Šta je novo?

GTA V

***. poludecu od hakera... ceo dan danas mi je karakter izmenjen u novogodisnju jelku i kao, super...

Nema iskreno i ja vise ne igram kao sto sam ranije igrao, previse citera i ******a koji su toliko iskomplesirani da nemam reci.. Dosao sam do 101 lvl i to je to.. Cisto sumnjam da cu nesto aktivnije igrati. Cekam ovaj novi update da vidim sta ima zanimljivo i to je to.. Al da ima citera ima i to mnogo.

Da li neko zna u koje vreme tacno ovaj dlc postaje dostupan ?

Dobar DLC zaista! Automobile su bas bas dobro odradili, jahta je takodje super koncept samo je bezveze sto igrac ne moze sam ploviti vec imaju predefinisane lokacije na mapi na koje ga kapetan moze odvesti i to se naravno placa, manje vise kozmetika je sve + heliodrom i onaj novi mali helikopter. Novi Mercedes V12 su tako brutalno dobro odradili, moje novo omiljeno auto, naravno blindirana verzija :d Takodje i novi Range je odlican! Mercedes sa mini gunom nisam probao jos. Ostala auta tu i tamo, ne znam ko vise forsira ona sports classic auta, preskupe limenke a i nisu ih nesto odradili sto se mene tice. Mambu kad vozim imam osjecaj da sam u karting auticu, bezveze totalno a skoro milion sam ga platio :S:

Od oruzja dodali cakiju :S::S:

Ali ono sto je dosta zanimljivo su dve opcije: VIP i Bodyguard, kao ovaj drugi se moze zaradjivati novac tako sto cete stiti nekog VIP igraca (Bossa), nisam probao ali hocu sigurno, jedino sto me sa ovim jahtama zivcira je to da se skoro preko vode vise ne moze letiti! Nakote se ovi sa jahtama koje imaju svoje raketne sisteme i odmah obaraju sve tipove "neprijateljskih" letjelica u blizini. Takodje mislim da se jahte ne mogu unistiti sto je jos jedna gluparija, ne vidim onda poentu jahte uopste osim za k*rcenje.

Povecali su limit na 5 nekretnina koje mozete posjedovati, dodali neke kucice gore po Hollywood Hillsu i par custom stanova u onom soliteru, nista posebno. Vjerovatno ima jos koja novina ali je ja nisam primjetio sinoc.

U svakom slucaju ja sam zadovoljan novim DLC-om, mislim da ce ovaj Executives and Other Criminals imati jos koji dio.

Poslednja izmena:
Presao sa win 7 na win 10 i sad mi izbacuje neku gresku jel ima neka fora?

Pa reci kakva greška je u pitanju. Igra radi normalno na oba OS-a.

Dobar DLC zaista! Automobile su bas bas dobro odradili, jahta je takodje super koncept samo je bezveze sto igrac ne moze sam ploviti vec imaju predefinisane lokacije na mapi na koje ga kapetan moze odvesti i to se naravno placa, manje vise kozmetika je sve + heliodrom i onaj novi mali helikopter. Novi Mercedes V12 su tako brutalno dobro odradili, moje novo omiljeno auto, naravno blindirana verzija :d Takodje i novi Range je odlican! Mercedes sa mini gunom nisam probao jos. Ostala auta tu i tamo, ne znam ko vise forsira ona sports classic auta, preskupe limenke a i nisu ih nesto odradili sto se mene tice. Mambu kad vozim imam osjecaj da sam u karting auticu, bezveze totalno a skoro milion sam ga platio :S:

Od oruzja dodali cakiju :S::S:

Ali ono sto je dosta zanimljivo su dve opcije: VIP i Bodyguard, kao ovaj drugi se moze zaradjivati novac tako sto cete stiti nekog VIP igraca (Bossa), nisam probao ali hocu sigurno, jedino sto me sa ovim jahtama zivcira je to da se skoro preko vode vise ne moze letiti! Nakote se ovi sa jahtama koje imaju svoje raketne sisteme i odmah obaraju sve tipove "neprijateljskih" letjelica u blizini. Takodje mislim da se jahte ne mogu unistiti sto je jos jedna gluparija, ne vidim onda poentu jahte uopste osim za k*rcenje.

Povecali su limit na 5 nekretnina koje mozete posjedovati, dodali neke kucice gore po Hollywood Hillsu i par custom stanova u onom soliteru, nista posebno. Vjerovatno ima jos koja novina ali je ja nisam primjetio sinoc.

U svakom slucaju ja sam zadovoljan novim DLC-om, mislim da ce ovaj Executives and Other Criminals imati jos koji dio.

Pa coece unistiti nekom jahtu od 10 miliona ne ide bas tako :D

Vec jesam muka mi je vec od ovaj win 10 :mad:
Ma nije to do windows 10, ja igram na win 10 od prvog dana bez problema.
Skni Visual C++ 2013 i 2015 ako nemas.

Screenshot (547).jpg

Ako nije original, ugasi defender ili pogledaj sta je u karantinu i restore.
I allowed za te fajlove da ti ih ne brise.

Poslednja izmena:
Jel postoji mogucnost da kad ti drugar seruje igricu preko family sharing da je igras?
Dosta igrica mi je tako serovao i sve sam mogao da igram, ali sada mi trazi neki activation code a on nije siguran dal bi smeo da mi da taj kod, posto mozda on nece moci da igra.Probao sam u offline modu da igram ali mi opet izbacuje to.

Jel taj dlc dostupan samo za oridjidji ili mogu i ovi ostali offline igraci da ga ubace?

Samo

original-rubber-stamp-red-color-vector-2820652.jpg

Auuu prvi put sam uzeo aktivno da igram online, pa ova fizika je 100000x bolja od one u main game , govorim o udarcima, upravljivosti vozila itd... znaci ovo je fantazija :-D steta sto ima citera zlo ali sam se odusevio vozilima :D Ps mi koji nemamo kes za jahtu mi nemamo prilike za nove misije? :-(

Auuu prvi put sam uzeo aktivno da igram online, pa ova fizika je 100000x bolja od one u main game , govorim o udarcima, upravljivosti vozila itd... znaci ovo je fantazija :-D steta sto ima citera zlo ali sam se odusevio vozilima :D Ps mi koji nemamo kes za jahtu mi nemamo prilike za nove misije? :-(

Navataj dobre ljude na serveru koji su voljni da daju pare :) Iskreno nije kaznjivo i neces dobiti ban za to :)

Napisi ovde koji ti je nick pa da te dodam. Inace, trenutno imas 2xRP/2xGTA$ na Adversary Mode poslovima, brz nacin za da zaradis prilicno novca i da levelujes jos brze ;) Ma kad primjetis LOSEG citera samo promjenis session :)

@Kermit Prvi put cujem da se za primanje novca od hakera i njegovo trosenje ne moze dobiti ban, koliko znam ban ide i za to.

igor88bg ma ja sam level 5 nisam stizao da ukljucim komp do juce :-D

Napisi ovde koji ti je nick pa da te dodam. Inace, trenutno imas 2xRP/2xGTA$ na Adversary Mode poslovima, brz nacin za da zaradis prilicno novca i da levelujes jos brze ;) Ma kad primjetis LOSEG citera samo promjenis session :)

@Kermit Prvi put cujem da se za primanje novca od hakera i njegovo trosenje ne moze dobiti ban, koliko znam ban ide i za to.

Price za malu decu da je zaplase da ne rade to :) Primio sam preko 50-60m od istih tih citera pritom su pokupovao i potrosio jedno 30-40m ukljucujuci i tu famoznu jahtu od 10m i nikad me nisu opomenuli niti banovali, jedino za sta sam dobio opomenu od Rockstara jeste zbog recnika i to sam bio prebacen na neki Server gde sam imao na glavi nesto kao opomenu :)

A u svom klanu u kom sad, ima takodje par citera koji dele novac svima, svi iz klana su tu i nisu dobijali banove, ni za novac a ni za puske koje su takodje dobili :)

Mozda je malo off ali ne znam gde da pitam, interesuje mi da li ima razlike ako igru kupim preko steam-a ili preko nekog drugog sajta gde ne moze da se igra preko steam-a vec samo preko onog Rockstar Launchera? Razlika u kupovini mi je 100din skuplje na steam-u, takođe me interesuje gde moze najjeftinije da se nađe :)

Svakako ide preko Rockstar Social Club-a, bila verzija za Steam ili ne. Nemaš neke prednosti u Steam verziji, osim ako ne želiš da držiš igre na jednom mestu.

Uredu hvala, samo mi reci gde si ti uzeo i gde je sada najbolja ponuda ?

Ja sam davno uzimao, još kad je bio preorder na Steam-u, ali kapiram da je uvek najjeftinije na sajtovima tipa G2A, Kinguin...

Nazad
Vrh Dno