, trebam da menjam sve kad izadju nove konzole, probacu veceras pa cu javiti detaljnije situaciju.

Jes' da nije tema ali da ne se ne bacim na nekrofiliju i preterani off...

Posto ovde ima dosta clanova koji se zezaju sa modovima - da li neko moze da mi pusti na pm koje modove preporucuju za GTA San Andreas steam verziju? Pre svega za rezoluciju, onaj iritantni lock on misem koji ne radi, neki graficki mod (i poboljsanu fiziku voznje) i eventualno dodatni patch sa bug fixevima - posto znam da je svojevremeno bio neki silent patch...

Ako su identicni za Vice City i GTA4 moze takodje da zunu linkove, posto mi je u planu da ih ponovo obrnem. Hvala unapred, izvinjavam se za off moderaciji...

Bez gpu akseleracije? Pretpostavljam? Posto 4k celeroni reprodukuju ivy bridge :)

Sve full zakuca na 100% kao da rudarim :D Variralo je nekada i od videa do videa ali vecina gaimg 4K klipova nije moglo bez trzanja.

Precise Nema tu nadogradnje. Ide Ryzen, B450 i 100€ za 16GB 3200MHz. Evo AMD najavio da ce Zen 3 i 4000 serija odgovarati na B450 plocama.

Fora je sto je slab za 4K 60fps klipove, dok 4K 30fps (i nize) moze bez problema.

Poslednja izmena:
Jel pricate za nekompresovane video klipove ili sta, meni na YT pusta i 8K - 60 fps, na ovom procu, a pusta mi i 4K filmove kad skinem, doduse ne znam u kolko su fps-a.
Neke igre mi rade u 4K i preko 60 fps, kao recimo remaster Halo 2 itd...

@Glenn ma hocu da napravim komp po snazi novih konzola, morace i grafa da se menja... sve prakticno.

Poslednja izmena:
Meni pusta lagano 4k sa telefona u 60fps laptop sa celeronom bez gpu

Situacija se popravila, sad mi ide oko 50 fps, iako nista nisam menjao od opcija, mozda je ovako odigram do kraja, jer kad spustim msaa sa 8 na 2 ili cak na off, ne dobijam skoro nista, jedva 6 fps-a ukupno.
Videcu sutra kad budem imao vremena da se igram sa opcijama, da probam da dobijem oko 144 fps-a, da vidim dal je to moguce, jedino sto bas smara sto igra mora da se restartuje da bi se promenile neke opcije... ali covece kolko je ovo dobra igra, svaki sekund je fenomenalan i kolko su dobri likovi i prica... mislio sam da sam izgubio volju za igranjem igra, ali ova igra mi pokazuje da nije tako, vec samo da sam se zasitio raznog trash-a kojim nas cesto hrane... u ovoj igri uzivam kao i pre 5 godina kad sam je igrao kad je izasla i drzi se j*b*te, grafika cepa i dalje, po meni ova igra i dalje ima bolju grafiku od vecine PC igra danas.

Poslednja izmena:
Jel ima neko da igra online ili bi hteo da igra online, ja sam krenuo, ali je potrebna ekipa, pa ako ste zainteresovani da se organizujemo.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Takodje i ja iskljucivo kasnije uvece kad se zavrsi posao i dete uspava. Ko hoce da igramo i ispomazemo se nek me doda nick: CikaVeljaDaBonu

Jel pricate za nekompresovane video klipove ili sta, meni na YT pusta i 8K - 60 fps, na ovom procu, a pusta mi i 4K filmove kad skinem, doduse ne znam u kolko su fps-a.
Neke igre mi rade u 4K i preko 60 fps, kao recimo remaster Halo 2 itd...

@Glenn ma hocu da napravim komp po snazi novih konzola, morace i grafa da se menja... sve prakticno.

jeste da je off, da imas npr. nvidiu stariju od 1000 serije ne bi imalo sanse da izgura 8k/60fps a i 4k/60fps sa tim procesorom. Npr. kad uzeh ryzen a imao sam gtx660 zapucavao je oko 90% na 4k/60fps,8k nije mogao, a sad na 8k/60fps je na 10-15% ali zato gpu na oko 70-80 jer podrzava nativno kodeke koji trebaju. vecina procesora ne moze ispratiti ni 4k 60fps lepo a kamoli 8k/60..takodje neko kaze bez gpu-a radi samo procesor? mora se uzeti u obzir da vega a i intel integrisana grafika od neke serije isto odradjuju taj posao umesto procesora...

Poslednja izmena:
Da, bez grafe je druga priča.
Što se tiče GTA online, igraću kad ponovo završim SP, taman dok se malo rasterete serveri, kad popusti malo masa.

Vrh Dno