Šta je novo?

GTA V

Ova igra koliko god kvalitetna je s druge strane toliko glupa, djetinjasta. Bas kao i prijasnji dijelovi, nazalost.
Sve je ok dok ne pocne fight, jer AI ovdje ne postoji.

I ovo uopce nije open-world naslov, tj. nema taj open-world kvalitet kakav nudi recimo TES ili Stalker.
Ovo je jedna velika mapa u kojoj se zabijas u auta i ljude i malo pucas po njima, sa misijama koje su linearne.

A Filipenkove recenzije se uopce ne razlikuju od ovih sa IGN-a i sl.

+1

U potpunosti se slazem, ovo vazi za svaki GTA.
Ali GTA igre poseduju dva velika kvaliteta. Zabavu i docaranu atmosferu Amerike.

Dodajte me na Social Club RoloSRB. I jos jedno pitanje mogu li da skinem igru sa torenta pa da kopiram samo u folder posto mi konekcija sa Social Club download stalno puca i ide sporo?

Kupih zver i nasvirah ga do kraja :-D ovo realno vredi :-D

Prilozi

• GTA5 2015-05-07 00-27-14-56.jpg
    GTA5 2015-05-07 00-27-14-56.jpg
    913.7 KB · Pregleda: 335
  • GTA5 2015-05-07 00-27-18-23.jpg
    GTA5 2015-05-07 00-27-18-23.jpg
    816.9 KB · Pregleda: 289
  • GTA5 2015-05-07 00-27-40-64.jpg
    GTA5 2015-05-07 00-27-40-64.jpg
    955.1 KB · Pregleda: 310
... aj pricaj jos malo o Stalkeru. Nisi davno.
Porediti ovo sa TES-om je tek moemnat koji ne mogu da komentarisem.
Napucavanje u ovom delu je super. Voznja je opustajuca i optimizovano je onako kako ti naslovi o kojima pricas mogu samo da sanjaju.

Muzzy, postedi me.

Uopce na znas na sta mislim sa ovim poredjenjem.

Nije vsync upaljen. Ovo se iskljucivo desava pri ulasku na mapu, podesavanja i ostatak menija. U samoj igri nemam tih problema.
Da odgovorim sebi...
Naime ovo mi se desava jer gpu usage pada ispod 10% pa cak i na 0%. Zasto mi se to desava samo u menijima Boga pitaj...

Da odgovorim sebi...
Naime ovo mi se desava jer gpu usage pada ispod 10% pa cak i na 0%. Zasto mi se to desava samo u menijima Boga pitaj...

Jesi pokušao da forsiraš vsync u nvcp kao što sam ti već napisao?

Meni se to dešava kada je vsync kompletno ugašen ili kada je vsync upaljen u igri (u manjoj meri), inače forsiram adaptive vsync i u tom slučaju radi normalno i u menijima...

Poslednja izmena:
Pa sta da stavim? On, adaptive, half?

Kod mene je adaptive, tako da probaj tako.

Igra je vrh... Svoj Gaming-PC sam sklapao u Decembru 2013 god. Igram u full-grafici pri min. 55 fps-a
i5 4670k
Asus r9 280x
Gigabyte z87 d3hp
Ssd Samsung 6gb/s 500gb(kupljen kasnije)
Chieftec 850w

@igor88 odkuda taj crni dim? vozis na loz-ulje ili probio dihtung na glavi? :d

Pogledaj boju opet hahaha kAd budzis budziss boju dima guma kad potpisujes

Koji stan je najbolje da kupim kad igram online?
Ima neki od 500k, da kupim taj?
I da li da gledam na kojem sam spratu?

Da li je izasao neki mod za bolju fiziku pri voznji?

Moguć fix za laptopove sa intel+amd grafičkom:

http://youtu.be/KQzClqy8cuI

Nisam ga još probao, moram opet da skidam igru ali na rockstarovom forumu ljudi imaju uglavnom pozitivno iskustvo sa ovim fixom.
Da potvrdim, ovaj fix stvarno radi i sada je moguće da se Gta igra na laptopovima sa switchabilnim intel+amd grafičkim karticama.

Inače ko ne zna Gta5 ne koristi nikakav cloud save sistem. Ni Steam cloud ni neki Rockstarov (i koja je poenta social club?). Tako da džabe mi što mi radi sada na laptopu kada mi je moj sejv na drugom kompu...

Da li jos neko ima problem kad se radi misija pljackanje one banke i kad se kradu zlatne poluge? Sve bude ok, dok ne treba da vratim na majkla, kad vratim na majkla igra zakuca... Jel ima neki bug kao ona misija sa djubretarskim kamionom i jel se desava jos nekom ovo?

Da li jos neko ima problem kad se radi misija pljackanje one banke i kad se kradu zlatne poluge? Sve bude ok, dok ne treba da vratim na majkla, kad vratim na majkla igra zakuca... Jel ima neki bug kao ona misija sa djubretarskim kamionom i jel se desava jos nekom ovo?
Sa update 1 prepucas, pa kada predjes problematicni deo vratis na zadnji tj. update 5.

Kako online da bacim pušku, mislim bacim je na f9 ali opet je imam kad udjem u igru?

Tebi puska i netreba. Tebi treba tenak. :)

Ova igra koliko god kvalitetna je s druge strane toliko glupa, djetinjasta. Bas kao i prijasnji dijelovi, nazalost.
Sve je ok dok ne pocne fight, jer AI ovdje ne postoji.

I ovo uopce nije open-world naslov, tj. nema taj open-world kvalitet kakav nudi recimo TES ili Stalker.
Ovo je jedna velika mapa u kojoj se zabijas u auta i ljude i malo pucas po njima, sa misijama koje su linearne.

A Filipenkove recenzije se uopce ne razlikuju od ovih sa IGN-a i sl.

Slazem se sa tobom ova igra je ipak ostala samo laka zabava a mogla je biti mnooogo vise.

Nazad
Vrh Dno