Šta je novo?

GTA V

da li jos nekome puca na ovoj misiji

na 9:20 kad treba da prebaci na majkla.

Trazim ali nemogu da nadjem, jel ima resenje za pucanje iz kamiona na prvom Heist-u Jewelerz store ili jednostavno da ne pucam iz kamiona?

nikola, to sto puca na toj misiji, meni se danas desilo i rjesenje je sledece.

Onda kad trebas odvuci kamion na onu lokaciju kada poubijas sve policajce, umjesto da ga odvezes, izadji iz kamiona i ubij se (franklin), i tako tri puta dok ti se ne pojavi opcija "SKIP MISSION", kad se pojavi ides na SKIP MISSION i prebaci te direktno na Majkla. Radi 100%, danas sam citav dan pokusvao da rijesim taj problem.

Poslednja izmena:
Poz malo kasnim sa utiscima ali nisam stigao sinoc da cackam. :) Onaj problem sa kvadraticima u donjem desnom uglu izgleda resio se sam od sebe. Bilo kako bilo sa 99% podesavanjima na max igra radi kao podmazana, jedino sto mi u monitoringu pada u oci je konstantno variranje fps od 30 do 60, ali to u igranju i ne primetim.

evo od mene malo umetnickih shotova :) steta nisam se na vreme setio da sklonim mapu :-D

Prilozi

• GTA5 2015-04-26 01-39-34-31.jpg
    GTA5 2015-04-26 01-39-34-31.jpg
    711.6 KB · Pregleda: 278
  • GTA5 2015-04-26 01-32-27-07.jpg
    GTA5 2015-04-26 01-32-27-07.jpg
    634.3 KB · Pregleda: 279
  • GTA5 2015-04-26 01-36-45-76.jpg
    GTA5 2015-04-26 01-36-45-76.jpg
    650.5 KB · Pregleda: 277
Poslednja izmena:
Vidim da se igra pojavila na nuuvem ,ali pise da je region locked.
Da li mogu da je kupujem i ako moze kratko uputstvo sta treba da uradim da kupim igru na njihovom sajtu.
Hvala

Evo i ja imam jedan problem. Ove velike, kupovne garaze mi ne cuvaju kola uopste. Jel ima neko resenje za to?

Pa čuvaju ti vozila koje si kupio. Ukradena vozila, očigledno ne.

Imam par pitanja, nov sam u gta.
1. Kakav je multiplayer? Ja bih verovatno lutao sam, ne znam nikog ko igra gta. Evo vec treca godina kako igram battlefield 3/4 pa reko da probam da se skinem sa te zaraze tako sto pronadjem drugu :D
2. Ima li neke prednosti ako kupim direktno preko steam-a gde je 60e ili g2a 52e?
3. Valjda bi radilo na mojoj masini? Znam da je malo zastarela, ali mi se nije davala lova lopuzama od kada digose porez, plus sada zbog dolara, cene ostale iste kao pre 2 godine. Mozda prvo kloknem procesor, samo da ubacim neko bolje hladjenje.

Imam par pitanja, nov sam u gta.
1. Kakav je multiplayer? Ja bih verovatno lutao sam, ne znam nikog ko igra gta. Evo vec treca godina kako igram battlefield 3/4 pa reko da probam da se skinem sa te zaraze tako sto pronadjem drugu :D
2. Ima li neke prednosti ako kupim direktno preko steam-a gde je 60e ili g2a 52e?
3. Valjda bi radilo na mojoj masini? Znam da je malo zastarela, ali mi se nije davala lova lopuzama od kada digose porez, plus sada zbog dolara, cene ostale iste kao pre 2 godine. Mozda prvo kloknem procesor, samo da ubacim neko bolje hladjenje.

3. Odlicna ti je masina, nema veze sto je "zastarela". Eventualno da uzmes bolju graficku kada ti zatreba i to je to.

Ali premalo Vrama ima GTX 570, to ga kolje.. Naravno radice i na njemu, ali ce morati debele kompromise da napravi po pitanju grafike.

Da li neko igra sa ovim novim nVidia driverima 350.12 GeForce Game Ready Driver for GTA V ?

I to sam probao i nece... Znaci probo sam stari Social club, novi, gasi AV, jedan lek, drugi lek, i opet ista greska... Ne znam vise koji andrak moze da bude
Moras da restartujes komp, izgasi AV, odradi "update"ponovo i startuj.

ili vajtlistujte taj fal u AV-u ili vajtlistujte i dauload folder i folder gde drzite igre (ovo samo za one koji znaju sta rade sa kompom,pocetnici ni da ne pomisljaju na ovo).

Zanimljiv bilbord :D

PGTA51670408892.jpg

PGTA51325885621.jpg

PGTA51369575515.jpg

Poslednja izmena:
ja sm pokusavao da ga skinem snajperom, cvrsto se drzi :D

Ispasce da smaram ali zar je toliki problem da ako imate pitanja u vezi misija ili bilo kakve komentare u vezi istih to postavite na ovaj nacin npr.

Imam par pitanja u vezi misije:
Problem ili pitanje postavite ovde

A onaj ko odgovara quote-je text i odgovor postavi na isti nacin ?

Zar je to toliko tesko?

Ja razumem da nisu svi uzeli original pa mogu samo Story mode da igraju ali nije svima isto...

Inace sto se tice same igre jel se dani ovde krecu ili se jedan isti dan vrti u krug ? Mislim vremenski... Jel se godisnja doba ne menjaju ? To bi bilo vrh kad bi odradili update-om.

ja sm pokusavao da ga skinem snajperom, cvrsto se drzi :D
Ahahah isto :D Prvo sam se smorio kad sam vidio da se ne gica, je li moguce reko da su kiksali sa animacijom. Tek kad zapucah i priblizih se vidjeh da je bilbord fora :D

Poslednje upozorenje, tema sluzi za diskusiju o igri, a ne kako krekovati i instlairati, to sto kazete lek umesto kreka samo vas cini smesnijim, nista ne postizete time, imajuci u vidu da moderaotri nisu botovi .

Vrh Dno