Šta je novo?

GTA V

@Batak,
sta znam, kako bre nece da radi V-Sync iz drajvera, deluje kao da se drajver zaglupio,:S: i nesto se izbagovao, mozda da probas da de-instaliras taj drajver i da ocistis sa DDU sve kako treba i da ponovo instaliras drajver i ukljuci obavezno u meniju od igre refresh 60hz.

Odakle ti harrier? Ima li ga u single?

Uletish brzim kolima u bazu tako sto preskocis ogradu sa njima (deo autoputa gde se ulazi u tunel sto ide ispod baze - imas i video na youtube, dakle pre ulaska u tunel naglo desno skrenes i preskaces ogradu vojne baze)... Kad preskocis vozis se kolima do hangara u kojem se nalazi jedan FighterJet. Udjes kolima u hangar, odmah ulazis u FighterJet i poleces tako da cim izadjes iz hangara i poletish pravish okret naglavacke (znaci za 180 stepeni) i odmah izlazis iz baze... Leti prema tvom hangaru za skladistenje (igraj sa Trevorom)... Ako ovako izletish nece te pogoditi nijedna raketa... Samo pazi da ti vojska ne blokira izlaz iz hangara, dakle sto pre kolima dodji do njega kad preskocis ogradu i uletish u bazu. Ja sam tako uspeo da maznem Jet posle dosta pokusaja.

Hahaha, ja sam uletio na glavni ulaz sa sportskim autom, iza mene hrpa vojske, pucaju, odvalili mi pola auta. I prilazim cargobobu oko njega citava vojska, uletio sam autom taman do ulaza u jet i nekako udjem. Presao sam cijelu igru, nisam htio otici na YT pa sam imao tako nekih bisera.

P.S To su dvije razlicite misije, tek sam sad skontao nisi ni citao. Mada, nema veze, slicno dosta.

Poslednja izmena:
P.S To su dvije razlicite misije, tek sam sad skontao nisi ni citao. Mada, nema veze, slicno dosta.[/QUOTE]

Da, ima misija gde krades teretni helikopter. A ovo sto sam ja napisao je klasicna kradja borbenog aviona. Posto si pitao odakle ti harrier (borbeni avion), mislio sam da njega hoces da dignesh... Nisam skontao da si mislio na misiju gde krades teretni helikopter. Ja sam presao igru ima vec neko vreme, pa sad resavam sporedne misije (do 100% prelaska igre) i kradem na sta naletim da je zanimljivo. :)

Ja uopste u igri ne mogu da stavim 60hz, maksimum sto mi nudi je 59. I nece hebena vsync da radi. :/

Deluje kao da ti monitor daje 59hz, proveri u Screen resolution. Ili postavi u meniju igre V-Sync i pogledaj da li onda imas mogucnost za 60Hz.
Mislim, da je tu negde problem kod tebe sa tom hercazom, jer kod mene kada je upaljen V-Sync u drajveru i kada stoji na 59hz u meniju, imam problem sa povremenim sitnim stutteringom, kada prebacim na 60hz u meniju, sve radi okey.
Mozda se kod tebe manifestuje kao taj tearing, slicno kao kod mene taj stuttering zbog tog nekog baga sa tih 59hz. Tebi deluje kao da ne radi V-Sync iz drajvera, ali on radi, ali mozda ima taj neki problem da se uskladi sa tih 59hz i baguje.
Jer i pri normalnom kopriscenju V-Sync-a i zakljucavanju na 60f, kada framerate pada ispod 60f, dolazi do jakog stutteringa i tearinga, cak i goreg, koji se pojavljuje kada je framerate otkljucan.
Koliko sam pohvatao, bas je ovaj GTA V malo cudan sa tim osvezavanjem slike iz menija.

EDIT: Sad sam ukucao u Google:Gta V only 59hz i ima bas puno likova sa ovim problemom i isto kao kod mene, pojava stutteringa, pogledaj, mozda nadjes resenja.

Poslednja izmena:
Kad upalim vsync u igri onda je katastrofa, frejmovi dropuju samo tako ali nema tearinga. 60hz se nikako ne pojavljuje.
Kad vec komentarisemo, da skrenem malo pricu sa frejmova. Kako uopste da zaradim malo dodatnog novca sa Frenklinom npr? Sa Trevorom sam kupio onu avio kompaniju ili sta je vec i svercujem neko oruzije valjda. Zasto na mapi nemam nigde obelezen neki restoran ili nesto slicno gde mogu da odem da pojedem/popijem nesto i dopunim health?

I kod mene piše 59hz umesto 60. Stavio sam Borderless pa ni nemam opciju više da biram refresh rate nego radi zakucano na 60.

Vsync naravno isključen u igri a forsiran preko drajvera.

Jel si proverio kolika je hercaza monitora?
U Google: GTA V only 59hz, ima bas puno likova sa tim problemom, pa pogledaj.

Evo, pogledao sam malo u vezi tih 59hz na net-u.
Kada se ukjluci u drajveru V-Sync a u meniju bude 59hz, posto drajver pokusva da frametime bude uvek na 60, zbog tog jednog nedostajuceg frejma, pojavljuje se bug izmedju drajvera i osvezanje slike iz igre na 59hz i dolazi do stutterinfa ali i tearinga, tako da je @Batak, to problem kod tebe. V-Sync radi, ali ovo sto sam objasnio pravi problem.

Poslednja izmena:
Kad povezem monitor (posto je bio tv u pitanju) pise 60hz u igri ali vsync i dalje ne radi. Videh po netu da su probali sa CRU programom ali sa njim napravih jos gore $ranje. Hebem ti mrtvi GTA vise.

Probaj d3doverrider za vsync, bio je koristan u nekim drugim igrama. ;)

Vidi, i ja idem preko TV, spojen sa HDMI 1.4 kablom. Kako si ti spojio PC i TV?
Jer, sam na net-u nesto vido(onako na brzinu), da je i to pravilo problem(tj. verzija kabla) sa ovih 59hz u igri.

Kad upalim vsync u igri onda je katastrofa, frejmovi dropuju samo tako ali nema tearinga. 60hz se nikako ne pojavljuje.
Kad vec komentarisemo, da skrenem malo pricu sa frejmova. Kako uopste da zaradim malo dodatnog novca sa Frenklinom npr? Sa Trevorom sam kupio onu avio kompaniju ili sta je vec i svercujem neko oruzije valjda. Zasto na mapi nemam nigde obelezen neki restoran ili nesto slicno gde mogu da odem da pojedem/popijem nesto i dopunim health?

I mene ovo interesuje. Dal' je moguce da to nisu ni ubacili u igru? Stari dobri Burger King i Cluckin Bell..

Imate prodavnice , pumpe, automate za piće na ulicama, samo što nisu obeleženi.

Vidi, i ja idem preko TV, spojen sa HDMI 1.4 kablom. Kako si ti spojio PC i TV?
Jer, sam na net-u nesto vido(onako na brzinu), da je i to pravilo problem(tj. verzija kabla) sa ovih 59hz u igri.
Isto HDMI kablom. Sad nesto razmisljam, i filmove kad pustam (iz bilo kog plejera) seckaju. Nikako ne mogu da namestim da radi normalno, dok je na monitoru sve u redu. Probano sa nekoliko HDMI kablova, cak i preko VGA. TV je LG 42LE5300.

Poslednja izmena:
Ja prebacim u Game mod i sve sljaka kako treba, trebalo bi i kod tebe da je tako.

Pa, igrice, gledanje filmova, surfovanje.
Imam i onu opciju Screen fit i Clear motion rate i jos par nekih podesavanja i kada se to sve nasteluje, radi super.

Probao sve i nikako da proradi normalno. Sad probah da forsiram vsync iz drajvera u Medal of Honor Warfighter i kao da nisam ni ukljucio. Definitivno postoji problem sa drajverima neki.

Obrisi drajvere do koske i instaliraj ponovo ako vec nisi probao. Ja mislim da sam video na mapi kod Franklinove prve gajbe noz i viljusku valjda restoran.

Obrisao, stavio Omegu 14.12 i nikako ne mogu vsync da nateram da radi. Samo sam u Medal of Honor-u uspeo preko RadeonPro programa dok za BF3 i GTA nema sansi. Vratio sam ponovo ovu betu jer GTA ipak bolje radi sa njim. Poludecu vise od drajvera.

Untitled.png JEl imao neko ovaj problem? Dal ima neka fora da se chekiraju fajlovi kao u Origidzinu? Igra je sa Social Cluba

EDIT: Obrisao sam sve one .rpf fajlove, posto ni jedan nije ispravan, i sad moram opet da skidam, ko ***** :mad:

Poslednja izmena:
Sedim pospan i razmisljam kako bi dobar bio Terminator 2 mod kao jedna misija da se odradi :) ima i grad i gutter i pustara...cela scena je tu

Poslednja izmena:
Non stop mi crashuje ova igra! WTF!

Faulting application name: GTA5.exe, version: 1.0.350.2, time stamp: 0x554348e6
Faulting module name: GTA5.exe, version: 1.0.350.2, time stamp: 0x554348e6
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0000000001053f86
Faulting process id: 0x1634
Faulting application start time: 0x01d08c1268edf588
Faulting application path: D:\03 Games\GTA V\GTA5.exe
Faulting module path: D:\03 Games\GTA V\GTA5.exe
Report Id: a88f7665-f808-11e4-9dfb-60a44c5f439a

Cao ljudi,
mene muci ovaj crash isto, na svakih 5 minuta do pola sata. Probao sam i razne gta5.exe i drajvere, testirao memoriju i grafiku, probao sve sa prvih pet linkova sa google-a i nece da radi.
Kenzo jel si ti mozda resio problem?
Hvala na svakom savetu.

Odgovorio sam na tvoju poruku u PP. Kod mene je problem bio u malicioznim .dll fajlovima junkwarea i adwarea. Skenirao, uklonio ih i poslije nisam imao crash nikako (odigrao nekih 5-6h).

Odgovorio sam na tvoju poruku u PP. Kod mene je problem bio u malicioznim .dll fajlovima junkwarea i adwarea. Skenirao, uklonio ih i poslije nisam imao crash nikako (odigrao nekih 5-6h).

Ajde probacu kad dodjem gajbi, hvalaz puno.

Nazad
Vrh Dno