K e n z o jel bi te mrzelo da okacis in-game podesavanja za grafiku? Tweakujem da mi fps ne pada ni u ruralnim delovima pa mi treba za uporedjivanje.
Jesi li probao sa ENB v0.275? ja igram sa njim, sve je jasnije i ostrije.@danilo989 Koliko znam nemam problema sa mutnim sjenkama, koliko sam ja to sve testirao najgora opcija za sjenke mi je Nvidia PCSS a opcija za teksture TXAA tako da to uvijek drzim iskljuceno. TXAA previse muti teksture i jos u kombinaciji sa PCSS je uzas. Grass quality mi je na normal jer me apsolutno ne interesuje gustoca trave na brdima + nesto su mnogo zeznuli s tim teksturama i fps mnogo pada kad stavim na Very High.
Probao sam i DSR sa smoothness 20% da skalira na 1440p i uopste nije lose, mozda su za mrvicu cistije teksture ali po meni nije vrijedno sa 4xMSAA @ 1080p prelaziti na FXAA i no MSAA @1440p. Iako je prilicno dobro optimizovana, igra je gladna i ubila se za 980Ti ili SLI 980Ti.
@danilo989 Koliko znam nemam problema sa mutnim sjenkama, koliko sam ja to sve testirao najgora opcija za sjenke mi je Nvidia PCSS a opcija za teksture TXAA tako da to uvijek drzim iskljuceno. TXAA previse muti teksture i jos u kombinaciji sa PCSS je uzas. Grass quality mi je na normal jer me apsolutno ne interesuje gustoca trave na brdima + nesto su mnogo zeznuli s tim teksturama i fps mnogo pada kad stavim na Very High.
Probao sam i DSR sa smoothness 20% da skalira na 1440p i uopste nije lose, mozda su za mrvicu cistije teksture ali po meni nije vrijedno sa 4xMSAA @ 1080p prelaziti na FXAA i no MSAA @1440p. Iako je prilicno dobro optimizovana, igra je gladna i ubila se za 980Ti ili SLI 980Ti.
Jos jedna prijava. Nadam se da ces dobiti ban da se malo ohladis.
Ne lupa gluposti jer mu je dao najbolji i najefikasniji savet kako da resi (sturo) prezentovan problem. To sto ti i gomila tebi slicnih u svojim odraslim godinama i dalje glumatate neke Don Kihote i borite se protiv agresorskog kapitalzima tako sto svoje slobodno vreme trosite koristeci nesto zasta se neko drugi ubio od posla da napravi je iskljucivo tvoj problem i kosi se sa pravilima ovog foruma. Ako ti tu nesto ne odgovara slobodno pisi moderatorima i vlasniku sajta pa vidi mozes li da utices na njih da modifikuju pravila u tvoju korsit. Do tada ih postuj pa neces dobijati prijave i ponasaj se shodno svojim godinama.
Na sta konkretno mislis? Sve osim High Resolution Shadows mi je upaljeno...
Menja se, ali ubija FPS nenormalno, nije bilo tako u pocetku.Jasno ali ja ne vidim opciju da povecam rezoluciju sjenki osim High Resolution (ocigledno jel?) sto ne dolazi u obzir jer malo ko to ima upaljeno, previse memorije vuce a i kad se ta opcija upali nista se ne mijenja.
Defitivno nesto sa igrom nije u redu...
Ovo je sa 4xMSAA, Shadows na Softest!
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari