ne bih voleo da izadje jer nikada ne bi mogao da parira originalu.
"Ne bih voleo da nadjem novu devojku jer ne bi mogla da parira onoj maloj iz IV-2".![]()
Ja pre neki dan skidoh demo sa njihovog sajta (54MB... how refreshing, danas u vreme demoa od 1+ GB), malo da se poigram... 'oce da pukne, izgleda da se ne slaze bas ponajbolje sa XP-om... ili mu je pak prebrz procesor (ima i toga! :d).
Posto je ova igra dosta hvaljena, a i jedna je od najbolje ocenjenih igara svih vremena...evo mozda korisnog linka. Nisam jos uvek probao.
Koja bi bila svrha toga?eh kako bi bilo dobro kad bi napravili rimejk kao sto su uradili sa monkey islandom
Koja bi bila svrha toga?
Meh, jedino ima smisla zbog kompatibilnosti i veće rezolucije, mada bi i to moglo da se reši GOG izdanjem, recimo. Grafika je super i mislim da bi bilo kakvom modernizacijom izgubila na šmeku. U svakom slučaju, moguća poboljšanja su sve sitnice, bolje da LucasArts usmeri resurse na nešto bolje - novu avanturu ili rimejk avantura koje su koristile "glagolski sistem" ili onih koje nisu imale glasove (kakav je bio prvi Monkey Island). Tačnije, mislim na prvog avanturističkog Indijanu Džonsa. A može i Maniac Mansion. Što se tiče novih klinaca, mislim da će svako ko se zainteresuje za avanture vrlo brzo čuti za Grima... Tako je bilo i sa mnomista koja i za monkey island seriju.. utegnuta grafika i kompatibilnost, widescreen rezolucija i eventualno da novi klinci malo cuju za nju i prihvate da je igraju i uzivaju u sjajnoj prichi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari