Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

CORE 283 je napisao(la):
u vice city ju je bilo na escape da odmah ponovis misiju ako ne uspes iz prve. jel moze i u san andreasu ili ja jos nisam izvalio ??? bas je budjavo ako ne moze

Moze na esc ali odmah posto "pogines".

npetar je napisao(la):
Moze na esc ali odmah posto "pogines".

hm ja pritiskam ali nema nista ni odmah posto "pogines" dok traje ono mission failed, samo ima resume da te vrati u igricu start new game i nista drugo ??? i one ostale standardne opcije. mora li stalno na load ?

marex je napisao(la):
Eh i ja sam tako uradio i to mi radi,ali nism bas najbolje skontao sta treba da se radi sa onom verzijom 2.0
izasla juce verzija 2.1 na istom sajtu

evo domogao se i ja konacno ove hit igrice.
da i moji prvi utisci su bili daj koji shit(zbog kamere i jos par stvari)
a sad krenem da sacuvam igru i tako pola sata mi je trebalo jer uvek zavrsim u hospital ili u police station
luda igrica nema sta!!!

c3 je napisao(la):
luda igrica nema sta!!!
Slazem se.Prvi deo nisam igrao tj.igrao sam nesto malo jer mi se nije svideo ali zato SA otkida.Ne mogu da se odvojim od kompa.
Poz!

Dorry je napisao(la):
Evo nam i requirements-a:

Gta San Andreas PC System Requirements

Minimum:
1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon Processor
256 MB of RAM
8 speed DVD-ROM Drive
3.6 GB of free Hard Disk space for a minimal install
64 MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce3" or better)
DirectX 9 compatible Stereo Sound Card
Keyboard
Mouse

Recommended:
Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP processor (or better)
384(+) MB of RAM
16 speed DVD-ROM drive
4.7 GB of free Hard Disk space for a full install
128(+) MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce4" or better)
DirectX 9 compatible Surround Sound Card
Game pad with twin axis analog controls (USB or Joystick Port)
Keyboard
Mouse

Samo da napomenem da SA ne radi na GeForce 4 Mx-u!!

Eeee, jebi ga, si siguran da ne radi na Ge Force 4 MX-u 440?

virke je napisao(la):
Slazem se.Prvi deo nisam igrao tj.igrao sam nesto malo jer mi se nije svideo ali zato SA otkida.Ne mogu da se odvojim od kompa.
Poz!

Ajde,malo pazite sta pricate...Prvi deo,GTA,je izasao pre 7-8 godina,i ni jedan drugi deo nije imao (skoro) nikakve veze sa prethodnim,svaki je bila prica za sebe...

Probajte ovaj fajl da zamenite sa fajlom u direktorijumu od igre
dobicete Maximised Draw Distance x10 ;)
Mnogo je dobro vide se zgrade i sa drugog ostrva.

http://gemini.redorchestragame.com/timecyc.rar

Problem je kod slabijih masina na brzim treba da radi normalno.
Kod mene radi OK, mada ume da koci igru kad izlazim iz npr picerja ili prodavnice stvari.

Mr.M
Chitaj malo postove radi na MX-u ;)

Yokozuna je napisao(la):
Probajte ovaj fajl da zamenite sa fajlom u direktorijumu od igre
dobicete Maximised Draw Distance x10 ;)
Mnogo je dobro vide se zgrade i sa drugog ostrva.

http://gemini.redorchestragame.com/timecyc.rar

Problem je kod slabijih masina na brzim treba da radi normalno.
Kod mene radi OK, mada ume da koci igru kad izlazim iz npr picerja ili prodavnice stvari.

Mr.M
Chitaj malo postove radi na MX-u ;)

Hvala, inace ko ce da cita tolke postove?!

Ima li jos nekih ideja sta uraditi kad se restartuje komp ili jednostavno zablokira igrica.
Imam nf2 5.10 driver i 5.6 katalist ali opet mi neradi kako valja :(
inace imam ati9600

Bilo receno oko toga ali je vec briseno. Jedino sto mogu da ti kazem je da postoji resenje.
Potrazi na Google, jer ovde "big brother" stalno brise poruke! :crash:

Poslednja izmena:
geokal je napisao(la):
Bilo receno oko toga ali je vec briseno. Jedino sto mogu da ti kazem je da postoji resenje.
Potrazi na Google, jer ovde "big brother" stalno brise poruke! :crash:
:wall: :wall: :wall:
pa nikako nemogu da nadjem poludecu -evo skinuo sam i neki novi fix i opet ista stvar -cak sam ostavi samo upaljenu igricu i posle pola sata stajanja restartovo mi see komp a nisam ni igrao :crash:

Poslednja izmena:
bugi je napisao(la):
Ima li jos nekih ideja sta uraditi kad se restartuje komp ili jednostavno zablokira igrica.
Imam nf2 5.10 driver i 5.6 katalist ali opet mi neradi kako valja :(
inace imam ati9600

Imao sam, takođe, 5.10. To sto ti se restaruje je do drivera za zvuk.

Instaliraj Nforce 6.14 (to sam ja uradio), nema veze sto je BETA, kod mene radi stabilno vec 2 nedelje. Ima i neki noviji ...

Posto Nvidiu boli uvce za podršku, dotične drivere možeš naći, između ostalog, na www.nvplanet.com

pozdrav!

meni je pomoglo ovo sa starijim drajverima, ali ja osim tih nevidljivih ljudi nisam imao drugih problema

Samo izbrisi drajvere za AC `97 iz control panela, znaci ne brises sve vec samo stikliraj da ti izbrise audio driver onda skines ovaj sto cu ti dati link. Drajveri noviji od 5.10 su za nforce 3 i 4, i na njima ti nece raditi lan a moguce i agp drajver. Skini ove ii uzivaj: ftp://210.51.181.211/pc/ac97/alc650/wdm_a373.exe

Poslednja izmena:
poskidao sam sve moguce sa ******
i ove sve kombinacije drajvera i sad sam malo napredovao
znaci za vreme igre zablokira na par sekundi i ponovo krene,e sad posle par takvih blokada ili se restartuje ili mi baci gresku \
http://img.photobucket.com/albums/v55/bugis/2.jpg

da nisam sad nesto drugo zaznuo u svoj toj guzvi :trust:

Poslednja izmena od urednika:
jel' zna neko gde treba da iskopiram svoj mp3 pa da mogu da ga slusam na user tracks radiju? probao sam u My Documents/GTA User Files/ User Tracks i kad pustim radio stanicu player user tracks idu i dalje samo reklame. ne znam gde bi moglo ovo da se stavi? :wall:

Poslednja izmena:
sale prdez je napisao(la):
jel' zna neko gde treba da iskopiram svoj mp3 pa da mogu da ga slusam na user tracks radiju? probao sam u My Documents/GTA User Files/ User Tracks i kad pustim radio stanicu player user tracks idu i dalje samo reklame. ne znam gde bi moglo ovo da se stavi? :wall:

Prestani da lupaš glavom od zid :), nego uradi sledeće :

Umesto mp3 fajlova ubaci shortcutove ka tim mp3 fajlovima u My Documents/GTA User Files/ User Tracks.

Tada radi.

Hmm, uskoro ce i MTA: SA da izadje... Nadam se da su ispravili bagove iz VC-a.

http://www.gtasanandreas.net/news/index.php

Nego ko je presao igru?

Ja sam na 50% i trenutno radim misije u kockarnici kod Rosenberga. Odusevio me je jetpack i padobran. Area 69 je isto strava...

Jel provalio neko da ustvari uopste ne mogu da naletim na neki motor a da nije pandurski!, cak ni parkiran.. a i kola.. nema vise onih besnih kola, nego samo neki kadilaci stari, i tako ta obicna kola.. ali dobro, mozda zato sto ne izbijam iz rep kraja.. ;)

Moze da se nadje motor u skorz levom delu grada, ne mislim na onaj otkljucan vec na onaj sto je osecnen plavom bojom. Nasao sam par harlija, trkackih, i par komada koji su isti kao policajski ispred nekog kafica.

evo da javnem
nadam se da sam uspeo-e prvo sam pobeleo ali nema veze :smoke:
pustio sam jedno sat vremena igricu a nisam igrao i nije se restartovala :eyebrows:
zahvaljujem svima na pomoci i strpljenju :D (ako sta nebude radilo smaracu vas ponovo )

hmmm e da e posle tih sat vremena u mestu i posle niz hapsenja vozio sam neki motor ali otkud on neznam,takodje su se bila pojavila par sportskih kola

Gr@sSh0pp3R je napisao(la):
Ne moze...Jer u CJ-ovom mozgu je ugradjen cip tako da policija stalno zna gde si.

Ne, bez zezanja, par puta sam uspeo da se sakrijem peske i da oni prestanu da me jure ali kada sam u kolima nema sanse da im pobegnem, znaci odem im daleko i taman mislim da sam im pobegao, kad' cujem sirenu..... i to tako sa jednom zvezdicom....

jesam li ja jedini koji ne moze da resetuje misiju ili da je ponovi ?

Vrh Dno