Ashley je napisao(la):Internet Explorer 5.5 i noviji: Desni klik na scroll bar i sve ce vam se samo kas'ti
Lifesaver![]()
AxeZ je napisao(la):I, hoće li mi neko kazati ¹ta se de¹ava kad klikne¹ desnim na scroll bar?
AxeZ je napisao(la):I, hoće li mi neko kazati ¹ta se de¹ava kad klikne¹ desnim na scroll bar?
Alexandar je napisao(la):Izreskiraj pa probaj WinXP sa IE![]()
Amon_Ra je napisao(la):A ja taman mislio da sam namestio slova kako treba...
Axe jel to neki trip kod tebe ili mene?
Ashley je napisao(la):Internet Explorer 5.5 i noviji: Desni klik na scroll bar i sve ce vam se samo kas'ti
Lifesaver![]()
luka.l je napisao(la):Dobro samo ne preterano upotrebljivo. Mislim, skoro svi imamo scroll.![]()
'Fala na tipu. Poz! :wave;
luka.l je napisao(la):Dobro samo ne preterano upotrebljivo. Mislim, skoro svi imamo scroll.![]()
HAL je napisao(la):Slazem se sa ZoNijem, meni je bar lakse da koristim tastere Home, End, Page Up, Page Down, pa cak koristim cesto i Arrow strelice za Scrollo-vanje.
Amon_Ra je napisao(la):Aaaa trip, ajde dajte jos neke te tips&triks fore - uvek sam ih voleo![]()
Laki Strajk je napisao(la):Evo moj omiljeni tip za IE pod XP:
u tweakUI sekciji Internet Explorer/Search
...
Prefix: g
URL: http://www.google.com/search?q=%s&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=sr&lr=
ZoNi je napisao(la):ako hoces da ti Google bude default search engine, poseti ovu stranu - tu su sva potrebna uputstva!
Ashley je napisao(la):Jakako, no kad ti je ruka vec na misu, ne moras da je pomeras do tastature![]()
AxeZ je napisao(la):E ***** li ga...vi¹e nemam ni ja pojma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari