Šta je novo?

Greske u prikazu

• Začetnik teme Začetnik teme VD.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

VD.

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2005
Poena
619
Imam 6600GT, evo ima vec godinu i po, danas kada sam upalio racunar primetio sam da se i pre podizanja Windowsa pojavljuju neke "plavkaste" tackice po ekranu. Kada se konacno podigao sistem pored kursora je bila neka "crnozelenoplava" linija, zatim je start menu bio beo i ispresecan sa zelenim linijama. Kada sam usao u My Computer ekran se ugasio, na sekundu i opet se upalio, kada sam minimizirao prozor opet se monitor "restartovao"... isto se desavalo i kada sam racunar odneo kod kolege. Pitanje: Jel crkla graficka?

da je crkla ne bi imao prikaz uopshte,mozda crkava,ali josh je na "ovom" svetu...

Izgleda da je pri kraju zivota, nazalost.

Maler, jel se moze sta uraditi po tom pitanju ili me sleduje odricanje od novca zarad nove?

mislim da cesh morati da uzimash novu,a tu da poshaljesh u vecna lovishta...🙁

eusa_pray.gif
pop.gif

Poslednja izmena:
Racunar je dosao sa servisa i to sa 7600GS sa 512 (400/266) e sada, da li je ovo adekvatna zamena za moju staru karticu (gorepomenuti 6600GT (540/1050)?

Upravo sam nasao stare rezultate 3DMarka03 sa 6600GT 9030 dok sam sa 7600GS dobio 6923..
sada me interesuje imali neke razlike u realnom radu i kakve su mogucnosti za OC s obzirom da ima pasivno hladjenje?

Poslednja izmena:
i vise nego adekvatna, ako nisu nista dodatno naplatili treba da budes presretan i da :bottle: nesto 🙂

Nazad
Vrh Dno