Dobar DLC zaista! Automobile su bas bas dobro odradili, jahta je takodje super koncept samo je bezveze sto igrac ne moze sam ploviti vec imaju predefinisane lokacije na mapi na koje ga kapetan moze odvesti i to se naravno placa, manje vise kozmetika je sve + heliodrom i onaj novi mali helikopter. Novi Mercedes V12 su tako brutalno dobro odradili, moje novo omiljeno auto, naravno blindirana verzija :d Takodje i novi Range je odlican! Mercedes sa mini gunom nisam probao jos. Ostala auta tu i tamo, ne znam ko vise forsira ona sports classic auta, preskupe limenke a i nisu ih nesto odradili sto se mene tice. Mambu kad vozim imam osjecaj da sam u karting auticu, bezveze totalno a skoro milion sam ga platio :S:
Od oruzja dodali cakiju :S::S:
Ali ono sto je dosta zanimljivo su dve opcije: VIP i Bodyguard, kao ovaj drugi se moze zaradjivati novac tako sto cete stiti nekog VIP igraca (Bossa), nisam probao ali hocu sigurno, jedino sto me sa ovim jahtama zivcira je to da se skoro preko vode vise ne moze letiti! Nakote se ovi sa jahtama koje imaju svoje raketne sisteme i odmah obaraju sve tipove "neprijateljskih" letjelica u blizini. Takodje mislim da se jahte ne mogu unistiti sto je jos jedna gluparija, ne vidim onda poentu jahte uopste osim za k*rcenje.
Povecali su limit na 5 nekretnina koje mozete posjedovati, dodali neke kucice gore po Hollywood Hillsu i par custom stanova u onom soliteru, nista posebno. Vjerovatno ima jos koja novina ali je ja nisam primjetio sinoc.
U svakom slucaju ja sam zadovoljan novim DLC-om, mislim da ce ovaj Executives and Other Criminals imati jos koji dio.