Šta je novo?

Green Zap

komsija

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2005
Poena
304
Da li je neko od vas probao Green Zap. Trebalo bi da je nesto poput Pay Pal-a, s tom razlikom sto mu ne smetaju IP adrese iz Srbije. Ako je neko nekada kupio nesto pomocu pomenute sluzbe, neka pise... :trust:

Ja sam se uclanio, i za sada radi OK. E sad, uvek moze da se pronadje neka mrlja, ali za sada ima + od mene. Kupovina preko neta ce moci da se obavlja od 21., do tada....

130 i kusur strana ti zoves mrljom ?!?

Proverio sam link.....Kerber, moras priznati da su to samo nagadjanja gomile likova, bez informacija iz prve ruke...jos jedna teorija zavere....Stavise, nisu svi neverne Tome. Ja sam se ipak registrovao, nemam sta da izgubim, a osigurao sam svojh 25$. Ako jos neko hotje, evo linka:
http://www.greenzap.com/join-greenzap.asp?zapid=gstankovic

😀

Javi kad budes kupio nesto sa WC-om

Green Zap Spam

Ima li neko ideju kako da se otarasim spam poruka koje su pocele da mi stizu nakon prijavljivanja na Green Zap?

Odjavio sam se ali poruke i dalje stizu. Nadam se da ignorisanje poruka nije jedini nacin za njihovo zaobilazenje 🙂

Ja sam se odjavio i nista mi ne stize vise a moj balans je:

GreenZap Gold Account Overview

Current Cash Balance: $1,568.00
Available Cash Balance:* $0.00

Current WebCash Balance: $3,895.00
Available WebCash Balance:* $3,403.00

* Your available balance may be affected by pending rewardz. All rewardz will be pending until June 22, 2005. All members have until 5pm PDT, June 21, 2005 to upgrade to gold account status, at which time all pending rewards will begin to convert to available funds, based on the GreenZap and GreenZap gold members in your community.

http://www.greenzap.com/join-greenzap.asp

zapid - kostolomac

25$ se ubuduce zaradjuje samo ako se rucno ukuca zapid u link gore navedeni.

25$ se ubuduce zaradjuje samo ako se rucno ukuca zapid u link gore navedeni.

Pa ne bi bas reko.

If you have a friend's ZapID (aka Promo Code), enter it below to earn $25 in WebCash , otherwise click 'Join Now'.
Znak dolara ($) je tu samo da zavara. Sta se stvarno dobija je Webcash

Poslednja izmena:
Aman, ljudi, ne palite se. To je čista prevara i navlaka.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno