koliko je trajala?Kako se napaja, uticnica ili direkt kao klasicna?
Izgore mi klasicna...
Ako je za kupatilo gledaj IP zaštitu. Recimo ta prva je IP20 i nije predvidjena za kupatilo. Nisam stručan, ali javiće se već neko ko se bolje razume, recimo za kupatilo IPx2 (uglavnom su oznake IP22).Pozdrav
treba mi zidna grejalica za kupatilo.Koju odabrati od ovih, moze i neka preporuka.
![]()
Prosto FKF3020 nazidna PTC keramička 2000W grejalica
Najbolje cene za Prosto FKF3020 nazidna PTC keramička 2000W grejalica od 4.780,08 RSD. Uporedite cene iz kategorije Zidne grejalice i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Prosto FKF3016 nazidna PTC keramička 2000W grejalica
Najbolje cene za Prosto FKF3016 nazidna PTC keramička 2000W grejalica od 6.649,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Zidne grejalice i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Prosto nazidna PTC keramička grejalica 2200W
Najbolje cene za Prosto nazidna PTC keramička grejalica 2200W od 11.015,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Zidne grejalice i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Ardes AR4W04P kupatilska keramička grejalica sa daljinskim upravljačem
Najbolje cene za Ardes AR4W04P kupatilska keramička grejalica sa daljinskim upravljačem od 7.542,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Zidne grejalice i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Ardes AR4W004P- Kupatilska zidna grejalica
Najbolje cene za Ardes AR4W004P- Kupatilska zidna grejalica od 7.303,12 RSD. Uporedite cene iz kategorije Zidne grejalice i uštedite.www.eponuda.com
![]()
Ardes grejalica 4W04P snaga 2000W/kupatilska
Najbolje cene za Ardes grejalica 4W04P snaga 2000W/kupatilska od 7.525,99 RSD. Uporedite cene iz kategorije Zidne grejalice i uštedite.www.eponuda.com
I ja cu montirati iznad vrata isto u kupatilu.Ako je za kupatilo gledaj IP zaštitu. Recimo ta prva je IP20 i nije predvidjena za kupatilo. Nisam stručan, ali javiće se već neko ko se bolje razume, recimo za kupatilo IPx2 (uglavnom su oznake IP22).
link ispod kao primer, ne znam kakva je.
![]()
Najbolje cene za Ardes AR4W04P kupatilska keramička grejalica sa daljinskim upravljačem od 7.542,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Zidne grejalice i uštedite.www.eponuda.com
Kod mene je trenutno namontirana neka sa otvorenim grejačem, cevasti grejač ili kako se već naziva i uopšte je ne koristimoa gledam nešto slično kao ti samo bez daljinca i manjih gabarita. Ovako slično imaš i držačima za peškir, ali meni ne igra uloga jer je montirana iznad vrata. Ova mi deluje najjednostavnija i najmanja.
![]()
Prosto grejalica sa ventilatorom za kupatilo 2000W FH-200IP3 grejalica
Najbolje cene za Prosto grejalica sa ventilatorom za kupatilo 2000W FH-200IP3 grejalica od 4.232,62 RSD. Uporedite cene iz kategorije Zidne grejalice i uštedite.www.eponuda.com
Ко гарантује да ИП заштита уопште и постоји на кинеским производима ниског квалитета. Верујем да лепе ознаке и сертификате како им се хоће.Ako je za kupatilo gledaj IP zaštitu. Recimo ta prva je IP20 i nije predvidjena za kupatilo. Nisam stručan, ali javiće se već neko ko se bolje razume, recimo za kupatilo IPx2 (uglavnom su oznake IP22).
link ispod kao primer, ne znam kakva je.
![]()
Kod mene je trenutno namontirana neka sa otvorenim grejačem, cevasti grejač ili kako se već naziva i uopšte je ne koristimoa gledam nešto slično kao ti samo bez daljinca i manjih gabarita. Ovako slično imaš i držačima za peškir, ali meni ne igra uloga jer je montirana iznad vrata. Ova mi deluje najjednostavnija i najmanja.
![]()
Prosto grejalica sa ventilatorom za kupatilo 2000W FH-200IP3 grejalica
Najbolje cene za Prosto grejalica sa ventilatorom za kupatilo 2000W FH-200IP3 grejalica od 4.232,62 RSD. Uporedite cene iz kategorije Zidne grejalice i uštedite.www.eponuda.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari