Šta je novo?

Gta IV

Nesto malo preko 200e kosta 20" monitor sa DVI, mnogo bolje nego bilo koji SD TV.

Da, mislim da je tako. Nek neko proba pa nek javlja dal sam u pravu. Mislim da sam to procitao na neogafu.

Da, mislim da je tako. Nek neko proba pa nek javlja dal sam u pravu. Mislim da sam to procitao na neogafu.

Na koju foru to :zgran:. Kakve veze ima sa igrom sta ti koristis kao izlazni uredjaj.
Pa jel znaju ljudi u Rockstaru koliko ljudi koristi LCD monitore za igranje PS3-ke.
Mislim da je to neka gadna *******cija...

Cekaj, u profilu stoji da imas 206BW, pa sto jednostavno ne probas ;).

Poslednja izmena:
Ma kakav HDTV, ja ga picim na CRT-u i radi... Kupujem LCD vec 2 meseca... :d

Dakle ps3 verzija radi najnormalnije na crt-u? Ok, dakle losu sam informaciju procitao, sorry.

Pa te igre mogu samo da se upscale-uju u 1080p...a ni jedna ni druga ne rade cak ni u 720 :)

Poslednja izmena:
Istorija se ponavlja........

Ja sam se razocarao u GTA prvenstveno zato sto je igra mutna do jaja, i zaista steti ocima. Treba da sedim 5 metara od monitora da bi slika bila ostrija......mislim stvarno........!

Plus, opet x360 verzija izgleda bolje u smislu da je ostrija tj radi u 720p (ps3 u 640p).

Kad R* nije uspeo da je napravi kako treba, i da bude barem rame uz rame sa x360, onda stvarno ne znam ko ce!

Inace ne pisem ovakve postove, ali to sto skoro svaka ps3 igra bude barem na neki nacin osakacena, pocinje polako da nervira....

Ako nekoga zanima o cemu pricam moze da pogleda video comparison u HD na linku ispod, i stavite pauzu kad dodje do 1:40.

http://www.gametrailers.com/player/33469.html?type=flv

82323059jg1.jpg

75173116xc5.jpg

Poslednja izmena:
Čekaj, tebi je desna slika lepša:)?

Istorija se ponavlja........

Ja sam se razocarao u GTA prvenstveno zato sto je igra mutna do jaja, i zaista steti ocima. Treba da sedim 5 metara od monitora da bi slika bila ostrija......mislim stvarno........!

Plus, opet x360 verzija izgleda bolje u smislu da je ostrija tj radi u 720p (ps3 u 640p).

Kad R* nije uspeo da je napravi kako treba, i da bude barem rame uz rame sa x360, onda stvarno ne znam ko ce!

Inace ne pisem ovakve postove, ali to sto skoro svaka ps3 igra bude barem na neki nacin osakacena, pocinje polako da nervira....

Ako nekoga zanima o cemu pricam moze da pogleda video comparison u HD na linku ispod, i stavite pauzu kad dodje do 1:40.

http://www.gametrailers.com/player/33469.html?type=flv
Moram reći da je zaista mutno na PS3, a slična situacija je i sa GHIII gde mi se učinilo da je slika jasnija na PC-u nego na PS3-u. to je jedna velika zamerka, nedopustivo da na duplo boljem harveru igrica izgleda lošije (u odnosu na Xbox 360).
Malo mi je verovatno da postoji neki hardverski problem, propust zbog čega bi se to dogodilo, pa mi je i sumnjivo. Da nije Microsoft platio da R* malo zamuti na PS3?

:whip:

Pa za multiplatform igre je xbox od pocetka bio glavna platforma za razvoj, to tek sad moze da se menja sa vise prodatih playstation-a...

Čekaj, tebi je desna slika lepša:)?

Da li je lepsa ili ne, ne znam! Ali se sa sigurnoscu moze reci da je ostrija.

I jos nesto, oci su me ubijale posle par sati igranja..........mnogo je mutno. Dosta ljudi se pozalilo na to.

Kad je zena primetila da je mutno, i to cim sam butovao igru........................onda sam znao da zaista jeste mutljag!

Poslednja izmena:
Da se ne lazhemo i na 360 je mutna slika, to je prvo sto sam primetio. Mada to vazhi uglavnom za vozhnju kroz grad preko dana. Sve scene u unutrashnjim prostorijama itd imaju kristalne teksture i boje. Ne znam za ostale ali ja sam mora dosta da pomeram one display settings u igri (brightness,contrast) da bih dobio zadovoljavajucu sliku. Prvi put kad sam upalio...wow dojaja izgleda ali nije kao slike sa sajtova....onda sam shvatio da je default premrachan i bezbojan.

Cekaj, najozbiljnije, tebi je desna slika lepsa od leve?
Tacno se vidi razlika u HDR-u na levoj i desnoj slici...u korist PS-a 3...
Mada, opet, razlike su neprimetne...

Poslednja izmena:
Cekaj, najozbiljnije, tebi je desna slika lepsa od leve?
Tacno se vidi razlika u HDR-u na levoj i desnoj slici...u korist PS-a 3...
Mada, opet, razlike su neprimetne...

Ja bi se odrekao dosta toga, u korist ostrine i da mi oci ne budu ko u vampira posla par sati igranja. To je samo moje misljenje.

Secam se da je Uncharted izgledao veoma ostro. Takodje, Oblivion. Jeste da izgleda bolje od 360 verzije, ali zato u ps3 verziji nema AA, i to mi uopste nije smetalo, jer je bila dosta ostrija.

Poslednja izmena:
Zavisi od ukusa.
Neki vole bloom, HDR i sve to, dok neki vole da igra izgleda ostro, bez tih silnih filtera koji zamucuju sliku...

Hmm... Na PS3 je mozda mutnija ali mi se vise svidja... Ali ko da je bitno. Cisto sumnjam da cu ja nesto da izgubim sa X360 verzijom.... Ne vidim cemu uopste rasprava o tome. Ljudi, bitno je da imamo odlicnu igru, koja god da je konzola, zar ne? cheers

U igri, pod opcijom display, treba da bude jos jedna opcija "flicker filter" kazu da kada se ugasi, slika postaje mnogo cistija.........

Moze li neko ko ima ps3 i GTA da proba ovo pa da nam javi, posto trenutno nemam GTA kod sebe, na pozajmici je!

hvala

EDIT: Opcija je dostupna samo onima koji koriste SD tv!

Poslednja izmena:
Zato ce na pc-u biti grafiika najbolja!!

Ovo zaista izgleda mutno na PS3... a lozite me da igra kosta 7000 din?! Da li su bre oni normalni, 90 eura covece!? :trust:

Vrh Dno