Šta je novo?

Gta.... kakva hipokrizija

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Citiram sajt exxtreme3d:
HILARY CLINTON "BACILA OKO" NA GTA

Hilary Clinton je izjavila da će se slučaj u vezi eksplicitnih seksualnih scena u modu za GTA: SA, tzv. Hot Coffee slučaj, izneti pred FTA (Federal Trade Commission). Clintonova planira da se osloni na FTA da detaljnije istraži ovaj slučaj ne bi li se otkrilo ko je direktno odgovoran za pravljenje i distribuciju moda u kome je moguće otključati sex mini igru.

Pazi ovo. U igri u nije problem to što je cilj da pogaziš što više ljudi,da napraviš što više masakra, ali je problem to što ima malo sirotinjske zabave. Stvarno sam
Srbenda jer to ne mogu da razumem.

Hm, verovatno je igrala GTA:SA, uspela da otkljuca mini sex igru i......ostala nezadovoljena.

da ,kako je ona saznala za to ,Hillari CLinton ,GTA Modder

Ma gluposti... Ne vidim poentu, kao da su resili sve druge probleme pa im smo jos to ostalo.

Као што рекоше момци из "Starbreeze Studios" у Commentary моду игре "The Chronicles Of Riddick"... У Америци је сасвим у реду да клинац види како се у игрици сече глава, руке, ноге, ломе кости, пале лешеви. Али забога мали НЕ СМЕ да види ни један интимни део тела, не дај Боже неку секс-сцену. То ће га пореметити до краја живота! ******.
Политички је сасвим логично зашто то раде. Навикне се на насиље од малих ногу, и онда неће протествовати против ратова, неће се згражавати на криминал. С друге стране, забраном експлицитних сцена смањују се нежељене трудноће које оптерећују порески систем. Фирма, а не нација је то!

Poslednja izmena:
ali koga ce da tuze kad rockstar nije kriv sto su neki hackeri izbacili taj mod

Pa Rocerstar je napisao kod za to ali nije ubacio u igru

Jer zaista ima neceg explicitnog u njemu ili je onako nesto bezveze? Ajde neka kaze neko ko je probao.

Eksplicitne scene seksa su grozna stvar za deciju psihu :d :d

Sto rece neko:"U Americi mozes da ides u rat sa 18 godina,ali tek sa napunjenih 21 mozes da loces alkohol".Pa vi vidite sta je opasnije.

Ma da prostite seru i oni. Ono glavno sto treba da se vidi, ne vidi se, samo pokreti lice na sex. Ocete screenshot? 😀

Trebala je pitati Celzi, mozda se njoj svidja, a tek muzu 😀

My 2 cents:

Da izvinete, al ovo je cisto sr.... (ne thread, vec doticna vest).

Cini mi se da je u pitanju poznati princip: nekom padne rejting ( iliti popularnost ) i onda se ubijaju da ga na razlicite nacine povrate... a ubedljivo najlaksi nacin je da se napravi neki skandal gde ga nema (prozivke po novinama, pojava amaterskih "dokumentaraca" itd. )... ovo vrlo lici na domacu turbo-folk scenu. U-Zas!

Mislim... ko bese ta Hillary??? Svojevremeno prva dama Amerike... a danas? Polu-propali ( polu-razvedeni? ) politicar...

I tako da bi jadna Hili iskocila iz sivila proseka i da ne bi pala u medijski "oblivion" ( zaborav ), osipa paljbu po onome cega se prvo dohvatila, naravno, konsultujuci silne experte iz ovih ili onih oblasti koji su eto ukazali na neverovatan problem danasnjeg drustva. I? Posto nece da bude prosecna, osipa paljbu po video igri, jer, eto, u istoj ima sexa... a to sto u toj igri analiziras unutrasnjost lobanje bejzbol palicom je u redu, ali ako se vidi virtuelna butka, onda je to globalni problem...

Zabole nju uvo za to, medju nama receno, vec je namirisala nacin da se eto malo vrti po novinama i medijima... dignes malo frke, podigne se prasina i donese se neka glupa odluka gde se nesto zabrani i to je to. Bombe i dalje padaju, siromasni i dalje gladuju, klinci se pusketinama rokaju po osnovnim i srednjim skolama, a krek i dalje mozete nabaviti na obliznjem cosku, ali eto... nema vise sexa u GTA... moderan krstas, nema sta. E to se zove medijski hype 😉

Lepo rece 3MaJ... degenerativna nacija pod okriljem "firme"...

topuz je napisao(la):
Ma da prostite seru i oni. Ono glavno sto treba da se vidi, ne vidi se, samo pokreti lice na sex. Ocete screenshot? 😀

Moze, ali samo za starije od 18 godina 😀

Jel ima takvih ovde? 😀

Ma setila se ona starih dana, *****nja po kraju (white house) pa je to mnogo pogodilo..

STORM je napisao(la):
Ma setila se ona starih dana, *****nja po kraju (white house) pa je to mnogo pogodilo..
Imas jednu zvezdicu vise :d

Mozda je mislio na "SMARAnja" umesto onog bezobraznog na sta si ti pomislio... evo vec sam se cenzurisao 😉

Evo ja imam vise od 18, dajte mi screenshot na PM 🙂

Ja danas napunih 18 dajte da vidim 🙂

Ljudi, ako neki od moderatora proceni da je ovo neprimeren sadrzaj za forum, ocekujem da stanete iza mene posto ste sami trazili. Mada, kako cete videti ovo uopste nije sex mislim da nema razloga za brigu. Ma, neka ide zivot, evo!

Prilozi

• Snap9.webp
    Snap9.webp
    81 KB · Pregleda: 350,950
Ma da bar lepo radis pos'o, nego ti je bre i Denise dala zvezdicu. :d

VRH mod....!!! 😀 😀
Moram da overim.. A ova raspala Hilari bi mogla da uradi nesto povodom zakona da prangiju mozes da kupis u Pekari.. :d :eyebrows:

topuz je napisao(la):
Ljudi, ako neki od moderatora proceni da je ovo neprimeren sadrzaj za forum, ocekujem da stanete iza mene posto ste sami trazili. Mada, kako cete videti ovo uopste nije sex mislim da nema razloga za brigu. Ma, neka ide zivot, evo!

I cela frka je izbila oko ova dva coveculjka od plastelina? Da ne znam da se vodi crnac ne bih ni znao ko je tu musko...

filipenko je napisao(la):
I cela frka je izbila oko ova dva coveculjka od plastelina? Da ne znam da se vodi crnac ne bih ni znao ko je tu musko...

Pa to i ja kazem. Ovo je neki zeciji sex, 3000rpm, znas kako sam se cepao od smeha kad sam prvi put probao. 😀 A i ono sot treba da se vidi, ne vidi se.

topuz je napisao(la):

Momak joj isteže nogu jer je uvatio grč, a za ono valjda treba da spusti pantalone osim ako nije Ron Jeremy.

ti ne znas da je svaki crnac kao ron jeremy 🙂

zaista je smesno dizati frku oko ovog...

Nazad
Vrh Dno