D.Zivkovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.04.2010
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Rzyen 5 3600x
- Matična ploča
- B450
- RAM
- 16Gb
- GPU
- RX 5600XT
- Storage
- Commodore 1530
- Zvuk
- SID
- PSU
- Tesla Coil
- Kućište
- Fallout
- Monitor
- Ei Niš
- Miš & tastatura
- Da
- Ostale periferije
- Da
- Laptop
- HP Elitebook 8570P
- Tablet
- Ne
- Mobilni telefon
- Ericsson 628
- Pametni uređaji
- Samo glupe
- Pristup internetu
- Optički internet
Dakle, sajt je u php sa mogucnoscu opencart administriranja. U opencart control panelu postoji mogucnost da se menja templejt, tj pozadinski dizajn sajta. E sad, kada je njegov originalni templejt ukljucen javljaju mi se greske u php kodu umesto odredjenih objekata koji se trebaju pojaviti. Napominjem da kada postavim osnovni izgled, znaci pozadina bela, tada je sve ok. Greske su sledece:
Kada udjem u svaku kategoriju proizvoda (link) iz glavnog menija pojavi se proizvod, ali gore fali jedan deo i ispisana je sledeca poruka: "Notice: Undefined variable: thumb in /home/a1522933/public_html/catalog/view/theme/blackcart/template/product/category.tpl on line 13". Takodje na stranici za prijavu korisnika u jednom kvadratu gde treba da stoji neki objekat pojavljuje se sledeca poruka: "Notice: Undefined variable: text_register in /home/a1522933/public_html/catalog/view/theme/blackcart/template/account/login.tpl on line 28".
Poznajem osnove web dizajna (html, css), ali nemam pojma sa PHP programskim jezikom. Mozda bi neko mogao da mi malo razjasni kako da resim ovaj problem.
Hvala unapred.
Kada udjem u svaku kategoriju proizvoda (link) iz glavnog menija pojavi se proizvod, ali gore fali jedan deo i ispisana je sledeca poruka: "Notice: Undefined variable: thumb in /home/a1522933/public_html/catalog/view/theme/blackcart/template/product/category.tpl on line 13". Takodje na stranici za prijavu korisnika u jednom kvadratu gde treba da stoji neki objekat pojavljuje se sledeca poruka: "Notice: Undefined variable: text_register in /home/a1522933/public_html/catalog/view/theme/blackcart/template/account/login.tpl on line 28".
Poznajem osnove web dizajna (html, css), ali nemam pojma sa PHP programskim jezikom. Mozda bi neko mogao da mi malo razjasni kako da resim ovaj problem.
Hvala unapred.