Šta je novo?

GTA V - PS3 Only?

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
Zvuk
WiiM Amp Pro + Mission LX-2
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Mobilni telefon
Pixel 9a
Pametni uređaji
Meta Quest 3S
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Izgleda da za kraj godine Rockstar sprema potpuno novu GTA igru. Dakle, nije u pitanju DLC, vec novi nastavak, a kruze glasine da ce se radnja odvijati u Tokiu.
E sad, moguce je da ce igra biti PS3 ekskluziva, jer ce igra mozda biti prevelika za Xbox 360 zbog nedovoljnog kapacitet medija koje koristi.

untitled.jpg

ockstar co-founder Sam (no, not Dan) Houser doesn't know if the next Grand Theft Auto title after IV will properly fit onto the 360's standard-sized discs.

"One of the problems with the 360, and it affects games like Grand Theft Auto if you think about how much content we put in the actual machine, is the fact that they don't have a significantly larger storage medium than the previous systems. It's a slightly bigger DVD disc," Houser told 1up.

Then take into account that not all Xbox 360s come with a hard drive. It's here that things get super sticky. "The 360 is going to have to get 'round this issue we're talking about...hopefully, they're going to adopt one of those in the next year or so, because it's going to become more of an issue. If we're filling up the disc right now, where are we going? It's not like our games are going to get any smaller."
Rockstar: GTA V Could Be Too Large for Xbox 360

Flejm i PS3 vs Xbox 360 komentari bice sanksionisani!

*** sad ce pocnu ko nfs, svake godine novi nastavak :trust:

Pa i Vice City je izasao samo godinu dana posle GTA 3.

Nece GTA5 biti ekskluzivan za PS3, mada, R* zaista razviju igru koja ce biti ekskluzivna za PS3, ali se radi o novom IP-u koji dosad nije bio prikazan.

Ni Final Fantasy XIII na pocetku nije bio adekvatan za portovanje na Xbox zbog manjka informacija koje staju na dual layer DVD , pa posle intervencije M$-a sve je moglo 😀
Tako da ovim potezom Rockstar samo tvrdi pazar i porucuje M$-u gief moar munny , sto istima nece biti nikakav problem
COULD BE TO LARGE je upravo to (ako ne plate ofc)

A jel može neko da objasni kako to da je GTA IV za PC izašao na 2 DL DVD-a (13.8 GB), a za x360 na jedan DL DVD (7.3GB), u čemu je problem da igr za kutiju ide na 2 ili više DL DVD-a?

Poslednja izmena:
A jel može neko da objasni kako to da je GTA IV za PC izašao na 2 DL DVD-a (13.8 GB), a za x360 na jedan DL DVD (7.3GB), u čemu je problem da igra za kutiju idu na 2 ili više DL DVD-a?

I ja se isto pitam? 🙂

Ovo ako bude ekskluziva ima da ubija. I ono malo pc kicosa sto je platilo danak sa PC verzijom tek ce sad da place.

A jel može neko da objasni kako to da je GTA IV za PC izašao na 2 DL DVD-a (13.8 GB), a za x360 na jedan DL DVD (7.3GB), u čemu je problem da igr za kutiju ide na 2 ili više DL DVD-a?

Metal gear4 je oko 50gb
E sad,ako stvarno bude exluziva moguce je da ce biti ogromna i nemoguca za razdvajanje na neznam ni ja kolko dl diskova🙂

Izlazile su vec igre za xbox 360 na vise dvd dl diskova.
I bilo bi lepo da je ovo ps3 eksluziva.

Izlazile su vec igre za xbox 360 na vise dvd dl diskova.
I bilo bi lepo da je ovo ps3 eksluziva.

Ne, ne bi bilo lepo da ovo bude PS3 ekskluziva:
1) X i PC botovi bi smarali po forumima.
2) Sony bi, umesto da finansira igre vredne igranja, finansirao milioniti nastavak GTA koji se kupuje jedino zbog hypea.

Dakle, ja bih licno vise voleo da plate Insomniac da naprave Resistance 3 nego da placaju novi nastavak GTA.
Naravno, sumnjam da se Sony slaze sa mnom. : P

Ne, ne bi bilo lepo da ovo bude PS3 ekskluziva:
1) X i PC botovi bi smarali po forumima.
2) Sony bi, umesto da finansira igre vredne igranja, finansirao milioniti nastavak GTA koji se kupuje jedino zbog hypea.

Dakle, ja bih licno vise voleo da plate Insomniac da naprave Resistance 3 nego da placaju novi nastavak GTA.
Naravno, sumnjam da se Sony slaze sa mnom. : P

Neverujem da ce gta5 biti ps3 exluziva.
Nije ta igra nesto posebno da bi bila exluziva,mada isto tako sumnjam da ce izaci 2009 kako se najvljuje🙂
Moguce je da ce biti i resistance3🙂

Iskrena preporuka svim vlasnicima PS3 konzole: ako se već ložite da budete gangstaagh in da game, yo kupite ekskluzivu Yakuza 3, koja samo što nije izašla i batalite ovaj broken piece of crap serijal koji pokušava da uradi sve a ne radi ništa kako treba. Ionako se radnja dešava u Tokiju. Taman da vas usput mine želja za Mafijom 2.

Iskrena preporuka svim vlasnicima PS3 konzole: ako se već ložite da budete gangstaagh in da game, yo kupite ekskluzivu Yakuza 3, koja samo što nije izašla i batalite ovaj broken piece of crap serijal koji pokušava da uradi sve a ne radi ništa kako treba. Ionako se radnja dešava u Tokiju. Taman da vas usput mine želja za Mafijom 2.

Jesi igrao Yakuza 1 i 2 deo?

Keca ne, dvojku da. Doduše, nadam se da sada neće napraviti razmak od skoro 2 godine između japanskog izdanja i izdanja za druge regije, na to sam zaboravio...:lupko:

Dobar je i 1 i 2 deo oba sam presao🙂
Mada igrica nije imala neki marketing(reklamu) ali je dobra!
Drugi deo je na dl disku🙂

Ako GTA5 bude PS3 only igra to će tu igru učiniti boljom, ali Playstation platforma neće imati neke značajne koristi...

Keca ne, dvojku da. Doduše, nadam se da sada neće napraviti razmak od skoro 2 godine između japanskog izdanja i izdanja za druge regije, na to sam zaboravio...:lupko:

Pa nevidim problem u tome sto se tice japanskih verzija 🙂
Zato i postoji playasia😀

Ako GTA5 bude PS3 only igra to će tu igru učiniti boljom, ali Playstation platforma neće imati neke značajne koristi...

Nemora da znaci da ce igrica biti bolja ako bude exluziva!
I HAZE je exluziva pa je bunar😀
Eto i ja da kazem nesto bezobrazno u vezi ps3 igrica😀

Filipenko sto lozis sa Yakuzom kad je to japanska verzija 🙂

BTW nema sanse da je novi GTA ekskluziva ali postoji neka ekskluziva za PS3 od Rockstara u izradi.. (navodno)

Poslednja izmena:
Neverujem da ce gta5 biti ps3 exluziva.
Nije ta igra nesto posebno da bi bila exluziva,mada isto tako sumnjam da ce izaci 2009 kako se najvljuje🙂
Moguce je da ce biti i resistance3🙂

Samo ovo neće biti GTA V, već neka vrsta Vice City/San Andreas-a za GTA IV. Engin već imaju, sa tehničkih aspekata verovatno ništa neće menjati. Samo treba da zapakuju novi grad, a za to je valjda dovoljno godinu i po dana...

Samo ovo neće biti GTA V, već neka vrsta Vice City/San Andreas-a za GTA IV. Engin već imaju, sa tehničkih aspekata verovatno ništa neće menjati. Samo treba da zapakuju novi grad, a za to je valjda dovoljno godinu i po dana...

Oces da kazes da u vec poceli da rade na gta5?
Mislim kazes godinu ipo dana!

Oces da kazes da u vec poceli da rade na gta5?
Mislim kazes godinu ipo dana!

Pa ako je GTA IV završen u aprili 2008., do decembra 2009. ima taman godinu i po dana. Taman da se tu doda mesec dana lufta koji su posvetili DLC-u za kutiju i portovanju četvorke na PC, mada je verovatno za ove posliće angažovan minoran deo razvojnog tima...

Hmmm a ja mislio da ce ovo biti jedan jedini gta next gen🙂

Nazad
Vrh Dno