Šta je novo?

GREE klima uredjaji

@Bulevarac
Možda nije loše ipak da sačuvaš jednu TA peć u rezervi, ako neka klima ne bude mogla da greje (ako nešto zakaže), da imaš neku alternativu da se zagreješ.

@Bulevarac
Možda nije loše ipak da sačuvaš jednu TA peć u rezervi, ako neka klima ne bude mogla da greje (ako nešto zakaže), da imaš neku alternativu da se zagreješ.
Tako.ce i biti..ostavicu TA od 3.5..velika.ce naci novog vlasnika..😁
 
Pozdrav svima, evo da se i ja ukljucim malo sa svojim problemom😁 Posto ide kako ide.. Kao gree ( glavni distributer ) se javio pa trazio podatke sa obe klime, uslikam i nakon slika su opet trazili da rastavim poklopac vanjske i ponovo uslikam seriski broj vanjske jedinice... Navodno su poslali jedan pogresan, sad neznaju vanjsku ili unutrasnju. Opet cekam odgovor.... Ko zna sta ce sada biti. Sreca pa to nije glavno prebivaliste.
 
Nikad kraja iznenađenjjima iz Gree firme.Možda su pomešali jedinice SJ i UJ mada kažeš ni oni nisu sigurni.Ili te samo vozaju tako i kupuju vreme.Traži da je odnesu i neka je kombinuju koliko hoće a tebi da vrate pare i onda lepo razmisli o narednom modelu klime.
 
Neznam ni sam, zaista je neozbiljno. Al haj, vidjecemo sta ce biti, ako ista bude. Za mene bi najbolje bio povrat para jer znam sta bi uzeo. Samo znam kad god sam htio proci malo jeftinije na kraju sam se debelo pokajao.
 
Neznam ni sam, zaista je neozbiljno. Al haj, vidjecemo sta ce biti, ako ista bude. Za mene bi najbolje bio povrat para jer znam sta bi uzeo. Samo znam kad god sam htio proci malo jeftinije na kraju sam se debelo pokajao.
Pa nisu ni one bas jeftine .nekad bila dobra Gree sad je za izbegavanje
 
Naravno da nije bolji samo softver bolje radi. Gree nisu lose klime, da jesu ne bi Viola Amber i jos modela postojali. Oni ocigledno imaju problem sa softverom u zadnje vreme i verujem i da to resavaju nego je problem lokalni uvoznik koji se bas i ne trudi da izadje u susret korisnicima.
 
Amber comfort,ultra,crown i soyal modeli su dobri.Samo su ultra i crown modeli vise za hladnije predele.Primetio sam da Pular i Muse nigde nemaju jonizator,a u specifikaciji pise da ima.Vox je bolji od ova dva modela.
 
Na Gree aplikaciji vracena opcija Room Temperature opcija, koja je posle nekih updejta nestala, sada su vratili.
 
Ta opcija je glupost kako god. Ne moze tebi klima pokazati tacnu sobnu temperaturu. Moze ti pokazati ili temperaturu kod senzora na 2 metra visine koja je nebitna za korisnika ili neku procjenjenu. Stavis termometar na visinu gdje se sjedi i po njemu se ravnas.

Znam slucaj forumasa kojem je klima drzala konstantnu temperaturu po sobnom termometru, 23 stepena Ali mu je na klimi pisala druga i to ga uzasno iritiralo, eto mora ona pokazivati realnu.
Totalno nebitno, na vecini japanskih skupljih serija uopste nemas tu temperaturu izrazenu
 
Gde.tacno pokazuje sobnu.temperaturu..bas cu uporediti.sa.sobnim digitalnim..
 
Ja sam mislio na app da vam pokazuje a na klimi je kod mene to inace polazivalo kad stisnem dugme temp na daljincu.
 
Ja nisam to ni primetio. Ali znaci da ipak nesto rade iz gree
Ja ne vidim tu opciju, ne znam kako je kod ostalih... Takođe imam gree muse evo i amber ultra i aplikacija ne očitava poslednji firmware ni kod jedne pa samim tim ne znam da li postoji neki update firmwarea. Takođe me zanima I kod ostalih kakva je situacija oko ovoga?
 

Prilozi

  • Screenshot_20230225_233258_com.gree.greeplus.jpg
    Screenshot_20230225_233258_com.gree.greeplus.jpg
    38.6 KB · Pregleda: 28
  • Screenshot_20230225_233321_com.gree.greeplus.jpg
    Screenshot_20230225_233321_com.gree.greeplus.jpg
    30.7 KB · Pregleda: 28
Na Gree Muse evo ima a verujem i kod ostalih modela, samo morate azurirati aplikaciju play store.
Screenshot_20230226_001251_GREE+.jpg
 
Verzija aplikacije mi je ista ta. A firmware je 3.72 taj je kao poslednji, njega sam updejtovao kad sam i ugradio klimu, cini mi se Mart prosle godine
Uh, ne znam onda do čega može biti pa ne očitava firmware kako valja kod mene... Kada si pravio nalog za gree+ aplikaciju da li si izabrao evropu kao region? Kog internet provajdera koristiš? Bukvalno mi ne pada ništa drugo na pamet zbog čega ti vidiš a ja ne verziju firmwarea...
 
Uh, ne znam onda do čega može biti pa ne očitava firmware kako valja kod mene... Kada si pravio nalog za gree+ aplikaciju da li si izabrao evropu kao region? Kog internet provajdera koristiš? Bukvalno mi ne pada ništa drugo na pamet zbog čega ti vidiš a ja ne verziju firmwarea..i
 
Uh, ne znam onda do čega može biti pa ne očitava firmware kako valja kod mene...
Da mislim da je Evropa, a provajder koristim kuci mts net, na mobilnom isto mts, na poslu sbb, mada mislim da to nema veze, gde god da se nalazis mora ti ponuditi novu verziju ako postoji za taj model, meni je konkretno Gree Muse
 
Imam Android..u prodavnici nista ne nudi za azururanje Gree app.mozda je Ambera to zadnja verzija..🤔
 
Mislim da to zavisi od modela klime,meni isto nema sobne temp a najnovija verzija aplikacije
 
Nazad
Vrh Dno