Odakle ti harrier? Ima li ga u single?
Uletish brzim kolima u bazu tako sto preskocis ogradu sa njima (deo autoputa gde se ulazi u tunel sto ide ispod baze - imas i video na youtube, dakle pre ulaska u tunel naglo desno skrenes i preskaces ogradu vojne baze)... Kad preskocis vozis se kolima do hangara u kojem se nalazi jedan FighterJet. Udjes kolima u hangar, odmah ulazis u FighterJet i poleces tako da cim izadjes iz hangara i poletish pravish okret naglavacke (znaci za 180 stepeni) i odmah izlazis iz baze... Leti prema tvom hangaru za skladistenje (igraj sa Trevorom)... Ako ovako izletish nece te pogoditi nijedna raketa... Samo pazi da ti vojska ne blokira izlaz iz hangara, dakle sto pre kolima dodji do njega kad preskocis ogradu i uletish u bazu. Ja sam tako uspeo da maznem Jet posle dosta pokusaja.
Hahaha, ja sam uletio na glavni ulaz sa sportskim autom, iza mene hrpa vojske, pucaju, odvalili mi pola auta. I prilazim cargobobu oko njega citava vojska, uletio sam autom taman do ulaza u jet i nekako udjem. Presao sam cijelu igru, nisam htio otici na YT pa sam imao tako nekih bisera.
P.S To su dvije razlicite misije, tek sam sad skontao nisi ni citao. Mada, nema veze, slicno dosta.