Šta je novo?

GRID Autosport

[YOUTUBE]tSbWS4BHDc8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Sg-KHS-T_SE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]a96iAxAN3w8[/YOUTUBE]

Prvi klip kao da je neko nalepio modernu grafiku na Ridge Racer sa PSX. Drugi pokazuje gomilu losih efekata koji maskiraju nepostojeci fizicki model. Treci kao prvi, samo sto uzor kao da potice sa Sege Mege.

Moglo bi da prodje da nije pet stravicno boljih igara u zanru koje treba da izadju. Ima bar jos deset boljih voznji, ali pet cine ovaj GRID redundantnim.

Prso Grid nacisto.. tj CM

Pa valjda 27. izlazi.. Ja cu probati u svakom slucaju mada mislim da ce sto se fizike tice biti isti kao dvojka, dodace neke nove staze i sadrzaje i to je to.

Dvojka je bila sjajna, ali jos je nedostajala kamera iz kokpita.

Kao arkada mozda je bila ok ali je Grid 1 mnogo bolji ;)

[YOUTUBE]OdZuud3XnSg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]ou1CqKtwWlw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]jHE7BotywSM[/YOUTUBE]

Daj link na pm, ja ne mogu da nadjem.

Ladno :d vidim ima i rld

Aj ko proba (a da je fan Grid 1) neka napise sta misli, mrzi me da se cimam bezveze.

Poslednja izmena:
Aaa Grid Autosport... Ja kucao Grid 3 i nije ni cudo sto nisam nasao.

Ja ga skidam pa vam javljam da li mi je bolji od prethodnog ili ne...

Gde naci HighRes Texture Pack i kako ubaciti ? Moze na PM.

Moze i meni pm sa tim :)

Nema razlike. Iam u 2%. Ocito neka greška.

Evo instalira se. LEts see whats what.

Poslednja izmena:
Ma nemoguće ako je taj install oko 5GB-a. Veličinu bi tada opravdalo to da igra ima milion automobila :D

Ima primera gde se vidi razlika ali je to za jednu ovakvu igru prakticno nebitno..

Izgleda da je bas zahtevna, ovakva voznja trazi 60 fps sto je u 1080p mucenje i za preskupe gpu (na max)

ESpWK7N.png

Malo su utegli ovaj engine :D

Al to je kad nasviras AA,AF i ostalo na maks. Ja to sve drzim na x2 i sigurno mnogo manje trazi tako.

MSAA i mogu da ugasim ili drzim na 2X ali AF mora da bude 16X.. G2 sam igrao na dosta visokim podesavanjima sa 2XMSAA pa sam ocekivao da cu moci i ovaj.

Kontam da je ovo test sa high textures, tako da je ocekivano ovo :D

Mnogo bolje od gvojke. Ovo mi se svidja. Super arkada.

Mozda ima razlike samo onima koji imaju vise od giga na grafickoj

Navodno sa pogasenim pomocima fizika je manje arkadna od dvojke. Provericu sutra, dvojku sam jedva nekako presao a ako je ovo bolje onda ce to biti dobra arkada za ubijanje vremena.

Gde se menja AA i AF ? Da li sam corav ili ima neka kvaka ?

I meni se svidja!Grafika je odlicna i bas lepo radi na mojoj masini,sve na ultra!HT mi nije ni potreban!
Lepo sam zapoceo karijeru,mislim da cu lagano napredovati!Podesavanja su na hard,ukljucujuci i AI!Kvalifikacije sam zavrsio...zadnji,a trku sam bio 15 sve do zadnje krivine kad sam zavrsio..opet zadnji,a bas sam se trudio!:D

U je ovo je izaslo. Idem odma do radnje. I keca i dvojku sam odrao. Dvojka mi je jos intalirana najaca voznja. Sacemo da vidimo napredak.

Posle 3 odigrane trke cisto na brzinu moram reci da je ovo vrlo dobra igra. Naspram GRID 2 je veliki napredak i svidja mi se povratak korenima koji je i proslavio prvi GRID... Osecaj voznje je skroz dobar, zaigrao sam na Dual Shock 4 i stvarno je fenomenalno uradjeno. Sto se tice grafike, ona je jako lepo uradjena s obzirom da je last gen igra i ono zutilo je konacno iskorenjeno iz Codemasters igara :p

Odlicna arkada, automobili se udaraju samo tako i tako osreceni stizu do cilja.
Daleko je ovo od simulacije. Sve to na high AI setovanju i ostalim podesavanjima gameplay-a.

Kada bi simbin upakovao GTR 2 u ove teksture, bila bi to igra.

Nazad
Vrh Dno