nikolaf7
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2005
- Poena
- 405
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600, Lc cc 120
- Matična ploča
- Gigabyte B550m ds3h
- RAM
- 2x8gb ddr4
- GPU
- GB Aorus 1080ti
- Storage
- WD i Samsung SSD, Toshiba HDD
- Kućište
- Bitfenix Shinobi
- Miš & tastatura
- G502 hero
- Mobilni telefon
- Samsung A34
Ma ja sam motorom uletio, uskocio u avion i tu napravio save. Problem je bio sto svi pricaju leti nisko zbog raketa, nisu mene rakete pogadjale nego tenk, uglavnom nisam mogao bez dima iz motora da izadjem iz baze...Odakle ti harrier? Ima li ga u single?
Uletish brzim kolima u bazu tako sto preskocis ogradu sa njima (deo autoputa gde se ulazi u tunel sto ide ispod baze - imas i video na youtube, dakle pre ulaska u tunel naglo desno skrenes i preskaces ogradu vojne baze)... Kad preskocis vozis se kolima do hangara u kojem se nalazi jedan FighterJet. Udjes kolima u hangar, odmah ulazis u FighterJet i poleces tako da cim izadjes iz hangara i poletish pravish okret naglavacke (znaci za 180 stepeni) i odmah izlazis iz baze... Leti prema tvom hangaru za skladistenje (igraj sa Trevorom)... Ako ovako izletish nece te pogoditi nijedna raketa... Samo pazi da ti vojska ne blokira izlaz iz hangara, dakle sto pre kolima dodji do njega kad preskocis ogradu i uletish u bazu. Ja sam tako uspeo da maznem Jet posle dosta pokusaja.
A onda sam probao da odma poletim u vis pa u sjeverno preko brda i to prolazi bez problema