Šta je novo?

Gta San Andreas jos malo...

u do ja*a! ja gledam bre svuda ima verzija za ps2 i ocu da se ubijem, valjda ce uskoro...

I treba kasnije - nek je dorade, a ne da bude bedan port...

San Andreas je izashao zvanichno danas za ps2, a za ostale platforme delay 6 meseci ;)

driver je napisao(la):
San Andreas je izashao zvanichno danas za ps2, a za ostale platforme delay 6 meseci ;)

kako bre danas? Pa ja ga imam vec dva dana :D za sony 2 naravno.

Primeti rech "zvanichno" :)

Ma uzo sam sonija, boli me za PC verziju :D

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Primeti rech "zvanichno" :)

Ma uzo sam sonija, boli me za PC verziju :D

Pametan potez! I onako igre za PC izlaze sa po par meseci zakasnjenja ,zahtevnost postaje nesnosna. Eve im ga na sto cu da kupim
graficku od 400 eura i CPU od 5 ghz da bih mogao normalno da igram neku glupu WWII pucachinu.Kupujem i ja sony2 definitvno . Kupim volan analogne joystike ubodem Altec 251 i da me vidi Bog :smoke: Eh al.. Half Life 2.... sta snjim ? :S:

Pa cekajte, da li San Andeas izlazi 29 oktobra ili tek 2005 godine???

pa tek 2005 izlazi za pc i to je to.

San Andreas izlazi za 6 meseci za ostale, sony iskeshirao :)

driver je napisao(la):
San Andreas izlazi za 6 meseci za ostale, sony iskeshirao :)

Na AT-u pishe da Offical Release je 29 Oktobra 2004. Ostaje nam samo da cekamo :S:

Official release za PS2.

Pa pogledajte malo pres konferencije...Na poslednjem E3, CEO sonyja je rekao da je GTA:SA njihov ekskluzivan naslov, i da ce za ostale platforme delay biti 6 meseci...Zar treba da ponovim 3 puta istu stvar u jednom threadu :) GTA:SA je sonijeva ekskluziva...Prodajte grafichke i kupite sonija ;)

driver je napisao(la):
GTA:SA je sonijeva ekskluziva...Prodajte grafichke i kupite sonija ;)

Pa kad ga obrnete,prodajte sony kupujte graficke jer taman tad stize HalfLife2 i S.T.A.L.K.E.R! :p :D

Prichaju ljudi da SanAndreas poprilicno trza na PS2 + ima nekih problema sa iscrtavanjem textura...

Milan82bh je napisao(la):
Pa kad ga obrnete,prodajte sony kupujte graficke jer taman tad stize HalfLife2 i S.T.A.L.K.E.R! :p :D

Pa nije ti to PC da jednu igru igrash 3 dana i to ako se chekala bar 3 godine :D:D:D

Sutra cu da ga probam bash, mada me ne intersuje, ali imam DVD za dzabe :)

driver je napisao(la):
Pa nije ti to PC da jednu igru igrash 3 dana i to ako se chekala bar 3 godine :D:D:D

Da znas....
Zeldu na GC prelazim vec 16. put i...nikako da mi dosadi! :D

driver je napisao(la):
Sutra cu da ga probam bash, mada me ne intersuje, ali imam DVD za dzabe :)
That's the spirit! :d
Tako sam i ja razmishljao u zlatno doba CD klubova... :D :(

Nazad
Vrh Dno