Šta je novo?

Gta IV

evo i ja ga igram na PS3 duzi period i nisam imao nikakvih problema sa doticnim zakucavanjem...

LOOL... Znači moderator mi ladno obrisao post u kome sam pitao vlasnike XBOX-a da li imaju problema sa zakucavanjem?
Na stranim forumima se vlasnici XBOX-a čude, jer oni nemaju problema sa GTA IV i te tvrdnje, o zakucavanju na obe konzole, su im više nego čudne.

Sta ko ima da se cudi, sam rockstar je priznao da je igra nestabilna:

Rockstar Games reported that both Xbox 360 and PS3 version of Grand Theft Auto IV may crash. For PS3 crashes primarily on the early 60GB model; for Xbox 360 crashes occur on all the models. If the PS3 version does crash, simply reinstall the game to fix the problem.

Licno nisam imao problema, ali izgleda da ga mnogi imaju cim su izdali ovakvo zvanicno saopstenje.

Presao sam 20% na PS3 i igra mi nije zastucala a kamoli nesto drugo. No nisam ovde zbog toga, nego zbog necega drugaoga. Ne mogu da verujem da u igri nema teretana da moze da se budzi stamina i health?! Koliko se secam toga je bilo u trojci. Ili je jos uvek nisam otkrio. Lik je bash ranjiv. Bogotovo kad stvar dodje do heklera. :)

Teretana je bila samo u San Andreasu jer si tamo imao skilove koje si mogao da budzis. GTAIV to nema...

Pa jel ima nešto što se može na glavnom liku "poboljšati"?

Ili je ono kao, nije Niko PC da se budži, to je što je. :D

Nema budzenja, al bice ga sigurno u nastavcima posto moraju necim da osveze igru koja ce imati isti engine kao 4. To su radili i sa gta3 i namlatili su se kinte, pa sto da izmisljaju toplu vodu.

Ne lazi da nema :S: . Ne mogu da verujem. Nemogu da predjem misiju kod Elizabete kada treba da joj vratim gudrovinu. Posalju tonu pandura a heroj je krejnje.

Ha,ha, to je dobro napucavanje. Uzmi patriota da te ceka ispred vrata od one bolnice pa teraj do P&S na farbanje kola.

@bojanb

U svakom slucaju ce te chekati ispred ulaza, kroz koji si i ushao jedno vozilo. Chim se pojave murkani, nema prepucavanja, nego samo trchi a ko te pogodi, pogodi. Uletish u taj pickup vozi pravo,levo pa levo opet na kruzhno skretanje ka mostu. Nikako da ti zadnja bude desno skretanje inace picish pravo u pristanishte i nema gde da se pobegne. Znaci misija ti je cist jurish, cim uzmesh drogu samo trchish do kola, nikog ne pucas jer ce murkani konstantno da se respawn-uju...a murkane ces lako izbeci.

Poslednja izmena:
Jel zna neko jeli stizao GTA4 u Crnoj Gori ako jes dje onda?
Pozdrav

Hvala, presao sam to na cistu bezaniju. Nego to nije moj stil :). Se u svemu posle sam presao desetak misija, ova je ubedljivo najteza.

@bojanb

U svakom slucaju ce te chekati ispred ulaza, kroz koji si i ushao jedno vozilo. Chim se pojave murkani, nema prepucavanja, nego samo trchi a ko te pogodi, pogodi. Uletish u taj pickup vozi pravo,levo pa levo opet na kruzhno skretanje ka mostu. Nikako da ti zadnja bude desno skretanje inace picish pravo u pristanishte i nema gde da se pobegne. Znaci misija ti je cist jurish, cim uzmesh drogu samo trchish do kola, nikog ne pucas jer ce murkani konstantno da se respawn-uju...a murkane ces lako izbeci.

Upravo sam to preshao :)
I prvi put sam skrenuo desno i zaglavio se...

:exploder:I ja sam napokon juce uzeo GTA igra sam ga do tri ujutro.Strasna igra.

Ma igra je neverovatno zarazna...

Da li neko ko igra na SDTV-u moze da slika ili snima GTA IV cisto da uporedim 480p i 720p. Da li je igranje na 29" CRT monitoru podnosljivo i kakva je grafika? :trust:

GTA IV Brings in $500 in First Week

An article over at NY Times says that Take-Two Interactive plans to make an announcement later today that Rockstar's GTA IV racked up first-week sales of an impressive $500 million. Word is, some 6 million copies were sold and 3.6 million of those on launch day. :zgran:

Ako, bas mi je drago za takvu igru sto se toliko prodala, i jos ce vise, ovo je tek prva nedelja...

A josh drazhe je sto su potukli rekord Halo-a 3 u prvih 24 sata prodaje;

Halo 3 - 170 miliona
GTA 4 - 310 miliona

Ovo će samo naterati i ostale timove da izbace što kvalitetnije naslove za konzole :p Auu koja zarada za tako malo vremena. Svaka čast!

Možda čudno pitanje, ali ajde: Brat mi reče da je za neku radio stanicu Ruslana DJ - jel to tačno ili me on zeza (ako jeste -10 za igru odma :D)?
Inače obožavam soundtrack GTA serijala, stvarno je R* uvek uspevao da napravi najbolji mix svih muzičkih žanrova.

Jeste ubili Playboy x-a ili Dwane-a?
Da li se menja i koliko tok igre sa ovom odlukom...
Kod mene je X stradao,is3povan mi mnogo :)

Playboy-a, naravno! On je uzeo Dwaynu sve što je ovaj stekao ranije dok je bio jailbird...

Nazad
Vrh Dno