MI6 Agent je napisao(la):
Samo sam se nasmejao na ove komentare jer sam odmah povezao sa USA gde su sve oglasene cene bez poreza. E sada ova prica vodi u dva pravca. Jedan je da se ne zalite mnogo kad vidite cene u USA jer ih treba uvecati za porez, koji doduse nije tako veliki kao u evropi. Drugi pravac je vezan za marketing. Koliko samo navlakusa mozete ovde videti to je strasno. Npr. oglase super stan veoma povoljno a onda kad pozovete kazu zao nam je nema taj vise ali ima drugi. Ili kupujete preko neta CD po super ceni a tamo negde sitno stoji da je to u stvari uputstvo za doticni program. I opet, pored svega navedenog, sve super funkcionise. Samo se treba navici. 🙂
Nemam ništa protiv tvog mišljenja .....hmmmm.....samo me zanima tvoj komentar.....zamisli da si u ulozi prodavca!!!! ...i ti tako uradiš kao i svi ......cene su bez PDV-a...itd. Ja dolazim kao kupac i plaćam punu cenu tvoje robe i na izlazu ti kažem: Pola tih novčanica koje sam ti dao, ako malo bolje pogledaš videćeš da su falsifikati!!!!!!!!!!!!
I sad ti meni reci??? misliš da je normalno da falširamo jedni druge za novčanice,cene,proizvode i ko zna šta još?????? Ja ipak mislim da treba da bude ono
😀obar dan,video sam u vašem cenovniku taj i taj proizvod,kolika je cena i kakva je garancija........onako vam je kako piše u cenovniku....izvolite račun,doviđenja i prijatno.....ipak sam pre za ovu varijantu ako je ikako moguće bilo gde u svetu.....malo mi glupo da odem u radnju sa 100€ i kazem dajte mi ovaj procesor od 100€.....a on kaze da,da ali to je cena bez PDV-a.....ma daj molim te.....evo imam i ja radnju
😀 😀 😀 i taj procesor je 50€ ali nisam se ja ugradio,nisam uračunao prevoz,PDV,i 200 din čast za tipa koji mi je sve to dovezao na adresu........to te košta 125€......van svake pameti!!!!!!
Audi 8,nov!!! 1000€........ali bez motora:d :d :d
😡 😡 :mad
P.S. Kupi od mene ovaj Audi pa se navikavaj do mile volje!!!