Nemam Amber imam Cliviju 18 i 12@kameni021
A na koliko ti radi Amber Pro?
Nemam Amber imam Cliviju 18 i 12@kameni021
A na koliko ti radi Amber Pro?
Onda sam nesto pomesao sa drugog clana koji ima Amber Pro 12 i DaikinNemam Amber imam Cliviju 18 i 12
Ugradio ja kod matorog seli se za 10tak dana pa cu da mu stavim tapo da pratim. Ugradjena u 33 kvadrata ok zolovanog prostora 5cm stiropor na zidove i 10cm na plafonima. Grejace dnevnu i bice otvorena vrata od spavace cisto da odrzava malo tempAmber Pro 12 je bolja od Clivia 12 a od Clivia 18 nije!
Steta jos nemamo informacije oko mudulacije za Amber Pro 12 ali izgleda bice uskoro![]()
Sad moź da ratujes s Rusi!Upravo montirana Amber Ultra 12k u 40kv, otvorena vrata od hodnika i stavio daljinski u isti, naštelovao na 21°, treća brzina. Na prvu, zagrejalo 40kv za 10-15min solidno. Ostavljam ovako ceo dan dok nenzagreje hodnik i sobu iz nje da podmlači. Nije mraz, ali ispod nje je vrelo.
Znaci koristis IFeel iz hodnika?Upravo montirana Amber Ultra 12k u 40kv, otvorena vrata od hodnika i stavio daljinski u isti, naštelovao na 21°, treća brzina. Na prvu, zagrejalo 40kv za 10-15min solidno. Ostavljam ovako ceo dan dok nenzagreje hodnik i sobu iz nje da podmlači. Nije mraz, ali ispod nje je vrelo.
Ce padne jos potrosnja...ako je verovati smart utičnici, vukla je 1.3-1.4kw, sad je na 700-800W. Ali su prostorije (osim boravka od 40kv) bile led ledeni, nisu grejane.
Pa i da vuče 1kw na 70-80kv, a održava na 23°, gde ima jeftinije ? Videćemo kad krene minus. Imaću u pomoć i panelni radijator u sobi.
Upravo tako i ja koristim naštimano da izduv bude prema hodniku(prema sobama),fan na 4Znaci koristis IFeel iz hodnika?
Samo da znas da ce ti boga pojede kWh sto daljinski nije u isti prostor i uvek ce da gruva da bude u hodnik zadata... zato je i vrelo ispod sto ona vuce oko 1.5-2kWh(mozda i vise)
Bolje ako mislis da malo dogrejes hodnik itd. da je koristis bez IFeel, krilca ne skroz na dole nego na predzadnji da tako vise dobaci prema hodnik a svakako ce manje da trosi
Ce padne jos potrosnja...
Evo kod mene zakucana na 530w i odrzava 23c u 60m2
Nerviras me sa tom klimom![]()
![]()
Manje gubitke imaš nego on. Kad zahladi ispod 0 radiće verovatno bez gašenja.Tako je i koristim i to je ok, pali se i gasi svaki cas, ali barem je u stanu prijatno
Iskreno kad vidim da temp. pada nekoliko dana ispod 5c onda gasim IFeel ali to ima razlog zbog DFManje gubitke imaš nego on. Kad zahladi ispod 0 radiće verovatno bez gašenja.
Meni na IFeel isto se gasi ali mora da bude spoljna bas u plusu +15c i vise... ali samo 5-6puta za 24h onako prdi na 530-570wKod mene kad je iznad 5c treba sat vremena da padne temp za 1 stepen u stanu, zato iFeel i ne reaguje satima
Kod tebe potrosi 5-6kWh... ali rezim pali/gasi preko 10puta dnevno, sto se moze i vidi po grafikonu...Ček, to znači da ti troši minimum 12kWh dnevno? Meni na temperaturama 5-10c potroši 5,6. Ovih par dana kad je bilo oko 0 i minus, išlo je max do 11kWh dnevno.
Greje 50m2
Tako je on stan 50m2A i ne živite u istom gradu, istoj zgradi, nemate istu izolaciju, tako da kao što smo iz ranijih iskustava videli kuće troše osetno više struje za grejanje nego stanovi 🙂
Druze sto nisi isao onda na neku klimu sto spusta nize?Sve ja to razumem, samo razmenjujem iskustva. 😀 Ne mogu da zamislim kakav pakao bi bio u stanu da nonstop radi
Ako dodje Ledeni ArmagedonHteo sam da budem siguran da će biti efikasna ako ode u ozbiljan minus.
Haha na to nikad nisam obratio paznju, sto je dosta udaljena od garniture/tvNego sve hoću da pitam, da li se kod vas čuje motoric kad otvara/zatvara krilca, kod mene baš bezveze zuji. Srećom traje par sekundi
Sto je sigurno, sigurno je!Cek, cek, da razumem! Ti si pored dve IVE5 ubacio i Amber Premium 12 da ti sve tri rade zajedno u 72 kvm?!
hmmm....DA.Cek, cek, da razumem! Ti si pored dve IVE5 ubacio i Amber Premium 12 da ti sve tri rade zajedno u 72 kvm?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari