Šta je novo?

greska pri overklokovanju!!!

rnikola

Čuven
Učlanjen(a)
06.07.2002
Poena
609
e ljudi pomoc nesto sam zeznuo zesce....
imam graficku eagle GF4 mx 440 i citao sam ovde da skinem rivatuner i da povecam takt graficke....e sad u isto vreme sam skinuo drivere za graficku i to sa benchmarka detonator 30.82_win9x...e sad raspakovao sam rivetuner i u main sam isao na target adapter i izabrao customize za graficku i onda sam stavio enable low level hardwer overclocing i pritisnuo reboot ...pre tiga sam instalirao drivere 30.82_win9x ..kada sam pritisnuo reboot i kada se komp resetovao kada je poceo da se dize sistem digao je win ali javio je da imam neku obicnu vga karticu ili tako nesto i imao sam rezoluciju 640 puta nesto i nije hteo ni makac vise..onda sam se tu zezeo drndao uzeo disk od graficke instalirao drivere opet i nije hteo ...posle neznam koga puta resetovanja je naizad skapirao da ima Gf4 mx i normalno sam sve namestio kako je bilo....i to je sve ok radilo da neznam posle kog puta paljenja i gasenja kompa opet mi digao win sa 640 puta nesto i opet bilo isto zezanje i opet posle par puta resetovanja je sve opet dosla na normalnu...i tako svaki put...nekad digne normalno sve nekad digne bezveze da imam vga i rezoluciju 640 puta nesto...e sad ja pojma nemam sta vise da radim...dali da reinstaliram win ili je mozda graficka nesto vrusnula kada sam tamo cackao takt procesora i memorije... mislim ja jesam cackao takt ali dirao sam ga nakon sto je krenuo da me zeza....da nije ostao memorisan takt u grafickoj kojoj sam joj stavio pa sad nekad radi graficka nekad ne..nemam pojma ajde ljudi pomagajte molm vas!!!!
e sada kada pokrenem riva tunet prijavljuje da mi je takt kartice 270/405 .....i da jos nesto sto sam primetio od kada mi se ovo desilo kada se nakacim na net i kada se startuje icq startuje se bez skina koju sam mu usnimio posto sam instalirao icq plus ...ako to nesto nekome govori...

Deinstaliraj NVidia drajvere (add remove programs) i restartuj PC. Onda nanovo instaliraj drajvere i obavezno ukloni taj riva tuner.

Nazad
Vrh Dno