Da moguće. Međutim,za sat vremena mi je preveo 200 strana teksta srednjovekovne istorijske fikcije i to odlično.Ako na pitanje da li je Elon Mask megalomanijak odgovori potvrdno ja joj verujem.
Jel znaš do kada traje probni period? Ili je ovo besplatno na neodređeno vreme?
Ne znam. Mislim da je ovo do daljnjeg.Jel znaš do kada traje probni period? Ili je ovo besplatno na neodređeno vreme?
Mnogo je manje cenzurisan od ostalih AI modela. Meni je to ključni momenat zašto sve više prelazim na njega.Grok 3 ima za 30usd mjesečno. Besplatni je ok, ali činjenica je da mu duh srpskog jezika predstavlja manu. Čini mi se da Claude 3.7 Sonet i gpt o1 najbolje stoje po pitanju srpskog jezika. Tako da po meni ne vrijedi ga plaćati, jer su i gpt i Claude Sonet jeftiniji a ne zaostaju za njim ni u čemu, plus bolje pričaju srpski.
Što reče kolega iznad, Grok 3 zna da luduje, a što se tiče programiranja, probaj Claude 3.7 Sonet, on je meni ostavio najbolji utisak po pitanju kodiranja.Mnogo je manje cenzurisan od ostalih AI modela. Meni je to ključni momenat zašto sve više prelazim na njega.
Plus kodira kao lud![]()
Mobilna piše da će uskoro, već je na Google Play, ali još nedostupna za instalaciju.Pogledajte prilog 483388
Stigla je i Standalone App
Kod mene je već Grok uveliko dostupan za Preuzimanje na PlaystoreŠto reče kolega iznad, Grok 3 zna da luduje, a što se tiče programiranja, probaj Claude 3.7 Sonet, on je meni ostavio najbolji utisak po pitanju kodiranja.
Mobilna piše da će uskoro, već je na Google Play, ali još nedostupna za instalaciju.
Naravno, sve zavisi ko za šta ih koristi. Ali Svaki od Chat-GPT, Cloude, Grok, DeepSeek ima svojih prednosti. Meni je jedino bledunjav Gemini od Googla. On mi se nekako ni po čemu ne ističe, osim što na mobilnom možeš da pričaš sa njim glasovno, doduše samo na engleskom.
Meni i dalje stoji da samo mogu da se registrujem i čekam da izađe. Da nisi u nekoj EU državi, stvarno ne znam šta bi moglo biti. Nije to toliko ni bitno, ionako se sa njim samo zezam.Kod mene je već Grok uveliko dostupan za Preuzimanje na Playstore
Meni je Claude to radio, i onaj Googlov AI Studio (mozda je to Gemini, nisam siguran vise)ja sam preko Groka u pythonu napravio 6 programa za potrebe mojeg poslovanja i olaksao sebi posao za 50-70% sigurno
neverovatno kako sve radi na osnovu samoga tekstualnog inputa i zelje korisnika za softverom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari