Šta je novo?

Gremlini...

mitnick

Čuven
Učlanjen(a)
03.07.2003
Poena
619
Krenem nocas u reinstalaciju lineciranog XP Pro Win-a...Poshto je disk koji je dobijen od MS-a sa integrisanim SP2, ubacim neki drugi disk Win XP-a (rekoh ubacicu samo serial od pravog i registrovati ga preko telefona)...Nova particija, load-uje sve driver-e i bum - plavi ekran...Probam disk na mojoj mashini, radi sve normalno...Srezem josh jednu kopiju, probam kod sebe, radi...Probam opet na onoj mashini, opet plavi ekran....Promenim optichki uredjaj, opet isto...Ubacim originalni disk dobijen od MS-a, sve radi kako treba...

Chek bre, jesam li ja to neshto propustio????

Licencirani windows ti nema veze sa tim BSOD-om koji ne bi bilo lose da navedes sta tacno kaze, jedini problem koji ti se moze desiti sa tom gore egzibicijom jeste da ti ne prihvati serial od pirata i obrnuto a sto se tice integriteta fajlova moraju biti indeticni.
Koji je racunar u pitanju, jel neki brand, kako su dzamperisani optika i diskovi. Daj nam jos malo informacija.

Da preduhitrim ostale...Ne treba mi objashnjenje, nisam zbog toga postavio topic...

Frogman, hvala, ali ja sve to vrlo dobro znam...Samo mi je smeshno ovo shto se dogadja...Gremlini je naziv topic-a...Bash sam se zainatio sinoc, izmenjao sve zivo na toj mashini i opet ista pricha. Na kraju ga batalim i odem da spavam...Vecheras probam, sve radi kao sat...🙂

Nazad
Vrh Dno