Šta je novo?

GTA V

Koliko zauzima memorije u Task manager jel ste pokusali da minimizirate i da gledate u task manager?

Kakva noc :)
U mom slucaju se osetila razlika kada sam ddu-om ocistio stare omega drajvete i stavio 15.04, dobio sam koji fps vise i stuttering je nestao.
Inace, cudna stvar, drugar ima powercolor 270x dok ja safirku, kada ukljucimo msaa oboje imamo cudne kockice u dolnjem desnom uglu, kao da je neispravna grafika.

Poslednja izmena:
Mogu da kazem da sam prijatno iznenadjen kako igra radi na laptopu; 1920x1080 igra zakucana na 40fps...nema seckanja,shuttera itd...sad jos samo da nadjem vremena za igru.

Ima li problema sa verzijom sa nuuvema? Vidim nije se mijenjala cijena, i dalje je 27e sto je super.

Igrica je kraljevska u svakom aspektu, neverovatno.. Polomio sam ruku skoro pa ludim jer ne mogu skroz da joj se posvetim, kad sam je upalio, samo sa desnom sam igrao sat i po :) nisam prelqazio misije već se samo vozikao i šećkao, neverovatno... Kontrole su OK, sve je tečno i nemam onaj slo-mo osećaj kao u IV... Sve na max mi troši oko 3GB vrama, što je okej. Ja sam sasvim zadovoljan. I naravno, vredelo je čekanja.

koliko vam je zauzelo prostora tokom raspakivanja? :D mene nesto zezala nocas, sad opet skidam, pa cemo za nekih 5 sati da vidimo sta radi, a sta ne xD :D

Nuuvem, 27€.

Ja bih je pazario sa Nuuvem-a(cak je i jeftino dosta za ovakav naslov),ali se bojim kako ce raditi na mojoj konfiguraciji,ipak imam samo 1GB Vram!

Ma sta ima da se bojis,bice automatski optimizovano za tvoj sistem i radice lepo.

igra je pravljena od nule ekskluzivno za pc hardver,ne deluje mi kao da je console port,mnogo dobro...

Savrseno radi na max settings sa 4x msaa, svaka im cast :D

I meni je seckalo na i5 r9 270 i 4gb ddr3 dok nisam instalirao ove gpu drajvere izbacene za gtaV e onda je pocelo tecno da radi na 55-60fps, retko kad se desi na kratko drop na 45fps.

Sto se tice same igre prilicno sam zadovoljan, kamera iza auta odlicna, GTA 4 nisam mogao da igram zbog pomenute kamere jer nisam naviko misem da okrecem kameru da bih video gde vozim, i kao GTA fanu to mi je tesko palo pa sa San Andreasa skacem na 5icu :) Voznja odlicna iako neki kazu da je bila bolja u IV, grafika super, filing super, videcemo koliko teske i nezgodne ce biti misije, a online nikad nisam igrao pa se nadam da ce i on biti ludnica :)

GTA uživo :) :) :)

[YOUTUBE]yNVN7J5ttjw[/YOUTUBE]

Sta moze da bude ako mi druga izbaci iz igre i izbaci mu error: Windows has stopped Working. Sta da radi?

Dobro se drzi taj quad, stara je to raga :) Na kojoj rez. igras i koliko fps-a dobijas u proseku?

1680x1050
Varira od 40-60, u vožnji obori na oko 35-40

Ovaj quad šta je sve sažvakao... sad bi mi bilo žao da ga menjam. Jeste ga je vreme davno pregazilo, ali ne predaje se. :d

imas pristojnu grafu pa ga to izvlaci....a kakva su ti podesavanja?

Nazad
Vrh Dno