Ljudi jel stavljao neko rozetne oko cevi? Gledam jel ima nesto tako da se nabavi bar na par mesta da stavim da bude malo lepse.![]()
Evo ja da javim prve utiske.
Grejanje na gas, kratko traje da se kuća ugreje, nabije temperaturu za skoro dva stepena više nego što je postavljena, posle toga pumpa radi posao a da se gas više i ne koristi.
Zadovoljan 1/1.
A merenje uzemljenja isto serviser?Sve što nema veze sa strujom mi je radio jedan majstor.
Sve što ima veze sa strujom i merenje gasova na dimovodu je radio serviser za brend kotla koji sam ugradio.
Na dve lokacije, tri kotla, tri brenda, uvek isti način.
A merenje uzemljenja isto serviser?
I još jedna stvar, jel vam majstor povezuje kutiju da kazem istovremeno,tj u sklopu celog posla oko instalacije (cevi i radijatora) ili to ide naknadno kao poseban posao?
Kad god sam pitao majstore niko da precizira ko meri uzemljenje.Nemoj da me držiš za reč, mislim da su merili iz Srbija Gasa.
Šta je "kutija"?
koji je uslov za prikljucak?Meni su uzemljenje merili iz firme kojoj sam platio za projekat i izvođenje UGI. Niš je u pitanju, ako to ima neke veze jer kod nas je Yugorosgaz a ne Srbijagas. Posle su oni (ista ta firma) zvali ovlašćeni servis za Bosch, pa je njihov čovek dolazio da pusti kotao u rad. On je merio tad napon na mreži, mislim da njega uzemljenje gasnih instalacija ne zanima.
Nemoj da me držiš za reč, čini mi se da su tražili kopiju plana iz katastra i upotrebnu ILI građevinsku dozvolu.koji je uslov za prikljucak?
Mislim vlasnistvo kuce prevashodno
Nemoj da me držiš za reč, čini mi se da su tražili kopiju plana iz katastra i upotrebnu ILI građevinsku dozvolu.
Ne mora građevinska dozvola ja sam imao i rekli su da ne trebaNemoj da me držiš za reč, čini mi se da su tražili kopiju plana iz katastra i upotrebnu ILI građevinsku dozvolu.
Po pravilu bi trebali oni, Srbijagas. Ali, ovde kod nas, opstina Kula, u zadnje 2 sezone nemaju osoblja pa sateve montira majstor koji ti radi gasovod do kotla. Banda.Mene interesuje ko montira “žutu kutiju” ? Nisam bio kući kad su kopali za priključak na gas a žena nije pitala.
Gde to ugradim?@rudic.m
Termostatski mesni ventil 30-65 ugradis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari