Šta je novo?

green mean machine :D

• Začetnik teme Začetnik teme voodo0
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

voodo0

Slavan
Učlanjen(a)
07.08.2005
Poena
309
neki cooler od nekog starog procesora mi se vrti tu vec...duuuuugoo vreme i ja aj da ga nabudzim na graficku :d
(izvinjavam se na low quality slikama slikao sam s mobilnim)
inace kartica se gigabyte Ati radeon 9200se i default je 200/332

BEFORE:

image0114nb.jpg

AFTER:

image0125lk.jpg

image0135kg.jpg

image0140jz.jpg

zica radi svasta :d
sada clock gpu-a je 325 maximum na lestvici a tokom 30 min igranja hladnjak je, pa nije ni mlak :whip:
a memorija moze do 420
i da fps je pre bio 30 a sad 42
to ti je green mean machine :d
:banana:

Poslednja izmena:
Stvarno sam fasciniran koliko ima energije u pojedinim clanovima 😀

Za budzenje 9200se stvarno treba biti veliiiiki entuzijasta!

svejedno, dobar (a skoro ghetto) mod i stecheno iskustvo za budzenje neke skuplje kartice...

pa da izvlacim uvek maksimum :d

E bre nemoj pogresno da me razumete, ja sam zaista odusevljen!!

ma znam ja sam te dobro razumeo 🙂 .a skoro je ghetto al bolje nego da dajem 10e za isto ovo (mislim na odradjivanje posla) a nemam providnu stranu na kompu tako da mi super dodje 😀

e sad cu da nabudzim zelenu led diodu....ooo ne nema vise zelenih imam samo plavu 🙁

evo i diode,malo je losa slika ali *** s moba je...iako je plava nije lose :whip:
image0212me.jpg

kad budem naso zelenu onda ce imati pravo ime "GREEN MEAN MASCHINE" 😛

ajde ljudi dajte mi ideju sta jos mogu da uradim??

@ voodoO
koliko li ce samo korisnika slicne kartice da odradi ovaj mod 😀

p.s.
ja sam jedno vreme slicno odradio sa GF4MX440!!!
Odlican "mod" 🙂

Nisi jedini kome je ta ideja pala na pamet. Ja sam pre odredjenog vremena hladio graficku, samo ne mogu da se setim koju, na isti nacin. Ali bas isto 🙂
Sada mi ne GF4Ti stoji odozgo, sa njene "zadnje" strane, jedna osmica koja hladi hladnjak na ledjima kartice 😉

SirOliver je napisao(la):
Nisi jedini kome je ta ideja pala na pamet. Ja sam pre odredjenog vremena hladio graficku, samo ne mogu da se setim koju, na isti nacin. Ali bas isto 🙂
Sada mi ne GF4Ti stoji odozgo, sa njene "zadnje" strane, jedna osmica koja hladi hladnjak na ledjima kartice 😉
uh nije mi bas jasno...aj mi malo pojasni ili jos bolje neki pic 😀

Napravi cetri alu nosaca duzine od hladnjaka do rupe na fanu,onda moze i veci fan.A mozes i ovako, ako imas staru karticu.

Prilozi

• fan.webp
    fan.webp
    122 KB · Pregleda: 149
Budzio sam i ja kulere za graficku, evo slike, treba jos da ubacim kulera ali me mrzi 😀

Prilozi

• Kuleri.webp
    Kuleri.webp
    36.9 KB · Pregleda: 148
Ja sam prvo hladio Asusovu AGP Rivu 128 (sa 100/100 na 147/147, perverzan primerak), a zatim i sve naredne kartice. 🙂

EDIT:
Kartica je išla bez hladnjaka, ne samo bez ventilatora, ukoliko me sećanje dobro služi. Hladnjak i ventilator su napravili značajnu razliku u temperaturi. 🙂

Poslednja izmena:
voodo0 je napisao(la):
uh nije mi bas jasno...aj mi malo pojasni ili jos bolje neki pic 😀

Nemam cime da slikam. Inace, sutra imam ispit, razradicemo temu kasnije.
Pozdrav.

uh nisam bio dva dana na netu i sad pisem od druga sredjuju mi stan i sd nemogu da koristim komp 🙁 .... slacu vam slike sto sam budzio skoro i kutjiste :d

Nazad
Vrh Dno