Šta je novo?

GTA V - PS3 Only?

Ne, ne bi bilo lepo da ovo bude PS3 ekskluziva:
1) X i PC botovi bi smarali po forumima.
2) Sony bi, umesto da finansira igre vredne igranja, finansirao milioniti nastavak GTA koji se kupuje jedino zbog hypea.

1)Procitaj jos jednom sta si napisao i stavi prst na celo!!!
2)U pravu si za hype i gta

Kupovina zbog Hype-a je selling point kao sto je Halo serijal , need for speed , tomb raider ,resident evil , silent hitt, pa cak i GTA sada ...
Ali to donosi pare , a sumnjam da gaming industriju toliko briga o moralu (sto su pokazale silna oduzimanja ekskluziva sa PS3)
Jer je i ovo biznis jelte 😀

Poslednja izmena:
Novi Tomb Raider se prodao u 1.5 miliona na svim platformama. : P
Nema tu vise hypea.

Kupovina zbog Hype-a je selling point kao sto je Halo serijal , need for speed , tomb raider ,resident evil , silent hitt, pa cak i GTA sada ...
Ali to donosi pare , a sumnjam da gaming industriju toliko briga o moralu (sto su pokazale silna oduzimanja ekskluziva sa PS3)
Jer je i ovo biznis jelte 😀

Da su silna oduzimanja ekskluziva sa PS3 nebih se bas slozio🙂
Jedino su maznuli devil may cry ffx i teken6 a to su igrice koje radi capcom i sqareenix i sta ja znam koji jos timovi🙂
Kad maznete killzzone2 onda se pohvalite ili sta ja znam metal gear4 koji je nemoguce uraditi za xbox zbog loseg hardvera koji 360 poseduje🙂

1. igrice, lol
2. killzone aj da je neka igra (jedina dobra killzone igra je killzone liberation ali je malo pretezhak za prosechnog igracha)
3. ffx, ti stvarno pishesh eto samo da bi pljuva/flejmovao/spamovao
4.nemogutje zbog losheg hardvera? mozhe samo da bude lakshe jer je procesor jednostavniji od gordijevog chvora za razliku od nekih
5.aj mi molim te bez googla reci neku kojiminu igru pre mgs koju si igrao i preshao. poshto naravno netjesh navesti nijednu jer si ogranichen, samo tju ti retji jednu rech snatcher. to je igra a ne ova mini serija. samo spamujeh sa mgs-om a ne shvatash da je postao besmislen posle drugog dela i da se hideo prodao najstrashnije.

Poslednja izmena:
Pa grujo , jedni od glavnih razloga za kupovinu PS3 su (barem meni):
Final Fantasy XIII (snatched by M$) , Soul Calibur 4 (Snatched and destoyed by almighty Dual layer, zbog cega je igra osakacena i resena bilo kakvog dodatnog sadrzaja), Tekken6 (ista prica kao i sa Soul Caliburom4 , jer umesto da programeri imaju bogaoca GB prostora sada su ograniceni na prokleti Dual Layer) I naravno GTAIV
Devil May Cry me ni ne jer ipak izlazi iz vecno gladnog capcoma , kao i resident evil 5
Nije da mrzim Xbox ili slicno , jednostavno da imaju oba blueray , ne bih zalio , ali ovako sa sakatim Dual layerom ,pravi potencijal Blueray ne dolazi do izrazaja (osim u igrama kao sto su MGS4 , i Killzone2 gde se stvarno pokazuje prava moc istog)
ovako sve igre su lisene bonus contenta , a intresuje me kako ce da se portuje FFXIII na Xbox , tj sa koliko dual layer diskova ...

Poslednja izmena:
Kada sam kupio Sony kec dobio sam uz njega originalan GT i tu pocinje ljubav prema automobilima 🙂
PS2 sam kupio zbog GT-a...
PS3 sam kupio zbog................... pa GT-a
Sve ostalo mi dodje samo onako, usput, kao slag na tortu...
Long live GT

Final Fantasy XIII (snatched by M$) , Soul Calibur 4 (Snatched and destoyed by almighty Dual layer, zbog cega je igra osakacena i resena bilo kakvog dodatnog sadrzaja), Tekken6 (ista prica kao i sa Soul Caliburom4 , jer umesto da programeri imaju bogaoca GB prostora sada su ograniceni na prokleti Dual Layer) I naravno GTAIV
Devil May Cry me ni ne jer ipak izlazi iz vecno gladnog capcoma , kao i resident evil 5
Nije da mrzim Xbox ili slicno , jednostavno da imaju oba blueray , ne bih zalio , ali ovako sa sakatim Dual layerom ,pravi potencijal Blueray ne dolazi do izrazaja (osim u igrama kao sto su MGS4 , i Killzone2 gde se stvarno pokazuje prava moc istog)
ovako sve igre su lisene bonus contenta , a intresuje me kako ce da se portuje FFXIII na Xbox , tj sa koliko dual layer diskova ...

Nece se portovati ff na vise diskova jer kontam da ce biti manje od 8gb pa ce stati to na box bez problema🙂Isto kao i teken6 koji nema sta da ponudi sem grafike tako da i to moze da se upakuje na dl disk.
Nisu te igrice koje si naveo vredne kupovine originala ili posedovanja konzole zbog tekena ili ffx.
Ali zbog granturisma i tako nekih igrica sto radi sony to da🙂
Mislim nas sta bi sad bilo kanal po meni.Da taj teken izadje za box i za ps3 a da posle 7 deo izadje samo za box e to je kanal ovo jos i nije neka propast soniju🙂
Mada i da neizadje ni 6 deo za ps3 opet mi je mindedj🙂Jer ja nisam zbog toga kupio ps3 nego zbog go. .. ...😀

Pa za onoliko koliko je potrebno,uveliko izlaze igre za xbox na vise dl diskova tako da kapacitet nije problem.I ko uopste zabranjuje developerima da naprave ,,savrsenu,, igru za ps3 pa onda da je osakate i portuju na xbox.

Hm...da li je išta osim JRPG avantura izašlo u više diskova za Xbox 360? Sećam se da su iz ID-a kukali kako Rage (ili šta već beše) ne mogu da naprave ljudski za XB360, jer mora da ide na više diskova a Microsoft tada tera developere da plaćaju neke penale? To, ako se dobro sećam, ukidaju samo japanskim developerima za JRPG jer su hteli da se po svaku cenu probiju u Japanu, a svi ostali moraju valjda da plaćaju dodatne troškove, pa još i da sami snose troškove štancovanja diskova i sl. što im navodno užasno smanjuje zaradu.

Da ih Ameri nisu bombardovali danas bi imali robovlasničko društvo koje bi upravljalo jednom trećinom čovečanstva, a PS3 ne bismo imali ni u ludilu. I verovatno bismo očekivali neki novi svetski rat, kojim bi pokušali da zavladaju celim svetom, čekajući negde u rovovima da se to desi.

Doduše, Sovjeti bi ih pregazili konvencionalnim naoružanjem da ovi nisu zaratili sa Amerikom, tako da...🙂

Poslednja izmena:
Hm...da li je išta osim JRPG avantura izašlo u više diskova za Xbox 360? Sećam se da su iz ID-a kukali kako Rage (ili šta već beše) ne mogu da naprave ljudski za XB360, jer mora da ide na više diskova a Microsoft tada tera developere da plaćaju neke penale? To, ako se dobro sećam, ukidaju samo japanskim developerima za JRPG jer su hteli da se po svaku cenu probiju u Japanu, a svi ostali moraju valjda da plaćaju dodatne troškove, pa još i da sami snose troškove štancovanja diskova i sl. što im navodno užasno smanjuje zaradu.

A koliko vidim najskakljiva stvar je zapravo Final Fantasy JRPG,tako da ne treba brinuti da ce konacni proizvod biti los zbog xbox-a.
A ako ne rade nista drugo sem jrpg-a samo njima ide na stetu sumnjam da ce developeri da kasape svoj proizvod zbog je be ne(lici na japansko ime)politike ms-a.
Ja verujem da svaka firma moze da bira za koju platformu ce praviti igru a svako ko ne zeli da napravi najbolji finalni proizvod samo zbog nekog extra profita taj i ne treba da pravi igre.

Da ih Ameri nisu bombardovali danas bi imali robovlasničko društvo koje bi upravljalo jednom trećinom čovečanstva, a PS3 ne bismo imali ni u ludilu. I verovatno bismo očekivali neki novi svetski rat, kojim bi pokušali da zavladaju celim svetom, čekajući negde u rovovima da se to desi.

Doduše, Sovjeti bi ih pregazili konvencionalnim naoružanjem da ovi nisu zaratili sa Amerikom, tako da...🙂

E ovo sto sam zaokruzio crvenom mi se najvise svidja u tom tvom textu😀

Kada sam kupio Sony kec dobio sam uz njega originalan GT i tu pocinje ljubav prema automobilima 🙂
PS2 sam kupio zbog GT-a...
PS3 sam kupio zbog................... pa GT-a
Sve ostalo mi dodje samo onako, usput, kao slag na tortu...
Long live GT

Taj rad.

hteo bih da se nadovezem na odgovor lika iznad mene: izasao je GTA za Nintendo DS! Zove se GTA Chinatown Wars 😀

Nije, Chinatown wars izlazi 17. marta.

Inace, tesko da ce gta5 biti ps3 only, kako bi rockstar mogao da se odrekne US xbox trzista... Pokusavaju da izvlace pare od MS, kao ovaj Star Ocean 4 od Sony-a.

Upravo to, imajuci u vodu da je M$ platio veliku kolicinu zelembaca R* da bi u isto vreme izbacio cetvorku za PS3 i 360 + dodatne ekspanzije R* vrlo lako moze da kaze da je sledeci nastavak PS3 ekskluziva kako bi izvukao jos zelembaca od M$, to se zove biznis...

Nazad
Vrh Dno