Šta je novo?

Greska!

ma94re

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2008
Poena
319
E ovako:
Posle dizanja sistema od strane servisera,stalno kad palim komp pojavi mi se
greska:

Error loading C:\WINDOWS\system32\qafmreqp.dll

The specified module could not be found.

I sad ne mogu ni jednu igricu da instaliram..:mad:
Koliko sam shvatio,nedostaje taj modul,jel ima da se skine od negde,ili sta...?!
Hvala.

Update:
Pitao sam druga,i rekao mi je da je bio virus tu , pa da je taj fajl izbrisan,pa da zato ne moze?
I jel mogu da resim to tako sto nadjem onaj cd za windows i idem repair? (a ne mogu da ga nadjem:()

Poslednja izmena od urednika:
Tačno tako, bio je virus, pa je obrisan, ali je ostalo u startup-u da poziva dotični fajl - dakle, samo ga obriši iz startup-a.

A reci mi samo kako?:)
I jel ima to veze sa tim sto mi igrice ne rade?

EDIT:
Izbrisao sam sve iz startupa i kad sam rest kom,opet se pojavilo...
I jel znate zbog cega mi ne rade igrice koje sad pokusam da instaliram?
I ako nije u startupu,gde mogu naci taj fajl da ga izbrisem?

Poslednja izmena:
Odeš na Start -> Run, ukucaš msconfig i pritisneš Enter. U tabu Startup isključi neželjeni program, restartuj kompjuter kad zatraži.

To što ti ne rade igre, može da ima veze sa virusom, ako je dotični uspio da zarazi neke sistemske fajlove. A može da bude i do nečeg drugog.

Poslednja izmena:
Pa rece decko da nema cd xp-a.U svakom slucaju windows takav kakav je nece jos dugo da traje pa kao sto rece Bishop i jeste najjednostavnije a verovatno i neophodno,nabavi taj disk windowsa i instaliraj novi sistem..

Poz

Ajde mi recite gde da nabavim?

Onda ga nosim kod servisera :d

Pa mogu da ti dam adrese nekih kompanija koje prodaju soft pa mozes kod njih da se raspitas:)Zavisi koju verziju xp-a hoces,home ili professsional.Ali u sustini negde oko 150 evra ce da te izadje;)
Nemoj da postavljas takva pitanja ovde!Ako bas ne mozes da nadjes posalji mi PP.

Poz

Edit: Pretece me Dorry:)
Poz

Poslednja izmena:
Probaj sa start->run->cmd pa onda sfc/scannow al' pre toga ubaci WinXp CD
Popravlja sve sistemske fajlove.

Sve je to lepo i ti si u pravu, ali covek nema cd, u tome je poenta :)

Postoji veliki broj Shareware programa znaci onih koje pre eventualne kupovine mozes besplatno uz odredjena ogranicenja da probas, koji mogu da ti pomognu u resavanju tog i slicnih problema.

Sredjivanje Start-upa , registri baze i sl. Probaj na primer TuneUp Utilities 2009 ili neki slican.

^
Hvala,stvarno odlican program!

Ljudi a jel neko primetio da je decko rekao da je taj komp vec radio neki seviser i da posle toga se pojavljuje gore pomenuta greska. Ocigledno da neko nije odradio posao kako treba. Ma94re uhvati ti nekog drugara koji ima XP cd i lepo neka ti ponovo instalira sistem i nece biti frke. One popravke sistema nece bas uvek da upale mada i pomazu dosta ako nije neki veci problem.

Nosim komp sto pre na dizanje sistema

Evo sad sam procitao da to sto ne moze ni jedna igra da se instalira,moze imat neke veze sa grafickom?
I kazu da se moze resiti skidanjem drajvera za graficku?
Molim pomozite!
Ako treba,graficka je geforce 7300 silent.
Hvala.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno