Šta je novo?

Greska prilikom paljenja racunara

Igor`

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2010
Poena
304
Pozdrav svima, ne mogu da pronadjem temu vezanu za moj problem, pa sam otvorio novu.
Naime, pojavljuje mi se sledeca greska priliko paljenja racunara. Sve je ukazivalo na graficku karticu i poslah ja lepo nju u Gigatron jer jos uvek imam garanciju i vratili su mi je sa naznakom da je sve u redu. Upalim ja opet racunar kad ono opet ta greska. Evo prilazem sliku pa ako neko zna u cemu je problem, neka pise.. Hvala unapred ;)
1278384_10201802953333049_821722352_n.jpg
Inace graficka je Nvidia Geforce gt 440.

Probaj grafiku u drugom racunaru... moze biti da je i CPU blebnuo, ram, pa cak i maticna..

Probaj grafiku u drugom racunaru... moze biti da je i CPU blebnuo, ram, pa cak i maticna..

Probao u drugom kompu, nije do graficke.. Drugar mi je rekao da probam da resetujem bios ili da probam na maticnoj da pomerim ono plasticno sto stoji na iglicama za jedno mesto ispred. probao reset, nista se nije promenilo.. ali kad sam pomerio za mesto ispred, pojavi mi se sledece.. tu pise Ram test failed.. evo slike, pa ako zna neko sta je... :)
2013-09-25 14.24.34.jpg

Blebno ram izvadi stap po stap pa vidi koji je crkao. ps to ti se zove jumper :))) ps sada videh da je single ram nista probaj od ortaka ram ako je ddr2 i njegova

Poslednja izmena:
Vrh Dno