Šta je novo?

Grundig t51-440

Učlanjen(a)
24.12.2009
Poena
169
Poz svim na forumu i hvala unapred na pomoci (ako je bude:).
Moj problem je sledeci: Kad sam imao 5god igrao sam segu na mom starom crt tv-u i posle 13god odlucim da oprobam opet ali tv je stajao odlozen jako dugo jer je navodno pokvaren. Danas odlucim da ga pogledam, otvorim ga i vidim da su neki kablovi i zice iskopcane i da je tv risiver izvadjen i neki pinovi iskrivljeni, ispravim to i nabodem ga nazad. Cale kaze da ga je pre 5god nosio u servis i da su rekli da je crkao ekran i pritom sve u njemu razrovarili, sad upalim ga i sve radi perfektno citav dan sem jedne male sitne stvarcice... slika je zelena. Prikazuje on i druge boje ali zelena dominira, ja kao apsolutna neznalica nadjem na netu da je otisao mesac boja ili tako nesto?
Sad ako neko moze da mi pomogne bilo bi super znam ja da taj tv ne vredi ni 1000 dingera, ali komentare tipa "tebra baci to vnugo i uzmi samsung o' sto inci u tride na soni trojku" necu puno ceniti jer sam veoma vezan za ovaj tv i sve bih dao da ponovo na njemu zaigram segu md2 STREETS OF RAGE F*** YEA

ovo je tv

Prilozi

• 8907909789-tv+Grunding+t51+440+1.jpg
    8907909789-tv+Grunding+t51+440+1.jpg
    19 KB · Pregleda: 205
Ako ne moze niko direktno da mi pomogne bilo bi jako korisno kad bi mi rekli ko se na forumu bavi tv opremom ili ako znate u zrenjaninu dobrog tv majstora kome mogu da poverim tv. Kao sto sam naglasio tv mi je jako vazan i ovde se vise radi o restauraciji nego o obicnom servisiranju

Ja sam se bavio servisiranjem,dok je bilo vredno.
Ustedi sebi i majstoru zivaca,batali posao.NE vredi ulaganja!
Ima polovnih televizora za tepsiju bureka

poz.

Ja sam se bavio servisiranjem,dok je bilo vredno.
Ustedi sebi i majstoru zivaca,batali posao.NE vredi ulaganja!
Ima polovnih televizora za tepsiju bureka

poz.

hvala na predlogu burek bi mi dobro dosao :). Nego da opet naglasim i ovog puta cu biti malo specificniji, pare ne igraju nikakvu ulogu, ako treba puci cu 100e na njega i vise, za mene je neprocenjiv.

Vrh Dno